Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Sammanfattning av IDF hösten 2000

Årets höst IDF-konferens som hölls av Intel visade sig vara en ganska intressant show. Som vanligt bestod showens kött av “spår”, grupperade seminarier om en specifik teknik. Syftet är att informera OEM-företag, utvecklare och pressen om vad som händer runt Intel och vilken framtida teknologi vi kan se fram emot, dessa spår visade sig vara mycket informativa och intressanta. Eftersom många av er inte kunde vara där, täckte vi exakt vad som hände på banorna vi deltog i under de två första dagarna av showen. Du kan hitta vår dag 1-rapport här och vår dag 2 rapportera här. Dessutom skrev vi nyligen en intressant artikel om två trådlösa teknikspår vi deltog på konferensen som finns här.

Förutom alla nyckeltal och spårsessioner, är IDF precis som alla andra datorprogram där företag kommer för att visa upp sin egen kommande och nuvarande teknologi. Som med många shower har IDF ett showroomgolv som fungerar som en plats för att demonstrera denna teknik. När det gäller IDF var utställningsgolvet öppet mot slutet av dagen, när spåren höll på att ta slut. Det var här vi fick se vilka intressanta prylföretag andra än Intel hade att visa.

Innan vi tar en titt på vad vi såg på utställningsgolvet, låt oss ta en titt på vackra San Jose, där IDF hölls i höstas.

Som ni kan se visar denna utsikt från det intilliggande Hyatt-hotellet att San Jose kongresscenter är ganska stort, speciellt med tanke på att denna utsikt bara visar ungefär hälften av centrum. Vädret var naturligtvis vackert, som det brukar vara i Kalifornien.

Intel, som var tvungen att ordna lunch för de 5 000 konferensdeltagarna, hade en hel uppgift på sina händer. Bilden ovan visar den massiva matsalen som gav trötta konferensbesökare både mat och dryck.