Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Så här tar du bort annonser från din Kindle Touch, tangentbord eller Kindle 4

Om du fick en ny Kindle för semestern är chansen stor att den kom med Amazons specialerbjudanden, som är annonser som visas på skärmen när enheten sover. Den enda Kindle -produkten som inte har en Special Offer -komponent är Kindle Fire. Men om du har en ny Kindle Touch, Kindle Keyboard eller Kindle 4 (3G eller Wi-Fi) har du förmodligen lagt märke till annonserna nu.

Chansen är stor att personen som gav dig eReader inte visste att de också gav dig nöjet att annonsera. Amazon är aggressiv med specialerbjudanden. De annonserar inte bara de lägre priserna som standardpriset, men Kindles som säljs i fysiska butiker är alla specialerbjudanden aktiverade.

Konsumenter kan köpa annonsfria Kindles från Amazons webbplats. Om du fick en i present finns det ett sätt att bli av med dessa annonser. Tyvärr kräver det att du betalar extra pengar om du inte är bekväm med att hacka.

De två e-ink Kindles

Touchen är till vänster och Kindle 4 till höger

För att ta bort annonserna genom att betala, logga in på ditt Amazon.com -konto från din webbläsare och gå till Hantera din Kindle. Klicka på Hantera dina enheter i kolumnen till vänster under “Ditt Kindle -konto”.

Du kommer att se en lista över registrerade enheter plus kolumner för typ, åtgärder och specialerbjudanden. Klicka på Redigera under Specialerbjudanden för att börja avsluta prenumerationen.

Amazon debiterar dig skillnaden mellan specialerbjudandepriset och det vanliga priset ($ 30 – $ 50) för att stänga av annonserna.

När du har slutfört processen, slå på din Kindles Wi-Fi eller 3G och synkronisera den med Amazons servrar (uppdatering av biblioteket startar processen). När det har synkroniserats stänger Amazon av specialerbjudandena och du får en annonsfri Kindle.

Processen är enkel och snabb, men jag är säker på att många människor fick en obehaglig chock när de upptäckte att deras gåva innehöll varningar. Medan vissa väljer att ignorera annonserna eller göra det för att de inte har råd att betala för att bli av med dem, har andra en oväntad extra semesterkostnad.

Om du känner dig bekväm med att hacka har en flitig utvecklare vid namn Pat Hartl kommit fram till ett sätt att ta bort annonserna med hjälp av en säkerhetsbrist i Kindle Touch som gör det möjligt för användare att rota enheten med en MP3 -fil. Inga hackningskunskaper krävs. Observera dock att detta kanske inte fungerar med Kindle Keyboard eller Kindle 4.

Den första delen av inlägget på hans webbplats förklarar hur man jailbreak och sedan använder några Linux -kommandon för att bli av med annonserna. Men om du rullar ner till botten ser du att Hartl hittade ett sätt att göra det mycket enklare.

  • Skapa först en ny skärmsläckarbild som ersätter annonserna. Det måste vara 600 x 800 pixlar och i PNG -format. Paint -programmet som levereras med Windows kan sparas i detta filformat. Namnge filen screensaver.png.
    • Du kan välja en bild, en teckning, vad du vill. Det behöver inte vara gråskala, men det hjälper dig att se hur det så småningom kommer att se ut om du konverterar det till gråskala innan du sparar.
  • Klicka här för att ladda ner Pat Hartls zip -fil som innehåller alla nödvändiga komponenter. Packa upp den i en mapp där du enkelt kan hitta den igen (jag skapar vanligtvis en speciell mapp på mitt skrivbord). Byt ut skärmsläckaren.png som han innehåller i sin zip -fil med den du skapade.
  • Anslut din Kindle till din dator med USB -kabeln och kopiera sedan alla filer, inklusive musikmappen, till den översta mappen på din Kindle.
  • Gå till MP3 -spelaren (Meny> Experimentell> MP3 -spelare) och tryck på spåret Tryck för att växla annonser! Enheten bör starta om utan annonser och med den skärmsläckare du skapade.

För att slå på annonserna igen går du bara tillbaka till MP3 -spelaren och trycker på spåret igen. Det kommer automatiskt att vända sig själv.

Som med alla slags jailbreaking/hacking finns det några varningar. För det första kan detta ogiltigförklara din garanti hos Amazon, vilket innebär att om du behöver support för din Kindle eller en ersättare kan du ha tur. För det andra är detta hack nytt, så det finns inget sätt att veta om Amazon kommer att kunna berätta om du har stängt av annonserna. Det är möjligt att de kan berätta. Eftersom prissättningen för specialerbjudanden är en subvention kan Amazon i alla fall ta ut extra pengar om de får reda på dig. Sist bryter detta hack också Kindles förmåga att få programuppdateringar från Amazon.

Det är dina två val: betala för att bli av med annonserna och se till att din garanti förblir intakt eller bli av med dem gratis och möjligen göra Amazon arg. Jag vet att vissa människor är galna nog över situationen för att välja det senare.