Så här rotar du Sony Xperia Z1 C6902 / C6903 med SuperSU på Android 4.3

0 Shares

Du kan nu rota Xperia Z1 C6902 / C6903 på den senaste Android 4.3 Jelly Bean-firmware som finns tillgänglig från Sony. Vi har en komplett handledning om hur du gör det. Sony Xperia Z1 är ett av de längsta flaggskeppen från Sony. Den har till och med fått Android 4.3 Jelly Bean-uppgraderingen redan och är planerad för Android 4.4 KitKat-uppdateringen mycket snart. Den har banbrytande kamerafunktioner, men du kan få ännu mer funktionalitet ur din Xperia Z1. Hur? Genom att rota det, förstås. Du kan läsa fördelarna med att rota en Android-enhet här. Du kan rot Xperia Z1 C6902 / C6903 på Android 4.3 med PhilZ ClockworkMod Recovery 6 (hur man installerar CWM-handledning) med hjälp av handledningen nedan.

Nedan visar vi dig hur du också kan vidta några försiktighetsåtgärder. Dessa inkluderar hur du säkerhetskopierar dina data, SMS-meddelanden och andra. Därefter guidar vi dig om alla steg du behöver utföra för att rota Sony Xperia Z1 C6902 / C6903 på Android 4.3 Jelly Bean. Vi kommer att använda PhilZ Touch Recovery som vår utvalda återställning och SuperSU som rooting-paket. Du kan också läsa vår nedrullning av några av de bästa rotapparna. Låt oss fortsätta nedan till säkerhetskopieringstips och rota din Xperia Z1 nu.

Sony Xperia Z1 C6902 / C6903 - PhilZ ClockworkMod Recovery

Varning: Vi, författarna, redaktörerna och andra medlemmar av TeamAndroid.com är inte ansvariga om du blockerar eller på annat sätt skadar din enhet och förlorar dina data. Kom ihåg. du väljer att göra denna handledning. Ingen tvingar dig.

Det finns massor av användbara artiklar och instruktionsguider på Team Android för Sony Xperia Z1, men vi tror att du kanske är intresserad av följande inlägg:

Sony Xperia Z1 USB-drivrutiner

Du måste ansluta din Android-telefon till datorn. Se till att du har installerat USB-drivrutinerna för Sony Xperia Z1 ordentligt. Om inte, kan du ladda ner de senaste officiella drivrutinerna från avsnittet Android USB-drivrutiner här:

Ladda ner Sony Xperia Z1 USB-drivrutiner!

Säkerhetskopiering och andra viktiga tips

Innan vi börjar rota din Xperia Z1, ta en titt på följande tips och viktiga punkter du behöver ta hand om. Dessa är viktiga eftersom vi inte vill att någon ska förlora sina personuppgifter eller appar:

Säkerhetskopiera alltid dina viktiga data som du kan behöva efter att du har installerat en ny anpassad ROM, en officiell programuppdatering eller något annat. Gör en säkerhetskopia för alla fall, du vet aldrig när något kan gå fel. Se nedan för några tips om hur du säkerhetskopierar data:

Sony-användare kan också säkerhetskopiera data med Sony PC Companion. Om du säkerhetskopierar data manuellt får du fler alternativ att välja mellan och det är väldigt enkelt att flytta data över Android-enheter från olika tillverkare, dvs. flytta Sony Xperia Z1 backup-data till HTC One X.

Om du redan har en anpassad återställning (ClockworkMod, TWRP etc.) installerad på din telefon, rekommenderar vi starkt en säkerhetskopia med den eftersom den skapar en fullständig bild av din befintliga telefonuppsättning.

Några ytterligare valfria tips som du bör komma ihåg:

1. Har du problem med att ansluta din Android-telefon till datorn? Du måste aktivera USB-felsökningsläge. Se här: Så här aktiverar du USB-felsökning – för pepparkakor, glasssmörgås och gelébönor.

