Så här raderar du automatiskt meddelanden på iOS 8

0 Shares

När det gäller textmeddelanden är de nästan alltid ett privat sätt. Oavsett om det är vänner, familj eller slåss med fiender, våra inkorgar blir ofta översvämmade så mycket att vi måste göra vårrengöring då och då.

Jag vet dock vad du tänker. “Usch. Jag hatar att behöva välja manuellt vad som känns som MILJONER textmeddelanden bara så att jag kan radera dem. Vilket drag! ”

O ni lite tro. Den nya iOS 8.1-uppdateringen erbjuder Apple-enhetsanvändare möjligheten att få dina meddelanden att skrotas automatiskt efter vissa tidsintervaller. Det är rätt! Du kan äntligen få dina inkriminerande meddelanden som potentiellt kan förstöra ditt förhållande försvinna utan att klicka på en knapp (eller en skärmtryckning för den delen).

Nedan hittar du en guide om hur du automatiskt tar bort meddelanden på iOS 8. Du är välkommen polyamorösa iPhone-användare, du.

1. Gå till Inställningar på din Apple-enhet.

IMG_0703

2. När du har öppnat Inställningar, hitta en öppna din Meddelandekategori i dina inställningar (du måste rulla nedåt).

IMG_0705

3. Öppna din underkategori Meddelanden och bläddra ner till där det står “Behåll meddelanden”

IMG_0706

4. Klicka på Behåll meddelanden. Tre alternativ erbjuds 30 dagar, 1 år och för alltid. Välj vilken som passar din stil bäst!

IMG_0707

Precis så – viola! Nu har din Apple-telefon eller surfplatta sin egen raderingscykel och det är bara en sak mindre att oroa dig för ditt stressade lilla jag. Inte mer knacka, knacka, knacka på den skärmen oändligt.

Hjälpte det dig? Önskar du att det fanns ett manuellt val av alternativ för hur länge du kan behålla dina meddelanden också? Ljud av i kommentarerna nedan!

Glöm inte att kolla in vår iOS How-sektion för att lära dig mer tips och tricks för din iPhone / iPad!

Om du gillade det här kan du överväga att dela det

0 Shares