Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Salesforce Easy gör CRM tillgängligt för småföretag

Vad kan Salesforce Easy göra?

Den kanske mest attraktiva aspekten av Salesforce Easy är att det bara kostar 25 USD per användare och månad, vilket är avsevärt överkomligt med tanke på de typiskt dyra planerna som hittats Salesforce-alternativ, särskilt Salesforce Pardot, företagets plattform för automatisering av marknadsföring som kan kosta så mycket som $15 000 per månad. Ändå är det låga priset inte det enda som kommer att tilltala Salesforce Easy för småföretagare.

För det första lägger Salesforce Easy till en hel massa sömlösa tredjepartsintegrationer – inklusive Slack, Google och Microsoft 365 – som kommer att göra inloggning och allmänt interagera med plattformen oändligt mycket lättare för anställda och företagare.

Utöver det gör Salesforce Easy de robusta funktionerna för analys, automatisering, marknadsföring och försäljning som är associerade med Salesforce till ett mer lätthanterligt gränssnitt. Även om Salesforce ökänt anses vara en alltför komplicerad plattform för nybörjare, är Salesforce Easy designad för att placera all denna information i lättsmälta instrumentpaneler.

Enkelt uttryckt kommer Salesforce Easy att göra exakt vad namnet antyder – gör Salesforce lätt att använda för en gångs skull.