Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Så här rapporterar du problem med iOS 6 -kartor

En av de största klagomål som iOS 6 -användare hittills har haft med Apples nya operativsystem är den nya Maps -applikationen som ersatte Google Maps som den nya inbyggda kartapplikationen för iOS -drivna enheter. Programvaran är långt ifrån perfekt men lyckligtvis finns det ett sätt att iOS -användare kan hjälpa Apple att förbättra tjänsten.

Läsa: Google Maps för iPhone i verket för sent 2012.

Det är ingen hemlighet att Apples nya iOS Maps -app är full av felaktiga data och buggar. Särskilt intressanta platser, ikonerna som visas på själva kartorna, hittas på sin plats eller felmärks i de nya kartorna. Bay Area verkar vara ganska perfekt, men i andra länder verkar det finnas många problem.

Till exempel hittade en användare en vattenpump märkt som en bensinstation i Tyskland.

mapsmislabel-431x575

Apples kartor är fyllda med fel, men användare kan hjälpa till att förbättra dem.

Företaget har lovat förbättringar när tiden går, men medan Apple arbetar med att förbättra sin första Maps -applikation kan användare hjälpa till genom att rapportera buggar som de hittar i appen.

Processen är extremt enkel och tillåter användare av iOS 6 -enheter att skicka fel från själva Maps -appen.

1. Om du har upptäckt ett fel i Apple Maps som du vill rapportera vill du först öppna själva Maps -appen.

2. Tryck sedan på den intressanta plats som du vill rapportera. Du bör tas till skärmen som ser ut som den på skärmdumpen nedan.

maps1

Gå ner för att rapportera ett problem om det finns ett. Lyckligtvis är detta Best Buy på rätt plats på kartorna.

3. Rulla ner och tryck på det Rapportera ett problem alternativ som tar dig till en skärm som ser ut som den nedan.

maps2

4. Här kan du välja vad problemet är. Det kan vara att stiftet är fel eller att det kan till och med vara ett problem som inte ens finns listat som du vill rapportera.

Dessutom kan användare rapportera problem med kartorna själva, men det är lite svårare att hitta var de ska göra.

5. När du är i Apple Maps, svep uppåt från nedre högra hörnet. När du har gjort det kommer du till en skärm som ser ut som skärmdumpen nedan.

mapserrors

6. De Rapportera ett problem, som ligger på höger sida ovanför utskriften, är svår att se. Det tar dig dock till en annan skärm där du kan skicka Apple och förmodligen dess partners frågor om kartorna.

7. Därefter kommer du till en skärm som den nedanför där du kan skicka in ett specifikt nummer, vare sig det är ett problem med riktningar eller ett problem med en satellitbild.

mapserrors2

Apple säger inte specifikt vad den kommer att göra med denna data, men vi föreställer oss att den vid denna tidpunkt kommer att ta all hjälp den kan få för att förbättra sin Maps -applikation.

Förhoppningsvis är Apples vändning snabb och det åtgärdar många av de fel som användarna rapporterar.

För närvarande är Google Maps inte tillgängligt för iOS 6 och Googles verkställande ordförande Eric Schmidt säger att Google “inte har gjort någonting ännu” när det gäller en Google Maps -app för iOS, vilket innebär att en utgåva sannolikt är långt borta. , om det överhuvudtaget kommer en release.

Läs: 5 navigationsappar för att ersätta Apple Maps i iOS 6.

För tillfället kan iPhone -användare som inte tål Apple Maps kolla in fem alternativ till tjänsten.