Så här ser du när ett meddelande skickades i iOS 8

0 Shares

Det händer alla; du skickar ett meddelande och hör inget tillbaka. Sedan undrar du när du faktiskt skickade ditt meddelande, för det kändes som för länge, länge sedan. Innan iOS 8 var det ett gissningsspel som försökte ta reda på när dina meddelanden faktiskt skickades.

Nu är det verkligen lätt att ta reda på när dina meddelanden skickades. Den här metoden fungerar för Meddelanden, så om du använder en annan app vill du använda vilken metod som helst. Så här gör du för dem som gillar den befintliga Apple -meddelande -appen.

Hitta tidsstämplar för meddelanden

1. Öppna din Messaging -app.

IMG_1908

2. Välj den tråd (diskussion) du vill visa.

IMG_1909

3. När chatten är öppen drar du bara fingret åt vänster från valfri punkt på skärmen.

IMG_1910

Tidsstämplarna glider ut precis som magi. Detta berättar när meddelanden skickades från dig, men erbjuder inget sätt att veta om de har tagits emot eller lästs av den andra personen. på samma sätt visas tidsstämplar för deras meddelanden när du fick dem.

Det är ett mycket rent sätt att kunna kontrollera när meddelanden skickades eller mottogs på din sida. Det är dock bara tillgängligt på iOS 8, så om du kommunicerar med någon som använder en daterad version, få dem att uppdatera!

Gå till vår iOS How To -sektion för fler tips och tricks för din iPhone eller iPad.

Vi gillar möjligheten att hitta när våra meddelanden skickades, eller när dina mottogs av oss, men vad tycker du? Har du kollat ​​din tidsstämpel för meddelanden än? Låt oss veta hur du gillar den här lilla tweak till meddelanden i kommentarfältet nedan!

Om du tyckte om detta kan du överväga att dela det

0 Shares