Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Så här visar du fullständiga namn i meddelanden och e -post på iOS 7

iOS 7 har varit ute i några veckor nu, och du har utan tvekan redan uppdaterat och är förmodligen förvirrad av alla små förändringar. De stora förändringarna är mycket välkomna, men det är de små förändringarna som irriterar dig just nu. Detta inkluderar standardanvändning av endast förnamn som visas när du skickar sms eller skickar e -post till någon.

Det här är inte för stort för vissa människor, men för andra kan det vara förvirrande. Vad händer om du känner till mer än en Dan? Om appen Meddelanden bara visar förnamnet kan du bli förvirrad och av misstag skicka fel text till fel mottagare. Vi visar dig dock hur du ändrar den här inställningen så att den visar deras fullständiga namn oavsett vad.

fullständiga namn-ios7

Visar fullständiga namn i meddelanden och e -post

För att visa fullständiga namn med e -post eller sms till människor, öppna helt enkelt appen Inställningar och navigera till Mail, kontakter, kalendrar> Kort namn. Det kommer att finnas två inställningar här: Kort namn och Föredrar smeknamn. Om du vill att dina textmeddelanden och e -postmeddelanden alltid ska visa det fullständiga namnet på en kontakt stänger du av båda inställningarna.

2013-10-03 14.49.23Men om du vill ha lite anpassningsbarhet kan du slå på Short Name och sedan får du en lista med alternativ så långt du vill att namn ska visas. Du kan välja mellan Förnamn & Efternamn, Förnamn och Efternamn, Endast förnamn eller Endast efternamn. Vanligtvis kan de flesta välja alternativet Förnamn och efternamn om de inte vill att hela namnet ska visas och ändå är okej om de har flera kontakter med samma förnamn.

Lägger till smeknamn

Smeknamn kan vara användbara av olika anledningar, men många människor kommer att använda dem för sina föräldrar och andra släktingar. Om du vill tilldela en kontakt ett smeknamn öppnar du appen Kontakter och väljer en kontakt från listan. Knacka nu Redigera i det övre högra hörnet. Du kommer att märka att det inte finns något fält för dig att ange ett smeknamn, men rulla ner och klicka på Lägg till fältoch välj Smeknamn. Skriv in smeknamnet som du vill ge den kontakten och tryck på Spara.

Om du har Föredrar smeknamn aktiverat i Inställningar, kommer iOS 7 att visa det smeknamnet istället för den personliga, fullständiga namnet på den personen. Detta betyder också att du kan använda det smeknamnet när du pratar med Siri, till exempel att säga “ring min pappa.” Siri kommer att veta att ringa “Bob Smith” eftersom du har ett smeknamn för honom.