SĂ„ hĂ€r rensar du WhatsApp och frigör internt minnesutrymme – Ta bort foton, videor och ljudfiler

0 Shares

WhatsApp har visat sig vara extremt anvÀndbart och fördelaktigt för sina anvÀndare, det tillÄter oss etablera kommunikation pÄ olika sÀtt med vÄra nÀra och kÀra i nÄgra enkla och enkla steg.

Detta kan dock vara mycket besvÀrligt för personer som har en telefon med lite minne eftersom mÄnga mediefiler i allmÀnhet överförs mellan kontakter och speciellt kontakter i WhatsApp-chattgrupper. Det Àr dÀrför vi visar dig hur du gör bli av med de onödiga filerna och hur man förhindrar att telefonen kollapsar.

Vad Àr Whatsapp?

WhatsApp Àr en modern applikation som automatiskt registrerar alla dina kontakter interagera med dem genom applikationen.

NÀstan 50 % av befolkningen som Àger en smartphone har denna applikation eftersom den Àr det smart program, det finns inget behov av att manuellt lÀgga till en kontakt om den redan har lagts till i den primÀra telefonboken. Applikationen kan laddas ner frÄn Google Play Butik eller nÄgot annat operativsystem.

WhatsApp skapades som en vanlig meddelandeapplikation som lÄter dig överföra mediefiler som foton, bilder, röstinspelningar och videor utan större anstrÀngning, men tack vare dess uppdateringar kan vi idag utföra nyare aktiviteter som att ringa videosamtal, dela exakta platser, lÀgga upp och hÀmta WhatsApp-status, bland annat.

Denna applikation har blivit ett mycket anvÀndbart och oumbÀrligt kommunikationsmedel i dessa dagar, och att kunna dela information sÄ snabbt och enkelt Àr det som gör det sÄ attraktivt för alla. smartphoneanvÀndare.

Hur skickar man mediafiler via WhatsApp?

Möjligheten att dela mediefiler i denna applikation har varit mycket anvÀndbar för dess anvÀndare. Det Àr mycket lÀttare pÄ det hÀr sÀttet dela information om vÄr nuvarande platsvilket Àr till stor hjÀlp i situationer dÀr vi kan kÀnna oss hotade.

Med denna app kan du hÄlla kontakten och interaktion med vissa mÀnniskor som Àr lÄngt ifrÄn oss helt enkelt genom att dra fördel av deras förmÄga att ha gruppvideosamtal pÄ WhatsApp eller genom att dela ögonblick som fÄngas i bilder eller videor med dem.

För att skicka bilder eller foton frÄn vÄr smartphone via WhatsApp, gÄ bara in i applikationen, ange chatten för den person vi vill ha dela nÀmnda mediafilklicka pÄ kameraikonen lÀngst ner pÄ skÀrmen bredvid mikrofonikonen.

Efter det har du möjlighet att omedelbart ta ett foto eller en video och skicka den, eller vÀlja en eller flera frÄn telefonens galleri och skicka dem. Och om det Àr ett röstljud du vill spela in och skicka, tryck bara lÀnge pÄ mikrofonikonen lÀngst ner pÄ skÀrmen, och nÀr du Àr klar med inspelningen slÀpper du ikonen sÄ kommer den automatiskt det inspelade ljudet kommer att skickas.

Om du vill dela en mediafil som sparats för en tid sedan pÄ din telefon kan det vara jobbigt för tillfÀllet hitta den i WhatsAppeftersom filerna matas ut i datumordning.

Du kan hitta den för detta frÄn galleriet pÄ din smartphone klicka sedan pÄ delningsalternativet och vÀlj via WhatsApp, detta alternativ visas automatiskt efter installation av appen.

Hur frigör man internt lagringsutrymme genom att ta bort foton, videor och ljudfiler frÄn WhatsApp?

För att undvika att fylla upp ditt minne med mediefiler som skickats till dig av dina kontakter eller grupp, som vanligtvis Àr mÄnga, kan du göra detta inaktivera alternativet för automatisk nedladdningPÄ sÄ sÀtt kan du se att de skickade filen men de laddas bara ner nÀr du vill.

Om du har fullt internminne i telefonen och du vill frigör utrymme genom att ta bort det som skickades till dig och skickas via WhatsApp mÄste du gÄ till din telefons fil- eller dokumenthanterare, hitta en mapp som heter WhatsApp och ta bort allt innehÄll som den innehÄller och dess undermappar.

0 Shares