Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Så här visar du betalkortsnummer och CVV på Chase-appen

Har du glömt ditt betalkort hemma och behöver det 16-siffriga kortnumret för att göra en betalning? Letar du efter ett sätt att se betalkortsnumret på Chase-appen utan det fysiska kortet?

Chase Bank, officiellt känd som JPMorgan Chase Bank, är en av de största och mest framstående bankerna i USA. Det är ett dotterbolag till JPMorgan Chase & Co., en av de största och mest välkända finansiella institutionerna i världen.

Chase tillhandahåller onlinebanktjänster, vilket gör att kunder kan hantera sina konton, betala räkningar, överföra pengar och utföra olika finansiella transaktioner via sin webbplats och mobilapp.

När du öppnar ett bankkonto hos Chase Bank kommer du att förses med ett 16-siffrigt betalkort, CVV, PIN-kod och annan känslig information som gör att du sömlöst kan göra betalningar och transaktioner utan att behöva använda kontanter.

Om du inte har ditt Chase-betalkort med dig just nu och vill se dina kortuppgifter som betalkortsnummer och CVV, hjälper den här artikeln dig att komma åt dessa uppgifter i Chase-appen.

Hur ser man betalkortsnummer på Chase-appen?

Ett betalkortsnummer är vanligtvis tryckt på framsidan av ditt betalkort, precis ovanför ditt namn. Det är en 16-siffrig kod genom vilken du enkelt kan göra transaktioner. Om du inte har ditt kort med dig just nu kan du se betalkortet i Chase-appen också.

Följ dessa steg för att se ditt betalkortsnummer i Chase-appen:

  • Öppna Chase app och logga in ditt konto.
  • Klicka på Utlåtanden och dokument på fliken ovan till höger.
  • Klicka på Uttalanden för att se den senaste transaktionen.
  • Nu kan du se din betalningsaktivitet. Klicka på den översta transaktionen.
  • Du kan nu se specifika detaljer och känslig information relaterad till transaktionen. Gå till den grå rutan under Konto sammandrag.
  • Du hittar ditt 16-siffriga betalkortsnummer på den första posten bredvid Kontonummer.

Detta är det snabbaste sättet att se ditt betalkortsnummer i Chase-appen utan att ange några andra detaljer.

Hur hittar man CVV på Chase-appen?

Du kan inte se din CVV i Chase-appen. En CVV (Card Verification Value) är en 3-siffrig kod tryckt på baksidan av Chase-betalkortet under magnetremsan. Det är en extra extern verifieringsfunktion för ett kort.

Det enda sättet att se ditt Chase betalkort CVV är att titta på baksidan av ditt Chase betalkort. Men om du inte har ditt betalkort med dig just nu kan du prova att kontakta Jaga kundtjänst för att fråga om ditt CVV.

Du kan kontakta Chase kundtjänst via deras hjälplinjenummer. De kan dock be om ytterligare information för att verifiera din identitet. Du kan också besöka närmaste Chase Bank-kontor för ytterligare hjälp.