Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Så här ser du Brahmastra: Part One på biografer för bara Rs. 75

Ämne: Så här ser du Brahmastra: Part One på biografer för bara Rs. 75

Alia Bhatt och Ranbir Kapoor-skådespelaren Brahmastra släpps äntligen den 9 september och medan filmfilmerna ivrigt har väntat på filmen och förväntat sig att det ska bli den indiska versionen av det fantastiska filmiska universum, finns det ytterligare en godbit i beredskap för dem. Du kan se Brahmastra på bio för bara Rs. 75. Spännande eller hur? Läs vidare för att veta hur detta kommer att vara möjligt.

Multiplex Association of India och biografer över hela Indien kommer att tillåta biobesökare att se filmer för bara Rs. 75 med anledning av den nationella biodagen den 16 september. Cirka 4000 teaterkedjor deltar i programmet. Erbjudandet kommer att vara tillgängligt under en dag.

Som en del av detta firande kommer du att kunna se Brahmastra för bara Rs. 75 den 16 september.

National Cinema Day syftar till att fira den framgångsrika återöppningen av biografer och är ett tack till biobesökare. Det är en inbjudan till filmfilmerna som inte har kommit tillbaka till biograferna ännu efter pandemin.

Indien har en av de största filmindustrierna och har sett en av de skarpaste återhämtningarna i filmbranschen efter pandemin. Kvartal 1 FY 23 noterade imponerande siffror bland biografoperatörer. Det präglades av lanseringen av filmer som KGF: Chapter 2, RRR, Bhool Bhulaiya 2, Doctor Strange och Top Gun: Maverick.

Om Brahmastra Movie

Ayan Mukherjees drömprojekt Brahmastra förväntas ha 3 delar. Del ett Shiva kommer att släppas den 9 september. Filmen har Ranbir Kapoor, Alia Bhatt, Amitabh Bachchan, Nagarjuna, Mouni Roy och andra i huvudrollerna. Filmen har tagit 10 år att göras och den kommer att släppas på olika språk på cirka 8000 skärmar.