Så här visar du bara kommentarerna på Instagram och Facebook

0 Shares

Att hantera sociala nätverk kan vara en smärta, så här är ett snabbt tips så att du kan sortera dina Instagram- och Facebook -kommentarer från de andra aviseringarna så att du kan se vad som behöver svar och vad som inte snabbt och enkelt gör.

Så det här fungerar på grund av Pages Manager från Facebook. Så först, ladda ner det till din telefon från antingen Play Store eller App Store och logga in med den Facebook -sida du vill använda.

Ladda ner Pages Manager

När det är inställt kan du trycka på ikonen Inkorg i mitten av menyraden längst ner.

Klicka på Inkorgen Ikon

Här ser du redan några kommentarer på din Facebook -sida (fetstil är förresten oläst).

Facebook -kommentarer

Du kan trycka på någon av dem och svara på kommentaren, gilla den, etc. och sedan antingen trycka på den gröna pilen längst upp till höger eller slå tillbaka och svepa bort kommentaren för att markera den som klar (OCD är nöjd).

Om du vill komma till alla andra aviseringar för Facebook kan du göra det genom att trycka på klockikonen istället för inkorgen längst ner.

Bell för meddelanden

För att få Instagram här kan du trycka på Instagram-avsnittet till höger om Facebook-inkorgssektionen som vi bara råkade i (FYI, det fungerar inte med tvåfaktorsautentisering på men jag i hög grad rekommendera att ha tvåfaktorer på Allt av dina sociala nätverk så att du kan stänga av den för att kunna logga in, men sedan slå på den igen efter).

Instagram-inloggning

Då kommer alla dina Instagram -kommentarer att visas här precis som de Facebook gör.

Instagram kommentarer

Och precis som med Facebook kommer olästa att vara fetstil och du kan trycka på dem för att gå till kommentaren och gilla eller svara direkt härifrån.

Instagram -kommentar

Du kan också igen trycka på den gröna pilen eller svepa bort dem för att markera dem som klara och hålla inkorgen superren.

Markerar Instagram som klart

Och där går du. Snabb liten väg att rensa igenom alla dina aviseringar för att komma till dem som kräver svar. Hoppas det hjälpte några människor där ute som behövde det och glöm inte att chatta med mig på socialt om du behöver lite hjälp.

Om du tyckte om detta kan du överväga att dela det

0 Shares