Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Så här lägger du till Showcase Weapon Camo i Black Ops 3

När du når fram till vinnarens krets i Call of Duty: Black Ops 3 visar din specialist ett vapen. Den här guiden visar hur du lägger till Showcase Weapon Camo i Black Ops 3.

Det tar ungefär en minut att ställa in, men det är inte lätt att räkna ut utan en guide eftersom du behöver skapa en speciell version av vapnet och sedan lägga till det i Specialist-personalisering.

Du måste upprepa denna process för varje camo du vill använda på ett annat Showcase-vapen. Denna process låter dig lägga till bilagor och lackjobs till vapnet med den här metoden också.

Lär dig hur du lägger till camo till ett Showcase Weapon in Call of Duty: Black Ops 3.

Lär dig hur du lägger till camo till ett Showcase Weapon in Call of Duty: Black Ops 3.

Med den här guiden kan du till och med lägga till bilagor som du inte har ännu, eftersom det här är ett utställningsvapen, inte ett du nödvändigtvis använder i spelet.

Showcase Weapon Camo in Black Ops 3 Guide

Gå in i huvudmenyn i Call of Duty: Black Ops 3, men gå inte in i en lobby ännu. Det tar en minut att hitta alternativen och ställa in, så att du inte vill bli involverad i ett spel medan du gör det här.

Öppna Gunsmith för att ställa in camo för ditt utställningsvapen.

Öppna Gunsmith för att ställa in camo för ditt utställningsvapen.

Tryck på menyknappen på din kontroller för att ta fram menyalternativen där Gunsmith är. Öppna Gunsmith och hitta det vapen du vill använda som ditt utställningsvapen. I det här fallet använder vi Vesper. Du måste namnge varianten, men alternativen är begränsade eftersom Treyarch och Activision anser att många ord är svordomar.

Använd den här menyn för att välja camo, bilagor och målarjobb du vill använda.

Använd den här menyn för att välja camo, bilagor och målarjobb du vill använda.

Välj nu bilagorna och den camo som du vill använda. I det här fallet lägger vi till tre bilagor och Sunshine camo till Vesper så att det ser ut som pistolen vi använder i spelet.

Anpassa din specialist för att lägga till camo eller en paintjob i utställningsvapnet.

Anpassa din specialist för att lägga till camo eller en paintjob i utställningsvapnet.

Därefter måste du gå till skärmen Specialist och välja att anpassa specialisten. På Xbox One är detta Y. På den här skärmen väljer du Showcase Weapon.

Välj variant med camo och tillbehör på den.

Välj variant med camo och tillbehör på den.

På nästa skärm flytta till det vapen du just anpassat och välj det. Du borde se en indikator på att det finns varianter av detta vapen. Välj variant på nästa skärm. Detta kommer att utrusta Showcase vapen camo-varianten till din specialist. Du måste göra detta för varje specialist som du vill anpassa.

När detta väl är inställt är allt du behöver göra att placera dig i topp tre i ett spel för att se din spelare visas med Showcase Weapon. I detta område kan du också håna med hjälp av d-pad. Naturligtvis kan allt detta inte hjälpa dig att undvika att använda Gravity Spikes utanför kanten av kartan.

Black Ops 3: 9 saker att veta efter en månad

Call of Duty: Black Ops 3 Review

Call of Duty: Black Ops 3 Review

Varje år köper jag det nya Call of Duty-spelet och inom tre veckor är jag tillbaka till Madden eller ett öppet världsspel. I år är det annorlunda. Jag kan inte få nog av Black Ops 3 multiplayer.

Jag är inte fantastisk på det, men trots de klagomål du kan läsa online är spelet imponerande balanserat även för en genomsnittlig spelare. Jag vinner inte varje vapenkamp och jag tappar en del som jag tycker att jag borde vinna, men den övergripande känslan av spelet är perfekt.

Treyarch fortsätter att justera spelet med vapenuppdateringar och nyligen levererade de korrigeringsfiler för att fixa exploateringar inklusive användare som förstörde Gun Game genom att lämna sin spelare i ett spel hela natten för att bryta cryptokeys.

Efter fyra veckors spel av Call of Duty: Black Ops 3 låser jag fortfarande upp vapen och tillbehör, men jag har spelat tillräckligt för att veta att detta är en otroligt rolig flerspelarupplevelse som är värt vartenda öre.

En spelarupplevelsen är bättre än den har varit i tidigare iterationer av Call of Duty, men jag kan inte riva mig bort från multiplayer för att avsluta det ännu. Jag har inte spelat Zombies-läget än, så du måste leta någon annanstans för en recension av den spelstilen.

Jag hoppas att Treyarch och Activision kan fortsätta att uppgradera servrarna, som har gått ner flera gånger den här månaden, men totalt sett har det inte varit så stort problem som det var med Call of Duty: Advanced Warfare.