Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Så här konfigurerar du din Kindle Fire HD

Fick du en Kindle Fire HD för semestern? Grattis i så fall till läs-, spel- och videoklippsplattan du håller. Om du inte vet vad du ska göra efter att du har tagit det ur lådan är vi här för att visa dig hur du konfigurerar Kindle Fire HD och kommer igång.

Vi guidar dig genom att konfigurera Kindle Fire HD, Slå på säkerhet och föräldrakontroll, tips om hur du använder Fire HD och några appar för att komma igång.

Kindle Fire HD -installationen bör bara ta 15 till 30 minuter, så det är lätt att få Kindle Fire HD igång innan du reser på semester.

 Så här konfigurerar du Kindle Fire HD

Lär dig hur du konfigurerar Kindle Fire HD.

Förutom att installera Kindle Fire HD är det en bra idé att plocka fram ett bra Kindle Fire HD -fodral för att skydda din nya enhet och lägga till ett stativ för att titta på timmar med Amazon Instant Video.

Installation av Kindle Fire HD

Kindle Fire HD leder användare genom den första installationen, men var beredd att vidta följande åtgärder.

Välj ditt huvudspråk. Detta är något du kan ändra senare, men om du inte är flerspråkig väljer du ditt huvudspråk för att undvika förvirring.

Anslut till ett WiFi -nätverk när du uppmanas. Sök efter ditt hemnätverk och ange lösenordet om det behövs.

WiFi Kindle Fire HD

Anslut Kindle Fire HD till ett WiFi -nätverk.

Nästa steg är att logga in på ditt Amazon -konto. Om du köpte Kindle Fire HD från det konto du vill använda bör den redan vara konfigurerad. Om du fick den i present kan du behöva ändra den till ditt konto. Detta håller dina data och inköp synkroniserade.

Välj din tidszon och bekräfta Amazon -kontot.

Kindle Fire HD bör sedan uppmana dig att skapa Twitter- och Facebook -konton. Detta gör det lättare att dela uppdateringar på sociala nätverk. Ange användarnamn och lösenord för dessa konton för att logga in. Det är möjligt att göra detta senare. För att se uppdateringar på Facebook och Twitter måste användare ladda ner specifika appar.

Kindle Fire HD -säkerhet

Det är en bra idé att ange ett lösenord på Kindle Fire HD så att andra inte kan komma åt dina Amazon -inköp, läsa din e -post och få åtkomst till appar. Videon nedan visar hur du ställer in ett lösenord på Kindle Fire HD.

Knacka på Inställningar -> Säkerhet -> Låsskärmslösenord -> På.

Välj en PIN -kod eller ett ordlösenord.

Föräldrakontroll

Det är en bra idé att ställa in föräldrakontroll på Kindle Fire om du ger det till ett barn eller delar det med ett barn.

 1. Dra ner från toppen av skärmen och tryck på Mer till höger.
 2. Knacka Föräldrakontroll och tryck på På
 3. Välj ett lösenord, inte samma som enhetslösenordet.

Härifrån kan föräldrar styra appköp, videouppspelning, webbläsning via e -post och mer med enkla att använda växlar som nedan.

 Kindle Fire HD Konfigurera föräldrakontroll

Ställ in föräldrakontroll på Kindle Fire HD.

Kindle Fire HD stöder också FreeTime, ett sätt att låta barn använda vissa appar och utföra utvalda aktiviteter under en begränsad tid.

Kindle Freetime-app

Kindle FreeTime erbjuder förbättrad föräldrakontroll.

Öppna Apps -sektionen och leta efter Kindle FreeTime -appen. Öppna appen och skapa ett lösenord.

Lägg till en barnprofil. Välj ett namn och foto för kontot. Kindle Fire HD stöder upp till 6 profiler.

Kindle Fire HD Setup

Skapa ett FreeTime -konto.

Härifrån kan föräldrar trycka på Hantera innehåll och lägga till appar, böcker och filmer på ett barns konto.

Kindle Fire HD setup Freetime

Hantera innehåll för en FreeTime -användare.

Föräldrar kan ställa in tidsgränser för skärmen genom att öppna Kindle FreeTime -appen genom att svepa ner från FreeTime -appen och trycka på Mer. Ange FreeTime -lösenordet och då tryck på Ställ in dagliga tidsgränser.

Föräldrar kan ställa in den totala skärmtiden för en profil och specifika innehållsaktivitetstider för att möjliggöra obegränsad läsning, men bara en timmes appar som ett exempel.

Så här konfigurerar du Kindle Freetime

Ställ in skärmgränser för Kindle FreeTime.

Använda Kindle Fire HD

Besök Amazon App Store för att installera appar. Kindle Fire tillåter användare att svepa genom appar, böcker och videor i en karusell på startskärmen.

Konfigurera e -post

 1. För att använda e -post på Kindle Fire HD, dra ner från toppen av skärmen, tryck på Mer.
 2. Knacka på Ansökningar.
 3. Knacka på E -post, kontakter, kalendrar.
 4. Lägg till en Konto.
 5. Ange rätt användarnamn och lösenord för populära konton eller fullständig information för andra konton.

Kindle Fire HD bör nu konfigureras för e -post, kontakter och kalenderhändelser.

Kindle Fire HD-apparAmazon App Store erbjuder ett stort urval av appar, och de första apparna du behöver ladda ner när du får din Kindle Fire HD varierar från användare till användare, men här är några av våra bästa appar att installera på Kindle Fire så snart som du får det inställt.

 • Plume & Facebook – Den sociala nätverksanslutningen i Kindle Fire HD -inställningen låter dig bara dela, dessa fantastiska appar låter dig se vad andra säger på Facebook och Twitter.
 • Angry Birds Star Wars HD-Fling Star Wars-temafåglar på grisar i den här roliga versionen av Angry Birds.
 • JetPack Joyride-En oändlig sidrullare med jetpaket och maskingevär, JetPack Joyride är massor av kul.
 • Pandora – Lyssna på dina favoritradiostationer baserat på den musik du redan älskar. Gratis att ladda ner och använda.
 • QuickOffice Pro – Om du behöver redigera ett dokument på språng, eller bara utan att gå ur soffan, kolla in den här kontorspaketet.

Om du har en Amazon Prime -prenumeration kan du titta på massor av gratis videor och TV -program, så du kanske inte behöver installera Netflix -appen. Om du använder Netflix är det ett annat toppval att installera.

Därifrån, kolla listan med bästsäljande Kindle Fire HD -appar för att se vilka andra populära appar som är värda att prova.