Så här planerar Samsung att implementera sin dubbla bakre kameramodul i …

Samsungs eget dotterbolag, Samsung Electro-Mechanics, kan ha släppt ut katten ur väskan avseende den möjliga dubbla kameraimplementeringen i sin kommande Galaxy Note 8-telefon genom att lägga upp en serie bilder som belyser de funktioner den kan komma ut med.

Läs också: Galaxy Note 8 -tidslinje – Rykten, läckor, specifikationer, lanseringsdatum och mer

Not 8 förväntas vara den första enheten från Samsung -fabriken som kan skryta med en dubbelkamerainställning på baksidan, och de funktioner som har nämnts på SEM -webbplatsen skulle med all sannolikhet finnas där på smarttelefonen.

En av de nämnda funktionerna har fått namnet Smart Zoom, och att döma av vad vi har sett kommer den att använda en av de två objektiven (förväntas vara en telefoto i detta fall), vilket resulterar i skarpare och relativt mer mättade bilder än en standard teleobjektiv.

Läs också: Förstå smarttelefonens dubbla kameror och hur de fungerar

Kameranheten anses också fungera ännu bättre under svaga ljusförhållanden, vilket ger ljusare bilder, medan det för HDR är troligt att de två linserna skulle skjuta motivet / motiven separat och sedan kombinera det till ett enda bild för bättre ljusstyrka och kontrast.

Bland de andra funktionerna som diskuteras för Note 8: s kameramodul kan nämnas omfokusering av motiv i en bild (även om det ännu inte är klart om det kommer att finnas när du klickar eller efter), perspektivvy och bakgrundseffekt.

För ordens skull är oddsen starkt för att alla funktioner (eller åtminstone några av dem) finns där när enheten kommer ut.

Läs också: Samsung hoppas kunna introducera Samsung Pay i rivaliserande telefoner

Det skulle vara mycket intressant att se hur mycket pengar på nyheterna är, för 23 augusti (telefonens utgivningsdatum) är inte så långt längre.

Relaterade Artiklar

Back to top button