SĂ„ hĂ€r ser du mina YouTube-prenumeranter – Ta reda pĂ„ vem som prenumererar pĂ„ min kanal (exempel)

0 Shares

InnehÄllet du visar pÄ din YouTube-kanal Àr viktigt; eftersom det du visar pÄ den hÀr plattformen hjÀlper dig att positionera dig och fÄ prenumeranter. Men du kanske undrar hur man ser mina YouTube-prenumeranter och vet vem som prenumererar pÄ min kanal.

Det hÀr inlÀgget kommer att visa dig hur lÀtt det Àr att se dina YouTube-prenumeranter för att veta vem din kanal prenumererar pÄ; PÄ sÄ sÀtt kan du tydligt definiera vem publiken dina videor Àr. Det kan ocksÄ hjÀlpa dig att se YouTube-besök i realtid tack vare besöksrÀknaren online.

Steg för att se dina prenumeranter pÄ YouTube

 1. GĂ„ till din YouTube-kanal.
 2. Om ditt konto inte Àr verifierat rekommenderar vi att du passar pÄ att fÄ det verifierat utan att anvÀnda din mobiltelefon.
 3. GĂ„ till knappen “Creator Studio” och klicka dĂ€r; (Du kommer att se det hĂ€r alternativet under ditt namn i rullgardinsmenyn.)
 4. VĂ€lj ett alternativ “Gemenskap” som Ă€r pĂ„ vĂ€nster sida av skĂ€rmen.
 5. En meny kommer att visas dĂ€r du mĂ„ste vĂ€lja ett alternativ “ÅskĂ„dare”; Det totala antalet prenumeranter för din kanal visas omedelbart högst upp. Det Ă€r viktigt att veta att du bara kan se antalet prenumeranter som vĂ€ljer att göra sin prenumeration offentlig.

Data du Àr intresserad av:

 • Det Ă€r viktigt att du vet detta du kan sortera prenumerantlistan till din kanal. Du kan organisera dem för att se de mest populĂ€ra eller nyaste prenumeranterna först.
 • För att organisera dina prenumeranter gör du det frĂ„n fliken “Prenumeranter”; DĂ€r behöver du leta efter rullgardinsmenyn som dyker upp i det övre högra hörnet och vĂ€lja en sorteringsmetod för att sortera prenumeranter som du vill (populĂ€r eller senaste).
 • I prenumerantlistan kan du se: prenumeranter som gör detta offentligt dina prenumerationervisar den dig ocksĂ„ prenumeranterna som prenumererat pĂ„ din kanal under de senaste 28 dagarna.
 • Det kan finnas prenumeranter som nyligen har stĂ€ngt av sitt konto och dĂ€rför inte kommer att visas i din prenumerantlista.
 • Det kan ocksĂ„ hĂ€nda att din YouTube-kanal inte har prenumeranter Ă€n, dĂ„ kommer den att berĂ€tta om det “Inga prenumeranter att visa”. I det hĂ€r fallet, utvĂ€rdera ditt uppladdade innehĂ„ll eftersom det inte hjĂ€lper till att vinna tittare.

Varför behöver jag veta vem som prenumererar pÄ min kanal?

 • Antalet prenumeranter pĂ„ din kanal har varit viktigt sedan dess kommer att fungera som referens för andra anvĂ€ndare. Det kommer att vara som en indikator för att visa nya anvĂ€ndare av din kanal att innehĂ„llet du erbjuder Ă€r av god kvalitet och att varje video du lĂ€gger upp Ă€r fantastisk.
 • NĂ€r du tittar pĂ„ listan över prenumeranter som din kanal har kan du klicka pĂ„ varje prenumerant för att besöka deras sida eller prenumerera pĂ„ deras kanal.
 • Att veta vem som prenumererar pĂ„ din kanal hjĂ€lper dig att kĂ€nna till dina följares konsumtionsvanor; Detta hjĂ€lper dig att skapa videor med övertygande innehĂ„ll som uppfyller dina följares förvĂ€ntningar.
 • Det kommer ocksĂ„ att hjĂ€lpa dig att skapa mer populĂ€ra videor som kommer att locka fler följare eftersom du kommer att lĂ€gga upp videor med innehĂ„ll som intresserar internetanvĂ€ndare.

För att hjÀlpa dig att lÀra kÀnna dina prenumeranter stÄr hon till ditt förfogande YouTube Analytics, ett verktyg som hjÀlper dig att fÄ fler besök och prenumeranter eftersom det lÄter dig ta reda pÄ vilken data som delas av dina följare, sÄsom kön, land och Älder; information som hjÀlper dig att visualisera innehÄll som lockar anvÀndare.

Dessutom hjÀlper den hÀr informationen dig att anpassa dina videor till dina prenumeranters omstÀndigheter. Till exempel, om du mÀrker att dina videor följs av mÄnga mÀnniskor frÄn ett specifikt land; Du kan sÀtta bildtexter pÄ deras sprÄk eller hÀnvisa till nÄgot frÄn deras land. Vi rekommenderar ocksÄ att du kontrollerar vilka dagar och tider som Àr de bÀsta för att ladda upp videor för att nÄ fler anvÀndare. Detta hjÀlper dig att fÄ bÀttre kontakt med dina följare och fÄ mÄnga att rekommendera din kanal.

YouTube ersatte snabbt tv; SÄ om du Àr en YouTuber, skapa framgÄngsrika videor och lÀgg upp intressant innehÄll som ger nÀring Ät sjÀlen och hjÀrtat hos varje YouTube-anvÀndare; Var kreativ och talangfull för att göra din kanal till den mest framgÄngsrika pÄ denna fantastiska plattform.

0 Shares