Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Så här ser du SBT live över internet på mobil och TV

Användaren har tre sätt att se SBT live och online. Som visas ovan kan du se den på Youtube med vår egen webbplats, bara spela. Men dessutom gör SBT det också möjligt att se live-program via mobiltelefonen, med hjälp av dess applikation; eller direkt på sändarens officiella webbplats. Påminner om att nätverket kommer att sända Brasiliens matcher live i Copa America.

Det är värt att komma ihåg att SBT har rättigheterna att sända Copa America 2021 och därför är det det enda sättet att se Brasiliens matcher live, antingen på TV eller över internet.

1 – Hur man tittar på SBT Live Online nu på mobilen

Som nämnts ovan är det genom SBT-appen möjligt att följa stationens kompletta schema, inklusive Copa America-spelen. Följ stegen nedan och se hur du ser Brasilien och Colombia live idag.

  1. Det första är att installera den officiella applikationen för stationen, tillgänglig för Android-systemet och även för iPhone.live sbt app: hur man tittar live sbt online nu
  2. Efter att ha öppnat appen måste du registrera dig, efter det klickar du bara på knappen “Live” så startar schemat.

Se live SBT nu med en dator

Om du föredrar att se SBT live online nu via din dator, finns det två sätt: komma åt sändarens webbplats eller YouTube-kanalen.

För att se programmet live på en dator, gå bara till den här länken på SBT:s hemsida. I den sänder Silvio Santos sändare sändarens liveprogram 24 timmar om dygnet.

Länken kan också nås i alla mobiltelefoners webbläsare, oavsett om den kör Android eller iPhone, eller till och med på Smart TV.

SBT på Youtube

Det tredje sättet att se SBT live nu är genom din YouTube-kanal.

Detta kan också göras på vilken enhet som helst med tillgång till Youtube: mobiltelefoner, iPhone, surfplattor och datorer. Det coolaste är att det här är det bästa sättet att titta på SBT online med en Smart TV, oavsett modell, eftersom alla har YouTube-appen.