Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Så här skär du kabel och sladdkabel 2020

I den här guiden berättar vi allt du behöver veta om hur man skär kapning och sladd. TV-räkningen är sannolikt en av dina största utgifter varje månad, precis bakom inteckningen och några andra lån. Så om du är trött på den stora kabelräkningen så ska du klippa sladden 2020.

Att bli av med kabel är en läskig sak, speciellt om du tittar på mycket sport. Och när du ser alla tillgängliga kabel-TV-alternativ är det lätt att bli överväldigad.

Oroa dig inte. Vi hjälper dig att avgöra om det är rätt att klippa sladden, jämföra priser och visa alla kabel-TV-alternativ. På så sätt kan du titta på live-TV utan kabel och ändå få lokala stationer. I grund och botten är det här hur man skär alla rätt sladdar 2020 och sparar lite pengar.

Hur man klipper av sladden och sparar pengar med Ditching Cable 2020

  1. Förhandla om en lägre interneträkning och avbryt sedan kabeln
  2. Köp en Smart TV eller använd en strömmande enhet
  3. Välj en streamingtjänst och några buntalternativ
  4. Skaffa en TV-antenn och kontrollera live-TV (valfritt)
  5. Njut av fördelarna och extra $$$

Att klippa sladden rätt för dig?

Först vill du bestämma om att klippa sladden är rätt för dig och din familj. När det är klart måste du följa igenom. Annars kommer du att drabbas av avgifter för aktivering, installation och installation igen.

Oroa dig inte, det finns massor av alternativ och vi är övertygade om att du hittar något som fungerar bra. Så nästa steg är att se till att du har snabbt internet som kan hantera streaming, gör sedan lite forskning för att se till att du faktiskt sparar pengar.

Ta reda på hur mycket ditt internet kostar ensam, och kanske uppgradera till en högre hastighet. Medan du håller på med det, byt ut och förhandla dig fram till ett lägre pris. Om de säger att det kostar $ 80 per månad, ring och hota att avbryta allt. Chansen är stor att du får en snabbare hastighet eller ett lägre pris när du lägger på.

Nu har du snabbare internet, du har gjort lite forskning och du vet att streamingtjänster har mer än tillräckligt många kanaler för att underhålla dig. Slutligen, se till att när du har lagt till alla streamingalternativ, internet, Netflix osv. Att du fortfarande sparar pengar. Annars är det inte värt besväret. Om du inte är säker, fortsätt läsa eftersom vi kommer att täcka allt detta nästa.

Vad du behöver för att klippa sladden (Skaffa en strömmande enhet)

Innan du går in i tjänsterna och alternativen måste du se till att du har rätt utrustning för att få tillgång till allt. Du har antagligen redan en enhet eller två som fungerar. Och om inte, är det mycket överkomligt att komma igång.

Om du äger en HDTV från de senaste 5+ åren har du förmodligen redan en Smart TV. TV-apparater som spelar YouTube, Netflix eller andra appar och tjänster. Det är det bästa stället att börja på. Det är dock bättre att du får en streaming-enhet som Roku, Amazon Fire TV, Fire Stick, Apple TV, Google Chromecast eller Android TV som NVIDIA Shield. Och om du äger en Xbox eller PlayStation 4 har du förmodligen tillgång till allt redan. Det betyder att du inte behöver göra någonting, bara avbryta kabeln och gå vidare till att få streamingtjänster och live-TV.

Den bästa Amazon Fire TV Stick-affären året runt.

I grund och botten ansluter dessa små enheter till din TV via HDMI och sätter internet och alla appar, streamingtjänster, Netflix, Hulu, YouTube och mer till hands. Medan Apple TV och Amazon båda är namn som du förmodligen känner igen är Roku ett av de bästa alternativen.

Roku är den ursprungliga “diken kabelboxen” för streaming av video, men de har långsamt vuxit till ett kraftpaket. Oavsett om du får en Roku-låda eller den lilla pinnen, stöder deras enheter nästan alla tjänster på marknaden.

Läs: Amazon Fire Stick Review

Personligen använder jag NVIDIA Shield Android TV-lådan och jag har flera billiga Fire-pinnar. Shield är en kraftfull enhet som i huvudsak är en smartphone som förvandlas till en kabelbox. Den kör Android och har tillgång till miljontals appar och spel, Netflix, YouTube, Sling TV och har 128 GB lagringsutrymme och en microSD-kortplats. Jag kan strömma filmer från min dator via WiFi, eller bara få åtkomst till tusentals appar och tjänster direkt från den. Och det inkluderar en webbläsare för att få tillgång till alla dessa “lagliga” strömmar.

