SĂ„ hĂ€r kontaktar du UBER-föraren – UBER LOST PROPERTY (exempel)

0 Shares

Tack vare nya digitala transporttjÀnstplattformar laddar fler och fler anvÀndare ned UBER-appen för att bestÀlla resor. UBER har miljontals anvÀndare vÀrlden över som anvÀnder dess tjÀnster medan de anvÀnder dess applikationer. Men en vanlig situation uppstÄr: Du begÀrde en Uber-resa och glömde en vara i din bil! Hur vÄgar du kontakta UBER-föraren?

Oroa dig inte, Uber erbjuder en mÀngd olika lösningar. SÄ hÀr kontaktar du UBER via UBER TRIP HELP, efter resan och efter att föremÄlet har glömts bort. Du kan göra det frÄn en mobilapplikation eller frÄn en webbplats av Uber.

Kontakta föraren via appen

En av möjligheterna Uber erbjuder Àr att hÄlla förare och passagerare uppkopplade. SÄ om du har lÀmnat en vara i din bil har du möjlighet att kontakta den förare som gjorde din resa med appen det enkla sÀttet.

För att göra detta behöver du gĂ„ in i applikationen frĂ„n din mobiltelefon och logga in, vĂ€lj i rullgardinsmenyn pĂ„ huvudskĂ€rmen “Stöd”i den hĂ€r menyn, vĂ€lj alternativet “Tur och prislista”, vĂ€lj sedan frĂ„n listan turnĂ©n dĂ€r du tappade föremĂ„let, scrolla sedan ned och tryck pĂ„ “Jag tappade föremĂ„let”.

Detta alternativ öppnar ett avsnitt Ubers hittegodsDu mĂ„ste ange ditt kontaktnummer och trycka pĂ„ “Skicka”, din förfrĂ„gan skickas till Uber och du kommer att kontaktas av föraren. VĂ€nta pĂ„ att din förare svarar och om han/hon bekrĂ€ftar att han eller hon har förlorat föremĂ„let, ordna en mötesplats och tid.

Kontakta föraren pÄ Ubers webbplats

Vad hĂ€nder om du glömt din mobiltelefon i bilen och du inte kan kontakta föraren via appen? Oroa dig inte! du har fortfarande en vĂ€g ut. GĂ„ till Ubers supportwebbplats, logga in och gĂ„ till menyn “Körproblem och Ă„terbetalningar”. VĂ€lj sedan “Kontakta föraren om det förlorade föremĂ„let” frĂ„n menyn och följ instruktionerna.

Scrolla till botten av sidan och om du redan Àr inloggad kan du gÄ in telefonkontaktnummer och klicka sedan pÄ «Skicka«. Om du har lÀmnat din mobiltelefon i bilen, vÀnligen ange kontaktnumret till en nÀra och kÀra.

Uber kommer att ringa numret du anger för att lÀnka dig till mobilnumret till föraren pÄ resan dÀr du tappade bort ditt föremÄl. VÀnta sedan. Om chauffören svarar och bekrÀftar att han eller hon har hittat din vara mÄste du bestÀmma tid och plats för att leverera den.

Varningar

Nu vet du vad du ska göra för att kontakta din Uber-förare ifall du glömmer nÄgot i bilen efter din resa. Vi mÄste dock förtydliga en del förhÄllanden du mÄste ta hÀnsyn till nÀr du anvÀnder den hÀr tjÀnsten.

Först, om din förfrÄgan inte besvaras omedelbart, kom ihÄg att föraren fÄr köra, sÄ att du kan lÀmna ett textmeddelande som svarar nÀr det Àr ledigt. Du kan till och med lÀmna röstmemon som föraren kan lyssna pÄ nÀr de passar bÀst.

Å andra sidan, kom ihĂ„g att förare Ă€r oberoende entreprenörer, dĂ€rför Uber och chaufförer Vi ansvarar inte för borttappade föremĂ„l i fordonet i slutet av resan.

SÄ Uber garanterar inte att det förlorade föremÄlet kommer att ha det i kontrollanten eller att det kommer att kunna returneras omedelbart genom att tillhandahÄlla nödvÀndig hjÀlp för att hjÀlpa dig att ÄterstÀlla din vara.

Vi hoppas att du tyckte att dessa tips var anvÀndbara och mÄlet Àr att du ska njuta Uber-tjÀnst, denna berömda mobilitetsplattform som hjÀlper tusentals passagerare att nÄ sin destination enkelt och sÀkert varje dag. För mer information om hur UBER-taxi fungerar och varför de Àr det bÀsta sÀttet att resa, besök vÄr webbportal dÀr du kan svara pÄ mÄnga frÄgor.

0 Shares