Så här kontrollerar du PC FPS, GPU, CPU och RAM-användning från din mobil – enkelt och snabbt

0 Shares

FPS, är känt under dessa förkortningar, men det hänvisar till bilder per sekund när vi talar om dessa siffror vi hänvisar till hur jämn bilden från spelet, kameran, videon ser utetc. Dess namn betyder antalet kontinuerliga bilder som visas på skärmen, dvs. den hastighet med vilken de visas. Detta är mer än något annat som spelare ser när de spelar spelet, liksom grafiker när de arbetar med datorn.

GPU är känd under dessa akronymer, men det hänvisar till grafikprocessorn, det är elementet som väcker grafikkortet i en dator till liv. Denna mycket viktiga bit låter oss se svåra beräkningar medan vi spelar på datorn. Det är en kopia producerad av alla företag i världen, som de säger förutom att vara livet på grafikkortet är din hjärna.

Processor är känd under dessa akronymer, men detta syftar på CPU, den täcker hela hjärnan i den elektroniska processen Inuti datorn är det den komponent som utför de mest komplexa, intrikata och viktiga processerna i datorn. Utan denna viktiga del av datorn finns det inget vi kan göra.

RAM är känt av dessa förkortningar men det här hänvisar till slumpmässigt åtkomstminne, det är den typ av minne vi kan se i vilken elektronisk enhet som helst, detta minne kännetecknas av hastighet med vilken information kan lagras, kom ihåg att denna data endast lagras tillfälligt.

Hur ser man processer på en dator från en mobiltelefon?

Vi måste ha en mobiltelefon ansluten till datorn genom Microsoft, eftersom vi på så sätt kan få information från vår mobil genom datorn och från datorn via mobilen.

Normalt sett skulle vi inte kunna lära oss om datorprocesser om inte för någon adapter som vi har installerat på telefonen, liksom applikationerna som låter oss göra dessa rörelser, ett tydligt exempel på en applikation som kommer att visa oss att det är Mobizen där om vi installerar modden kommer den att visa oss allt.

Men se funktionerna i en dator från en mobiltelefon genom att helt enkelt koppla in den tyvärr är detta inte möjligteftersom vi i nuläget inte kunde veta exakt hur många processer som pågick samtidigt som vi granskade.

Det säkraste vi kan göra, om vi verkligen vill veta det, är att använda adaptern som skapar oss koppla ihop datorn och mobiltelefonen manuellt.

Hur ser jag datorprocesser från min dator?

Det finns till och med datorer visa hur mycket de lägger på resurserPå icke-avancerade datorer kan du dock se alla processer i aktivitetshanteraren.

När det gäller att ha kul de behöver installera mods eller klienter För att kunna se dessa processer och veta hur långt vi kan gå, låt oss komma ihåg att om dessa processer kommuniceras i resurser är det troligt som orsakar allvarlig skada på vår datorDet är därför de säger att om vi inte har tillräckligt med resurser borde vi inte ladda ner högkvalitativa spel till vår mellanklass- eller lågprisdator. Att ha billiga datorer ökar spelarens toxicitet.

För att komma tillbaka till ämnet datorer kan vi använda resurser som MSI Afterburner-fodralet, så att du kan lära dig allt utan att behöva gå djupare in i ämnet, vilket är du behöver inte vara en specialiserad tekniker för att se alla processerFaktum är att det är ganska enkelt och det finns till och med ett alternativ att lägga alla processer i ett litet fönster på skärmen. Vi kan också undersöka hur man kan förbättra prestandan i spel som Rust genom att använda FPS-förbättrande trick.

Om vi ​​kan alla processer i en dator kan vi veta om den kan överhettas eller inte, kom ihåg att överhettning av en dator är det värsta som kan hända en dator.

0 Shares