Så här säljer du din iPhone till bästa pris: RecomHub

0 Shares

Det börjar bli den tiden igen. Du vet, den tiden då Apple förbereder sig för en ny iPhone och konsumenter överallt undrar hur de ska ha råd med den senaste och bästa smarttelefonen som Cupertino hoppas kommer att ta över världen. Medan Apples World Wide Developer Conference (WWDC) startar nästa vecka med tillkännagivanden om operativsystem och kanske lite hårdvara, är det ingen som förväntar sig ett meddelande om iPhone 6 eller vad det kommer att kallas förrän i slutet av augusti eller september. Det har varit det senaste mönstret och de flesta förväntar sig att timingen kommer att vara densamma i år.

Sök___Sälj_Din_iPhone_eller_iPad___Best_Pris___RecomHub

Men det betyder inte att vissa konsumenter inte försöker ta reda på hur de ska refinansiera sina liv för att hämta en ny iPhone. Det inkluderar naturligtvis människor som släpper Apple för att köpa andra nya smartphones som för närvarande finns på marknaden.

Ett sätt att hjälpa till att finansiera ett nytt smartphone -köp är att sälja den nuvarande modellen och få lite pengar tillbaka från investeringen för att finansiera nästa. De flesta konsumenter är medvetna om att det finns många olika arenor som de kan använda för att sälja en iPhone eller annan pryl. Sajter som Gazelle, Nextworth och en mängd andra är specialiserade på att köpa begagnade prylar och återvinna dem. Faktum är att köpa tillbaka begagnade smartphones och prylar har blivit en ganska stugindustri. Det skulle faktiskt vara en ganska stor stuga med tanke på att det största namnet i gänget, Gazelle.com genererar över 100 miljoner dollar i intäkter. Konkurrensen om att köpa dina begagnade prylar värms vanligtvis upp kring lanseringen av en ny iPhone med kampanjer och specialerbjudanden som slängs för att fånga ditt företag.

Men det finns också andra populära metoder som att lägga till tillägg på eBay eller Craigs lista utöver lokala former av traditionell reklam.

Om du försöker pressa ut alla möjliga öre från din försäljning av en begagnad iPhone eller iPad kan du spendera ganska många timmar på att söka runt på nätet och jämföra alternativ till det bästa priset. Om tid är pengar som kan kosta dig. Skulle det inte vara trevligt att ha en webbplats att söka efter aktuella priser när du bestämmer dig för att sälja din iPhone? Det finns det. Det kallas RecomHub.com.

RecomHub.com är i huvudsak en sökmotor som kammar igenom återförsäljningssidor och ger dig en lista över aktuella bästa priser för återförsäljare som är specialiserade på att köpa begagnade redskap. Det kommer också att titta på eBay och Craigs lista för aktuella priser och ge länkar till dessa webbplatser för dig att placera en annons efter att du har landat på ett pris.

RecomHub.com är bara ute efter att söka efter priser för att sälja iPhones och iPads för närvarande, så om du försöker ladda ur en gadget som inte är från Apple måste du fortfarande söka lite själv.

För dem som har sålt en pryl med företag som Gazelle följer RecomHub.com en enkel och välbekant 3 -stegsprocess för att avskräcka värdet på din iPhone eller iPad. Du anger enhetens modell, bäraren och lagringsstorleken. Sedan deklarerar du om iPhone eller iPad är i felfritt, bra eller trasigt skick. När du har slutfört dessa steg får du en lista över återförsäljare och deras nuvarande priser.

Sälj_iPhone_5S___RecomHub

För närvarande innehåller återförsäljarens lista över webbplatser Glyde.com, bymyTronics.com, iCracked.com, technollo, Gazelle.com, appleshark.com och Nextworth.com. Tänk på att företaget du väljer att sälja din begagnade iPhone eller iPad till kommer att vara den yttersta domaren över enhetens skick. Observera också att priserna fluktuerar och ju närmare vi kommer en “nästa version” -version kommer de att förändras. Du kan också växla till sidan Privat säljare, som ger dig det värde du hittar från de senaste eBay- och Craig’s List -sökningarna.

Sälj_iPhone_5S___RecomHub 2

När jag jämför RecomHub.com -sökningar kontra att söka direkt på webbplatserna märkte jag att det fanns vissa skillnader i priser. Till exempel visade en iPhone 5s med samma listade parametrar ett högre återförsäljningspris (cirka $ 10) på RecomHub för Gazelle och NextWorth. En iPad Air med samma villkor returnerade ett RecomHub -pris på $ 400 på Gazelle mot $ 350 på Gazelle direkt.

Klyschan, ”Köpare akta dig”, gäller också när du säljer begagnade prylar. Som säljare bör du kolla in de recensioner som en tjänst erbjuder innan du fattar ditt slutgiltiga beslut. Och som det ser ut från att göra några preliminära sökningar kan du fortfarande behöva göra några jämförande priser också.

0 Shares