Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Saker och ting blir ombokade igen

Varje torsdag har vi vårt veckovisa personalmöte för att gå igenom vilka artiklar alla jobbar med och när de ska vara redo för publicering. Normalt sett har jag efter varje torsdag ganska bra koll på när saker ska publiceras…förutom i hektiska månader som april.

Jag har en annan NDA på fredag ​​(inget jättestort), men på grund av det (och det faktum att hårdvaran för det ännu inte har kommit) kommer det att bli lite blandade från vår sida. Så här ser mitt schema ut just nu:

Imorgon – recension av ATI Theatre 550
Onsdag – nForce4 SLI Intel Edition Review (inklusive ultracoolextremeeditionAnandNCQ-tester)
Torsdag – Inte helt säker än, möjligen Splinter Cell guide
Fredag ​​– det ska jag berätta då

Under tiden kommer den här veckan att vara särskilt hektisk för mig eftersom jag kommer att benchmarka för något särskilt spännande som går live nästa vecka. Jason har redan avslutat sina servertester på ovannämnda mycket intressant objekt, nu är det min tur med den. Efteråt skickas den iväg till Derek för en arbetsstationslook. Så om någon har något de skulle vilja se i en kommande recension, låt din röst höras 🙂

20 min till 24, så jag har lite skrivtid kvar som jag ska göra det bästa av.

Ta hand om dig.