Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Så här rotar du Google Pixel 3 / Pixel 3 XL

Vill du rota Google Pixel 3 eller Pixel 3 XL? Detta är bara den perfekta guiden! Förklarade framåt är kompletta steg som visar hur man får rot på nya Google Pixel 3-smartphones med TWRP-anpassad återställning och Magisk. För varje Android-entusiast är root ett ganska viktigt verktyg som ger extra funktionalitet till alla Android-enheter. Att se hur Pixel-linjen packar ren Android-lager är det den främsta kandidaten för utveckling såväl som experiment. För våra enheter älskar vi att köra rotappar från Play Store och du kan också installera dem med den här guiden. För enheter med Pixel 3 och Pixel 3 XL, följ nedanstående handledning för att få rot.

Verktygen som vi kommer att behöva för att genomföra denna procedur inkluderar TWRP anpassad återställning och Magisk root-paket. Båda dessa paket har nyligen uppdaterats för att fungera med Pixel 3 och Pixel 3 XL. När du är klar kommer din smartphone vara berättigad att köra rotappar, anpassade ROM-skivor och alla godsaker som följer med den. Som med alla systemändringar rekommenderar vi att du säkerhetskopierar all din data från din Pixel 3 / Pixel 3 XL.

Root Pixel 3 / Pixel 3 XL

Varför använda Magisk för att rota Google Pixel 3 / Pixel 3 XL?

För root finns det ett par alternativ du kan välja mellan. Det mest pålitliga, säkra och effektiva är dock fortfarande Magisk. Alla dessa egenskaper integreras i Magisk genom kontinuerlig testning av appen i olika scenarier och enheter. Vidare följer Magisk ett systemlöst tillvägagångssätt. Enkelt uttryckt modifierar inte Magisk systempartitionen och möjliggör därför en renare installation som enkelt kan tas bort om det behövs.

Magisk-modulerna är också unika för Magisk som du kan installera och använda med Magisk Manager-appen. Dessa moduler lägger till funktioner på din smartphone och låter dig också ändra vissa funktioner efter dina behov. Som sagt tidigare kommer du inte att kunna köra dessa moduler på något annat rotverktyg.

Vill du ladda ner senaste Magisk ZIP-paketet till din enhet? Läs: Ladda ner Magisk (alla versioner)

Så här rotar du Pixel 3 / Pixel 3 XL på Android 9.0 Pie

Se till att du redan har gjort följande saker:

Kompletta steg-för-steg-instruktioner:

NOTERA: Du måste ha en anpassad återställning installerad.

Steg 1 – Ladda ner Magisk Root (Magisk-v17.3.zip) för Pixel 3 / Pixel 3 XL till din dator.

Steg 2 – Anslut din Pixel 3 / Pixel 3 XL-enhet till din dator med USB-kabeln.

Steg 3 – Kopiera / klistra in de nedladdade Magisk-v17.3.zip-filerna till din interna lagring. Se till att filen finns i den interna lagringsroten (inte i någon mapp).

Steg 4 – Stäng sedan av telefonen och koppla bort USB-kabeln.

Steg 5 – Nu för att komma in i återställningsläget (TWRP Recovery). Slå PÅ telefonen medan du håller ned Volym UP + Strömknappar samtidigt.

Så här rotar du Google Pixel 3 / Pixel 3 XL 11

NOTERA: Skärmdumpar av Team Win Recovery Project (TWRP Recovery) kan ändras när nya versioner släpps.

Steg 6 – När du är klar trycker du på knappen ‘Installera’ i listan och väljer Magisk-v17.3.zip-filen som du kopierade till telefonminnet i steg 3.

Så här rotar du Google Pixel 3 / Pixel 3 XL 12

Steg 7 – Bekräfta installationen på nästa skärm genom att svepa på alternativet “Svep för att bekräfta blixt”. Installationsproceduren bör börja nu som visas nedan.

TWRP-Update-Install-5TWRP-ROM-Install-6
Steg 8 – När installationen är klar visas en liknande skärm som visas nedan.
TWRP-Update-Install-7TWRP-Update-Install-8
Steg 9 – När du har slutfört den andra blixten kan du nu starta om till ditt system.

Det är allt! Du borde nu ha en rotad Pixel 3 / Pixel 3 XL-enhet. Du kan gå till MagiskManager-appen för att verifiera.

För att försäkra dig om att du har installerat ovanstående rotmetod korrekt och att den fungerar, kontrollera med rotkontrollen enligt länken.

Det är ganska mycket det! Du bör nu ha en rotad Google Pixel 3 / Pixel 3 XL-enhet som också kan köra Magisk-moduler tillsammans med standarduppsättning av root-appar och mods.