Kom bara ihåg att även om Smart-TV-apparater är ganska bra, kommer du bättre att få en dedikerad strömmande låda eller stick som vi har beskrivit ovan.

Titta på live-TV utan kabel (streamingtjänster)

Aldrig tidigare i TV: s historia har det funnits fler sätt att titta på din favoritprogram, sport, filmer och nyheter utan kabelabonnemang. Vi skär inte alla sladdar, bara kabelsladden. Det beror på att du nu har tillgång till en massa olika streamingtjänster. I grund och botten är detta minibuntar utan kontrakt till en bråkdel av priskabelavgifterna.

Alla känner till Netflix och Hulu, men de ersätter inte kabeln, även om de är två bra alternativ. Istället visar vi några andra tjänster som är mer av ett “komplett paket”. Det finns över 200 olika streamingtjänster som flyter runt, men bara ett fåtal är värda att överväga. I slutet av dagen kommer du att ha så många alternativ tillgängliga att du inte kommer att sakna kabeln och de löjliga 2000 kanalbuntarna. De flesta av dessa inkluderar många sätt att titta på sport också.

Sling TV – Sling-TV är vad vi har hemma. Det är i grunden a la carte-TV, vilket innebär att du får lite separata portioner av dina favoritkanaler, och inte allt på en gång. De samlar 30+ av de mest populära kanalerna på live-tv för 30 dollar i månaden, inklusive sport, utan kontrakt. Sedan kan du lägga till premiumkanaler, HBO, familjepaket, sportpaket, filmpaket och mer för $ 5.

Sling har tre olika paket, massor av enkla tillägg som inte kommer att förvirra dig, och inga “gotcha” rör sig som kabelföretag. Min favoritdel är dock 100-timmars moln-DVR och video-on-demand. Jag kan starta om eller spela in mina favoritprogram, titta på filmer när som helst, även från min telefon, och lägga till eller ta bort extra sportkanaler under NFL-säsongen. Här är min Sling TV Review, för $ 30 per månad är helt värt det.

Du kan komma åt Sling TV på vilken smartphone, surfplatta, dator, bärbar dator som helst, i Chrome-webbläsaren och på nästan alla media-streaming-enheter och den är inbyggd i de flesta nya TV-apparater. Det är överallt, överkomligt och det finns inga kontrakt. Få en gratis 7-dagars provperiod här.

Hulu med Live TV – Visste du att Hulu är mycket mer än bara TV-program nu? De har en ständigt växande live-TV-streamingtjänst med mycket att erbjuda. I grund och botten får du live-TV-kanaler i ditt område, direktsänd sport, nyheter, massor av innehåll för barnen och tillgång till deras bibliotek med streaminginnehåll.

De erbjuder några premiumtillägg som Showtime, Cloud DVR-inspelning, och det kostar $ 40 per månad. Den enda nackdelen är att du inte kan få det överallt som Sling TV. Men om du inte behöver det överallt fungerar det på de flesta smartphones, surfplattor, bärbara datorer, Xbox och Apple TV.

YouTube TV – Ett annat utmärkt alternativ är YouTube TV. Detta är Googles svar på Sling TV och andra streamingtjänster, och vi rekommenderar starkt att du tittar på det. De har lagt till TV och flyttar till allt du och din familj redan älskar om YouTube. Från miljontals timmar av oändlig video, YouTube Red Originals, massor av kvalitetsinnehåll och live-TV samtidigt. Här är mer information.

Du kan titta på YouTube TV på upp till sex enheter, det finns obegränsad DVR-moln och det fungerar på nästan vilken enhet eller plattform du äger. Det kostar $ 49 per månad och är ett ganska utmärkt alternativ värt att överväga.

DirecTV nu – Ett annat alternativ är DirecTV Now, som är att stora leverantörer försöker ta sig an Sling TV. Du får en à la carte-TV på sätt och vis, massor av kanaler, live-TV, sport och mer från $ 50 i månaden. Men det startar snabbt “bundles” -spelet och kastar ut $ 75 eller till och med $ 100 per månad. Vid den tiden är det nästan bättre att du håller fast med kabel. Beroende på familjens önskemål och behov kan det dock vara perfekt. På plussidan erbjuder de fler kanaler än de flesta. Ta reda på mer här.