2. Se till att din Android-enhet är laddad upp till 80-85% batterinivå. Detta kan hjälpa dig: Så här kontrollerar du batteriprocenten. Varför? För om din telefon plötsligt släcks när du installerar en anpassad ROM, blinkar en officiell firmwareuppdatering eller installerar mods etc. kan din telefon bli murad eller bli död permanent. Ingen vill ha det, eller hur?

4. De flesta handledningarna och instruktionsguiderna på Team Android är för fabriksupplåsta Android-telefoner och surfplattor. Vi rekommenderar INTE att prova våra guider om din telefon är låst till en operatör, såvida vi inte har angett operatörens namn eller enhetsmodell.

Om du tycker att tipsen ovan är användbara och de var till hjälp för dig, överväga att ge oss en +1 eller TYCKA OM att tacka oss!

Är du redo och redo? Bra. Låt oss nu fortsätta med handledningen nedan och rota Xperia Z1 C6902 / C6903.

Så här rotar du Xperia Z1 C6902 / C6903 på Android 4.3 Jelly Bean Stock Firmware

Vi har sammanställt en detaljerad steg-för-steg-instruktionsguide om hur du rotar Xperia Z1 på den senaste Android-firmware från Sony. Om du är van vid att installera anpassade ROM-skivor eller rota andra Sony Xperia-serier, borde det inte vara annorlunda för dig. Se till att du läser självstudien en gång innan du faktiskt utför den på din enhet.

Att komma ihåg:

  • Denna handledning är endast för att bota Sony Xperia Z1 C6902 / C6903. Försök inte med några andra Xperia Z1-varianter.
  • En anpassad återställning som ClockworkMod eller TWRP krävs för denna handledning. Länk nedan.
  • Denna handledning rensar inte dina data, men gör fortfarande en säkerhetskopia av allt.

Kompletta steg-för-steg-instruktioner:

NOTERA: Se till att ClockworkMod Recovery är installerat. Hur? Läs: Så här installerar du CWM Recovery på Sony Xperia Z1.

Steg 1 – Ladda ner SuperSU Rooting Package för Xperia Z1 till din dator.

Steg 2 – Anslut och montera ditt Xperia Z1 USB-minne på din dator med USB-kabeln.

Steg 3 – Kopiera / klistra in den nedladdade UPDATE-SuperSU-v1.93.zip-filen till ditt SD-kort. Se till att filen finns i SD-kortroten (inte i någon mapp).

Steg 4 – Stäng sedan av telefonen och koppla bort USB-kabeln.

Steg 5 – Nu för att komma i återställningsläget. Slå PÅ din telefon och tryck på Volym upp-knappen så snart den gröna LED-lampan tänds. Läs även detta: Så här går du till återställningsläge på vilken Android-telefon som helst.

ROM-Install-CWM-Recovery-5

NOTERA: Skärmbilder av ClockworkMod Recovery kan ändras när nya versioner släpps.

Steg 6 – Välj “installera zip från SD-kort”.

Steg 7 – Välj nu “välj zip från SD-kort”. Navigera till UPDATE-SuperSU-v1.93.zip-filen som du kopierade till ditt SD-kort med hjälp av volymknapparna och välj den med strömbrytaren. Bekräfta installationen på nästa skärm och installationsproceduren ska börja nu.

Steg 8 – När installationen är klar, gå till “+++++ Go Back +++++” och starta om telefonen genom att välja “starta om systemet nu” från återställningsmenyn som visas nedan.

ROM-Install-CWM-Recovery-5

Din Xperia Z1 startar nu och det kan ta cirka 5 minuter att starta första gången. Vänligen vänta.

Grattis! Du har framgångsrikt rotat din Sony Xperia Z1. Sök efter SuperSU-appen i din applista. För att försäkra dig om att du har installerat ovanstående rotmetod korrekt och att den fungerar, verifiera med Root Checker enligt länken.

Om du stöter på några problem är du välkommen att skicka oss en kommentar nedan så svarar vi dig ASAP tillbaka med lösningen eller lösningen på ditt problem.

0 Shares