SÄ hÀr visar du texter pÄ Spotify medan du lyssnar pÄ musik (exempel)

0 Shares

Spotify Àr en av de viktigaste musikapplikationerna för att komma Ät en fil nu för tiden ovanlig musikkatalog frÄn bekvÀmligheten av din mobila enhet eller dator. Idag kommer du att lÀra dig hur du visar lÄttexter pÄ Spotify medan du lyssnar pÄ musik för att njuta av den hÀr upplevelsen Ànnu mer.

Sanningen Àr att det finns mÄnga sÀtt att visa lÄttexter, till exempel kan du lÀgga till texter och bilder till lÄtar i Windows Media Player, men problemet Àndras lite nÀr man anvÀnder mobilapplikationer som Spotify.

Du kan se texterna till din musik pÄ Spotify med en mycket anvÀndbar applikation som heter Musixmatch I nÀsta handledning kommer jag att berÀtta lite om denna fantastiska app och visa hur du laddar ner den för Android och Windows.

Vad Àr Musixmatch?

Du har sÀkert nÄgonsin sett dig sjÀlv vilja se texten till din favoritlÄt som den Àr spelar pÄ Spotify. Vi kommer att berÀtta att det Àr möjligt pÄ ett mycket enkelt sÀtt (nÀstan automatiskt).

För att uppnÄ detta mÄl kommer vi att behöva applikationen Musixmatch och uppdatera Spotify till den senaste versionen sÄ att du kan anvÀnda denna populÀra applikation som analyserar musiken som spelas i dina favoritapplikationer och du visa bokstaven pÄ skÀrmen.

Utan tvekan Àr den största fördelen med att anvÀnda denna applikation att den fungerar automatiskt och du behöver bara navigera mellan lÄtarna för att visa skÀrmen med dina texter. PÄ samma sÀtt har applikationen flera fördelar som Àr vÀrda att övervÀga:

Det Àr helt gratis

Musixmatch utmÀrker sig för sina unika egenskaper gratisLiksom Spotify kommer en gratis anvÀndare att kunna fÄ tillgÄng till unika alternativ. Du kan i alla fall Àven betala för att fÄ en fullare version av appen.

Integreras med mÄnga spelare

app Musixmatch kan integreras med en mÀngd olika musikspelareBland dem finns Spotify förstÄs, men appar som AIMP, Play Music och fler Àr ocksÄ kompatibla. Appen fungerar Àven med YouTube.

Det fungerar automatiskt

För att anvÀnda appen behöver du inte göra nÄgonting nÀr du först startar den kommer att visas automatiskt varje gÄng du börjar spela musik i kompatibla applikationer som Spotify. Detta underlÀttar avsevÀrt dess anvÀndning och funktioner.

ÖversĂ€ttningar

En annan mycket intressant funktion hos Musixmatch Àr att den visar filer översÀttning av dina favoritlÄtarom du Àr pÄ ett annat sprÄk. Kom i alla fall ihÄg att detta inte Àr fallet för alla verk eftersom inte alla Àr helt översatta.

SÄ hÀr visar du texter pÄ Spotify medan du lyssnar pÄ musik

app Musixmatch Den Àr tillgÀnglig för olika enheter, inklusive operativsystemen Android och Microsoft Windows.

Installera Musixmatch för Android

NÀr det gÀller Android Àr det nödvÀndigt ladda ner Musixmatch-appen För att kunna se din musiktext som karaoke kan du göra sÄ hÀr:

  1. Först och frÀmst kommer det att vara nödvÀndigt att ladda ner appen, för detta kan du komma Ät den hÀr direktlÀnken till Musicmatch pÄ Google Play.
  2. NÀr du har hittat applikationen klickar du pÄ alternativet Installera och vÀnta tills applikationen har slutfört nedladdningen och installationen.
  3. För att anvÀnda appen, öppna den bara för första gÄngen och stÀll in den. Det Àr möjligt att appen krÀver vissa behörigheter för att vara pÄslagen, ge den behörighet sÄ att den kan komma Ät dina musikappar, som Àr fallet med Spotify.
  4. Nu varje gÄng LÄt oss spela lÄten pÄ Spotifykommer Musixmatch-applikationen att visas pÄ skÀrmen och visar texten till den lÄten.

Installera Musixmatch pÄ Windows

Processen att ladda ner Musixmatch till din dator liknar Android, men du kan ocksÄ komma Ät nÄgra mycket intressanta funktioner. LÀs stegen nedan för att fÄ det rÀtt:

  1. Det första du bör göra Àr att öppna filen Microsofts appbutik. DÀr kommer du att söka efter Musixmatch och starta installationen.
  2. Du kan ocksÄ komma Ät den frÄn den hÀr Musicmatch-lÀnken i Microsoft Store.
  3. Nu Àr det bara att köra applikationen till hitta automatiskt texterna till dina favoritlÄtar. Kom i alla fall ihÄg att det bara fungerar med kompatibla spelare.
0 Shares