PlayStation Vue – Sony har upphört med PlayStation Vue som helhet.

Andra alternativ – Som vi sa tidigare finns det faktiskt över 200 olika streamingtjänster tillgängliga. Philo ger dig nästan 60 kanaler med live-tv för 20 dollar i månaden. Det är den tunnaste och billigaste planen och du får AMC för alla The Walking Dead-avsnitt. De ger dig dock inte sport, så om det är din grej, överväg FuboTV.

Du kan också prova fristående alternativ som HBO Now, CBS All Access eller nätverkskanaler som FOX, NBC, ABC, CBS, The CW och PBS. Och som om vi ens behöver säga det, men Netflix och Amazon Prime Video är båda dina vänner. För att inte tala om dussintals “Live TV” -appar för Android eller iPhone. Vi älskar Pluto TV och Crackle, som båda levererar tusentals timmar gratis TV.

Och glöm inte Showtime eller Starz, som båda är billigare än HBO och erbjuder gratis testversioner.

Se trenden här, du har många alternativ. Val som inte inkluderar att låsa dig ner i två år, spendera över 200 dollar i månaden och ge dig hundratals kanaler som du aldrig kommer att titta på.

Live-TV med en antenn

En annan sak som alla bör överväga är att få en antenn. Ja, de är coola igen, och vissa gör till och med sina egna. Det billigaste sättet att få live-TV är att få en HD-antenn och njuta av live, lokal TV och sport helt gratis.

Ställ in en antenn så är du klar. Du kan till och med få TiVo Bolt att pausa och spela in live-TV från din antenn. Eller få en analog till digital omvandlarbox och förvandla den till ditt eget personliga live-DVR-system.

Du kan också knyta den HD-antennen till Sling TV och få det bästa från två världar. Live lokal TV gratis och allt kabelinnehåll samtidigt, i samma meny.

Klipp av sladden för sportfans

Anledningen till att det tog mig så lång tid att klippa sladden var att jag inte ville missa sport. Det här är en av de enda saker som håller kunderna på DirecTV. Jag är ett stort NFL-fan och jag vill titta på fotboll varje söndag. Så om du vill ha NFL Network, ESPN, ESPN2, FS1, BTN och flera andra sportkanaler, har vi täckt dig.

Läs: Hur får man NFL-söndagsbiljetten utan DirecTV

Du måste kontrollera några av dessa individuellt, men du kan få allt som är viktigt från Sling TV, PlayStation Vue eller DirecTV Now. Personligen har Sling TV mest för sportfans, och dessa dagar kan du titta på NFL live med Yahoo Sports.

Ett annat alternativ är FuboTV, som är en internetströmningstjänst byggd för sportfans. De har speldagskanaler för pappa, matlagningskanaler eller livstidskanaler för mamma och Disney för barnen. Något för alla.

Slutliga tankar och det enklaste sättet att komma igång

Avslutningsvis ville vi dela vår åsikt om det enklaste sättet att komma igång. Något för dig att köpa och ställa in så att du är beredd och kan slå marken den dagen du avbryter kabeln.

Registrera dig först för Netflix och Amazon Prime Video om du inte redan har dem och köp sedan en Roku Box eller Fire Stick. Du kan få Roku-pinnen för cirka $ 29, men Box är kraftfullare och vad vi rekommenderar.

Roku ger dig tillgång till nästan allt och allt. Gratis tv-appar som Crackle och Pluto, det fungerar bra med Sling TV om du tar den vägen och du kan komma åt populära saker som HBO Now, WatchESPN, YouTube, Netflix och mer. Det är i grund och botten det bästa (och billigaste) första steget, och det är tillräckligt kapabelt att växa med dig när dina sladdskärande ambitioner expanderar. Din Roku kommer att vara i centrum för allt när du har klippt sladden.

Medan du håller på med det kan du prova den kostnadsfria 7-dagars Sling TV-testversionen eller 5-dagars PlayStation Vue-testversionen och se vad de har att erbjuda. Roku kommer att hålla dig tills du bestämmer vad som är rätt för dig eller din familj. Om du har några andra frågor, låt oss veta i kommentarfältet nedan.