SĂ„ hĂ€r loggar du in pĂ„ Azure – Azure Portal inloggning (exempel)

0 Shares

Du planerar att logga in pÄ Microsoft Azure, det betalda offentliga molnet för att hantera, bygga och distribuera din applikation. NÄvÀl, du har kommit till bloggen som visas, eftersom vi hÀr förklarar vad du behöver veta logga in pÄ AzurepÄ bara nÄgra fÄ steg.

Det Àr dock viktigt att komma ihÄg att bara för att det Àr ett offentligt moln betyder det inte att alla har tillgÄng till det. Om du Àger ett företag pÄ Microsoft Azure dÀr du hanterar och genererar dina tjÀnster Àr det hennes den som har referenserna kommer att ha tillgÄng till dem frÄn Azure-portalen.

SÄ hÀr loggar du in pÄ Azure för första gÄngen

För att logga in pÄ Microsoft Azure för första gÄngen mÄste du fÄ ett vÀlkomstmeddelande till portalen pÄ slutföra din första start. För att fÄ det hÀr e-postmeddelandet mÄste du skapa ett konto pÄ Microsoft Azure och ange din e-postadress som du kommer att fÄ inbjudan till.

Obs: Observera att den första inloggningen till Azure, begĂ€ra olika kravsom mĂ„ste följas till punkt och pricka. Om du inte har slutfört de första stegen kommer vi ocksĂ„ att förklara “Hur du gĂ„r in i Azure Portal för första gĂ„ngen” hĂ€r.

DÀrefter kommer vi att visa dig stegen du behöver ta för att logga in pÄ Microsoft Azure via Kundpanel(PCC).

 • GĂ„ in i kundpanelen och logga in.
 • VĂ€lj sedan “Azure-prenumeration“.
 • PĂ„ Azure-sidan klickar du pĂ„ “Logga in” eller “Starta en session” i Microsoft Azure-portalen.

SÄ hÀr gÄr du in i Azure-portalen för första gÄngen

Som vi nÀmnde tidigare, du du mÄste ha ett vÀlkomstmail till Microsoft Azure för att logga in. Sedan, för att logga in pÄ MS Azure-portalen, mÄste du göra nÄgra steg och fylla i följande fÀlt:

 • Ange först ditt anvĂ€ndarnamn och tillfĂ€lliga lösenord för att logga in.
 • Nu Skapa ett nytt lösenord tillgĂ„ng.
 • FrĂ„n och med nu kommer du att kunna komma in pĂ„ plattformen genom att ange ditt anvĂ€ndarnamn och ett nytt lösenord.

Mycket viktiga steg som inte bör förbises nÀr logga in pÄ Microsoft Azure för första gÄngen.

 1. Först mÄste du öppna ditt Azure-hÀlsningsmeddelande.
 2. VÀlj nu lÀnken du hittar i Azures vÀlkomstmail.
 3. Vid denna tidpunkt öppnas inloggningssidan för plattformen.
 4. DÄ mÄste du ange dina referenser Logga in.
 5. För att ta reda pÄ dina referenser, gÄ till vÀlkomstmailet dÀr du hittar ditt anvÀndarnamn och lösenord.
 6. Efter att ha angett dina personuppgifter, vĂ€lj “Logga in”.
 7. Sidan omdirigerar dig till “Logga in” för att verifiera ditt nya lösenord.
 8. NĂ€r du har Ă€ndrat lösenordet klickar du pĂ„ “Slutför”.
 9. Under denna tid kommer du att fÄ ett bekrÀftelsemeddelande som detta betyder att lösenordet har Àndrats.

Efter att ha stĂ€llt in ett nytt lösenord kan du ange Microsoft Azure-portalen nĂ€r du vill, skriv bara in ditt anvĂ€ndarnamn och lösenord. Även med ett Azure-konto kan du skapa en webbplats för att marknadsföra ditt företag med bara nĂ„gra fĂ„ steg.

Skapa med ett Microsoft Azure-konto

Genom att ange ditt MS Azure-konto och logga in kommer du att kunna har tillgÄng till oÀndliga möjligheter för ditt företag. Bland de saker du kan hitta Àr en utvecklarguide som lÄter dig lÀra dig allt du kan göra med detta moln.

Microsoft Azure Àr det bÀsta sÀttet att skapa det du vill ha frÄn applikationer till webbplatser och mer. Dess pris och funktioner Àr perfekta för att anvÀnda detta moln eftersom du erbjuder en mÀngd olika alternativfrÄn infrastruktur till personlig utveckling. SÄ bestÀm dig för att skapa ett konto och logga in pÄ Microsoft Azure, sÄ kan vi vara sÀkra pÄ att du inte kommer att Ängra dig.

Det var allt för idag, vi hoppas att du kommer att kunna anvÀnda denna information för att uppnÄ logga in pÄ Microsoft Azure. Och inte bara det, du kan fÄ ut det mesta av alla entreprenörsmöjligheter som Azure har att erbjuda.

0 Shares