Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Så här visar du iPhone-foton och videor på TV:n med Apple TV trådlöst (exempel)

Se foton och videor iPhone på din TV har blivit en häpnadsväckande verklighet som inte förtjänar användning av kablar, installation eller filbläddring eftersom Apple TV varje dag utökar den sina funktioner för att erbjuda användarna fler möjligheter.

Det är ingen hemlighet för någon att denna enhet för variabel kompatibilitet är designad för att överföra det multimediainnehåll som gemenskapen har i sina bibliotek.

Å andra sidan stöds det av dynamiken som gör att fler än en person i hushållet kan använda funktioner som gynnar konsumenterna.

Det finns många anledningar till att visa hur fantastisk AppleTV kan vara för att njuta av din enhets innehåll på din TV.

Om du har en iPhone, dra nytta av alla alternativ som din telefon erbjuder för att göra din Apple TV enklare att använda, som att kunna använda den som en fjärrkontroll för din enhet. Apple TV ger dig inte bara möjligheten att ansluta din TV till din telefon, utan du ska veta att du även kan göra detta från din dator och därmed kommer du att kunna se den valda filmen.

Även om Apple TV är en Mac-enhet låter den dig ansluta den till andra enheter som inte är av samma märke, självklart måste du kolla vilka enheter som är kompatibla med din Apple TV först.

Börja titta på iPhone-foton och videor på din TV via internet

På samma sätt kan du dela filmer via iTunes från PC till smart-TV för hemmet du kan strömma bilder och videor från galleriet trådlöst.

Streama filmer som spelas upp på din TV

När du spelar upp en video i en kompatibel app på iOS-enheter eller Apple TV kan du trycka på skärmen för att visa spelarkontrollerna.

Bredvid fältet som anger videons varaktighet finns en ikon “Airplay”Som är formad som en rektangel med en triangel på den nedersta raden.

Efter att ha tryckt, välj helt enkelt “Manzana TV”Eller namnet på TV:n som stöds av tillägget till måluppspelning.

Om ett fönster med en AirPlay-kod visas på TV-skärmen anger du det på din iPhone.

Strömma bilderna du vill se på din TV

Om du vill titta på foton och videor från iPhone på din TV kan du använda din mobil för att öppna galleriet “Bilder“, Klicka bara på bilden för att öppna den och hitta ikonen eller alternativet”Att dela“Beskrivs ovan.

Genom att svepa uppåt klickar du på “Airplay“Att välja”Apple TV“Eller högupplöst Smart TV som dina enheter är anslutna till.

På så sätt kommer du att kunna överföra bilden du ser på din telefon till Smart TV i ditt hem.

Vad ska du göra om du vill spegla enhetens skärm till Apple TV?

metod”Skärmspegling”Den ser till att allt innehåll på skärmen skickas till TV:n så att du kan se det där.

För att uppnå detta måste du se till att enheterna du kommer att använda (Apple TV, AirPlay-synkroniserad Smart TV och alla enheter med operativsystemet iOs) är anslutna till den. Wi-Fi-nätverk.

Nu, på din mobila enhet, måste du komma åt “Kontrollcenter”Vilket kommer att bero på vilken version av iOS du använder.

Fortsätt att välja “SkärmspeglingSom är arrangerad i en ikon med två rektanglar för att sedan välja den AirPlay eller Smart TV du har hemma.

Det bör noteras att din HDTV kommer att använda den orientering du har på din telefon när det gäller enhetens bildförhållande.

Om du vill att Smart TV ska uppta hela skärmen på din iOs-mobiltelefon kan du ändra bildförhållandet eller vid behov konfigurera TV-förstoringen.

Slutligen, för att sluta kopiera, allt du behöver göra är att komma åt “Kontrollcenter“Genom att följa samma steg ovan klickar du på alternativet istället för den här gången”Sluta duplicera“.

Efter att ha använt enheten rekommenderar vi att du stänger av den ordentligt via