Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Så här kontrollerar du om dina Mac -appar är kompatibla med OS X Mountain Lion

Nu när OS X Mountain Lion har kommit till Mac App Store är det lätt att känna dragningen att uppdatera till det senaste Mac OS, men om du använder din maskin för arbete kanske du vill sakta ner.

Ja, OS X Mountain Lion är lätt värt $ 20 uppgraderingskostnaden, men inte alla appar är kompatibla med det nya systemet.

Detta kan orsaka många huvudvärk, förlorad tid och förlorad produktivitet. Det är särskilt viktigt att kontrollera appkompatibilitet med OS X Mountain Lion eftersom det inte finns någon enkel roll -back -funktion för att börja använda OS X Lion igen.

OS X Mountain Lion App -kompatibilitet

Kontrollera kompatibilitet med OS X Mountain Lion -appen på RoaringApps.

Tidigare har du kanske behövt besöka 40 olika webbplatser för att kontrollera vilka av dina appar som är kompatibla med OS X Mountain Lion, men tack vare RoaringApps.com är det enkelt att kontrollera OS X -kompatibiliteten för många appar på en plats.

Mac -appens kompatibilitetstabell gör det enkelt att söka efter dina appar med namn och erbjuder snabba länkar till utvecklarens webbplats om du behöver kolla mer om kompatibiliteten eller leta upp när en utvecklare planerar att släppa en OS X Mountain Lion -kompatibel version av appen.

Användare kan söka efter namn, utvecklare och kan sortera listan för att endast visa inkompatibla appar. Tabellerna uppdateras regelbundet och innehåller kommentarer från användare som har frågor eller redan använder programvaran på OS X Mountain Lion.

Roaring Apps är en gratis tjänst, och definitivt ett rekommenderat stopp innan du uppgraderar till OS X Mountain Lion. För mer, kolla in Vad du ska göra innan du uppgraderar till OS X Mountain Lion.