SĂ„ hĂ€r konfigurerar du din T500 Smartwatch – tips och tricks

0 Shares

Teknologiska framsteg har gett oss olika enheter som gör det lÀttare för oss att utföra olika uppgifter sedan smarta mobiltelefoners tillkomst. ett stort antal tillbehör har utvecklatsbra exempel pÄ detta Àr Smart klocka.

En av de första och mest slÄende Àr smartklockan Apple Watch, som senare kommer att anvÀndas för att göra identiska billigare modeller, som smartklockan T500.

T500 smartklocka Den har funktioner som liknar Apple Watchsamt ett antal anvÀndbara funktioner för att utföra olika uppgifter, bland de viktigaste funktionerna Àr stegrÀknaren, kontrollera din puls, ta emot appaviseringar och meddelanden, skicka och ta emot samtaloch musikkontroller.

Utöver det har den ocksÄ ett brett utbud av alternativ som Àr helt anpassningsbara, frÄn att byta urtavlor och urtavlor Àven möjligheten att ladda ner externa applikationer och spel. I den hÀr artikeln kommer vi att lÀra dig hur du fullt ut konfigurerar din T500 Smartwatch sÄ att du kan komma Ät alla dessa funktioner.

Vilka konfigurerbara funktioner har T500 smartwatch?

En av de faktorer som fÄngar uppmÀrksamheten hos T500 Smartwatch-enheterna mest Àr det erbjuda omfattande personalisering av enheten För anvÀndare.

Börjar med nÄgra yttre fysiska element som ett bÀlte,som Apple Watch. Med T500 Smartwatch kan du modifiera och byta ut remmen genom att vÀlja mellan ett brett utbud av modeller och fÀrger.

Ett annat konfigurerbart alternativ som T500 Smartwatch har Àr sfÀrer eller urtavlor enheten kommer att ha som standard i sitt system med flera alternativ att vÀlja mellan, och om du inte vill anvÀnda nÄgon av sfÀrerna som erbjuds av enheten kan du ladda ner den du vill ha pÄ Internet frÄn den officiella webbplatsen för Amazfitwatchfaces.

Hur lÀgger man appar pÄ T500 smartwatch frÄn Play Store?

Bland funktionerna som erbjuds av T500 Smartwatch-enheter Àr nedladdning av externa applikationer via officiella Google Play ButikFör detta mÄste du uppdatera din Smartwatch till den senaste versionen och komma Ät applikationsmenyn.

I applikationsmenyn hittar du applikationen Google Play Butik, tryck pÄ den för att komma in i butiken och börja söka efter applikationer. NÀr du hittar appen du vill ladda ner klicka pÄ den och sedan pÄ nedladdningsknappenNÀr nedladdningsprocessen Àr klar kommer appen att hittas i T500 Smartwatch-menyn.

Installera FitPro och styr 100 % av din smartklocka frÄn din enhet

FitPro Ă€r en applikation av kinesiskt ursprung utvecklad av företaget ‘Shenzhen Jusheng Intelligent Technology Co “ Den kan anvĂ€ndas av vilken Smartwatch eller Smart Wristband som helst via Bluetooth-anslutning, med den hĂ€r appen kan du ha mer kontroll över din t500 smartwatch.

Med FitPro kommer du att ha fler alternativ för att utvÀrdera din livsstil eftersom det kommer att ge dig mer information om din hÀlsa och andra sportdata. Du kommer att kunna ta reda pÄ tillstÄndet för din puls, blodtryck och Àven nÀr du sover du kommer att kunna fÄ information om kvaliteten pÄ din sömn.

För att ansluta och börja anvÀnda FitPro-appen pÄ din telefon och smartklocka Àr det första du ska göra att ladda ner den via den officiella Google Play Store, som Àven kan köpas online. helt gratis.

Efter att ha installerat applikationen pÄ din enhet, logga in eller registrera dig med ett nytt konto för att fÄ tillgÄng till alla funktioner som erbjuds av applikationen och gÄ sedan till lÀnksektionen.

Du mÄste aktivera Bluetooth pÄ bÄda enheterna för att de ska synkroniseras. NÀr din klockenhet dyker upp i bluetooth-sökning trycker du pÄ den sÄ Àr de anslutna och redo att anvÀndas.

Para ihop din enhet med T500 smartwatch steg för steg

Innan du kan anvÀnda nÄgon av funktionerna i T500 Smartwatch du mÄste ansluta den till mobiltelefonen smart via bluetooth-anslutning, för detta kan du följa stegen som vi kommer att visa nedan:

  • Det första du behöver göra Ă€r att ladda ner appen T500 Smartwatch, för att ta reda pĂ„ vilken app det Ă€r, gĂ„ in i klockmenyn och leta efter alternativen för parningsappen.
  • Om du trycker pĂ„ den öppnas ett fönster visar QR-koden QR som du mĂ„ste skanna med din telefon.
  • Efter att ha skannat QR-koden med en mobiltelefon, kommer att omdirigera dig till en nedladdningslĂ€nk i appens google play-butik.
  • Ladda ner appen och nĂ€r den vĂ€l Ă€r installerad pĂ„ din telefon mĂ„ste du öppna den och logga in eller registrera dig för att fĂ„ Ă„tkomst.
  • Efter att ha gjort detta, gĂ„ till avsnittet för att lĂ€gga till enheter för att ansluta armbandet, aktivera Bluetooth och starta enhetssökningsprocessen. NĂ€r ikonen och namnet pĂ„ T500 Smartwatch visas trycker du pĂ„ den.
  • Och redo! du kommer att ansluta din klocka till en mobil enhet för att börja ta emot aviseringar och anvĂ€nda klockans funktioner. Om ihopparningen inte fungerar kan du starta om enheten genom att hĂ„lla ned sidoknappen och upprepa Bluetooth-parningsprocessen.
0 Shares