Så här kommer du åt Microsofts nya emoji i Windows 11

Så här kommer du åt Microsofts nya emoji i Windows 11

Ända sedan den offentliga introduktionen av Windows 11 har vi sett det gradvis mogna vidare mot det operativsystem som det är för närvarande. Microsoft arbetar hårt för att ge Windows 11 en nästa generations upplevelse, liksom nya uppdateringar släpps som ett resultat. Så nu har uttryckssymboler i Windows 11 uppdaterats.

Ny emoji i Windows 11

Microsoft bekräftade senare att företaget inte har för avsikt att leverera inhemska 3D Microsoft nya emoji tillsammans med Windows 11. Istället skapades dessa 3D uttryckssymboler för Microsofts program som Skype och Teams. Men folk förutsåg att 3D-emoticons skulle läggas till i Windows 11. Ändå är allt att föredra framför inga alls, och alla dessa nya 2D Fluent Emoticons är en ganska betydande förbättring jämfört med företagets tidigare emojis.

Men med den nybyggda Windows Update blev det möjligt att nya emojis snart skulle finnas tillgängliga för nedladdning med den nybyggda. Därför kom flera andra ytterligare funktioner tillsammans med den nybyggda.

Emojis har etablerat sig som en väsentlig del av det moderna digitala livet; de gör det möjligt för oss att interagera och förmedla oss själva mer effektivt. Och det är inget mysterium eftersom våra livliga internetutbyten skulle vara livlösa utan dessa. Som ett resultat är vi redan på jakt efter unika emoji-ankomster för att krydda vår interaktion.

Microsofts nya emoji

Microsoft har släppt en hel uppsättning nya emojis i en artikel på Windows-bloggen, som har väckt mer fördömande än uppskattning från webben. Programvaran placerade in dessa för en Windows 11-uppgradering i vinter – och de är ingenting som vi förväntade oss.

Den senaste versionen innehåller Microsofts nya Emoji garanterade användare redan i juli, men 3D-estetiken som tidigare visades på dess designblogg har ändrats. Verksamheten har nu kommit överens om en 2D-strategi för Windows 11. Samtidigt kan de mer estetiskt attraktiva 3D-emojis mycket väl behållas för tjänster som Flipgrid, Microsoft Teams och andra, vilket ger sina konsumenter exklusiv tillgång.

Microsoft uppdaterade alla sina nuvarande Emoji och genererade nya för att matcha de unika omständigheterna för blandat arbete. Med tanke på perioden över och en halv försökte organisationen skildra flera känslor som arbetare upplever när de arbetar hemifrån. Till exempel, en uttryckssymbol föreställer en person som bär den övre delen av en kostym men sedan bara kalsonger från bålen och nedåt – den sorten som många av oss kan identifiera sig med på grund av videokonferensen.

Microsoft hävdar att de vill att deras Emoji ska vara rolig eftersom det känns att lek är avgörande i jobbet. Organisationen diskuterar hur “lek driver kreativitet”, och uttryckssymboler är en kritisk aspekt av lekfull interaktion. Som ett resultat är dess senaste emoji avsedda att vara “medfödd glad”, med alla mönster gjorda av grundläggande former.

Detta säkerställer också att de 1 888 ny emoji i Windows 11, tillgänglig i Windows och på andra ställen, verkar identiska. Alla uttryckssymboler som ingår i paketet är livfulla och energiska, men de verkar inte vara malplacerade när de placeras bredvid varandra.

Vad är skillnaderna mellan den nya Windows 11-emoji och den äldre emojin?

Enligt Microsoft, dessa senaste flytande stil Microsofts nya emojis är bekanta och personlig, att följa designriktlinjerna för Windows 11. Borttagandet av starka och svarta kanter som omger emojierna, såväl som uppståndelsen av Clippy från graven, är verkligen de två stora skillnaderna som användare har märkt.

Det är oklart varför Microsoft, trots försäkringar, inte har implementerat sina 3D-koncept i Windows 11, även om det förmodligen beror på att en smidigare 2D-stil fungerar mycket bättre genom olika program. Dessutom, eftersom 3D-designer ser olika ut för olika skärmar och konfigurationer, förväntas Microsoft ha valt även en 2D-design för en mycket mer enhetlig skildring av dess uttryckssymboler, inklusive alla Windows 11-kunder.

Ny Windows 11 Emoji och den äldre Emoji

Det senaste emoji-paketet i Windows 11 har inkluderat återinförandet av Clippy, eftersom Microsoft ersatte det konventionella gem-emojien med Clippy-emoji. Microsoft började utvärdera denna Emoji i tidigare versioner av Windows 11 Dev Channel, även om den troligen kommer att bli tillgänglig för allmänna användare inom kort.

Dessutom verkar alla uttryckssymboler i det nya Emoji i Windows 11-valet ljusare, livligare och mycket mer levande än Windows 10-motsvarigheten. Även om de senaste uttryckssymbolerna i Windows 11 inte ser nästan exakt ut som vad som har utlovats, verkar de ha ett bra rent utseende. Eftersom Windows 10-användare har uteslutits kan de fortsätta att implementera operativsystemets standard emoji-väljare.

Hur installerar jag Microsofts nya emoji i Windows 11?

Sedan lanseringen har användare samlat på sig för att uppdatera sitt emoticonpaket och få de nya emojierna så snart som möjligt. Därför finns här en steg-för-steg-instruktion för att lägga till Microsofts nya Emoji i Windows 11.

  • Det första steget är att ladda ner KB5007262-uppgraderingen och sedan installera uppdateringen, genom att följa alla installationsguidens steg.

Installera Microsofts nya emoji

  • När du har installerat KB5007262-uppdateringen är den senaste samlingen av emojis nu tillgänglig på den senaste Windows 11-versionen. KB5007262-uppdateringen är den absolut senaste Windows 11-versionen.

Windows uppdatering

För att få de uppdaterade emojierna måste du snabbt ladda ner och tillämpa KB5007262-uppdateringen på Windows 11-operativsystemet.

Här är stegen för att uppgradera datorn till den senaste versionen.

  1. Välj Windows-ikonen i aktivitetsfältet. I startfönstret, navigera till Inställningar.

navigera till Inställningar

  • Välj Uppdatera och säkerhet i inställningsfönstret.

tillgängliga uppdateringar för windows

  • Och klicka sedan på Windows Update. En Windows Update-skärm visas.
  • Välj alternativet Sök efter uppdateringar.
  • Windows 11 skulle då söka efter de senaste uppdateringarna. När sökningen är klar kommer du att se KB5007262-uppdateringen, tillsammans med alla andra nödvändiga uppdateringar.
  • Välj nedladdningsalternativ.
  • När nedladdningen är klar, välj installationsalternativet och slutför hela processen.

installera windows 11

Hur man använder Windows 11s nya emojis?

När du har aktiverat den senaste emojin under emojiväljaren när du distribuerar Windows 11 KB5007262-uppdateringen, tryck på Windows + Period-tangenten.

Du kommer att se att alla nya emojis är tillgängliga att användas. Se därför alltid till att du har installerat uppdateringen.

Slutsats

De ny emoji i Windows 11 är ganska spännande och är gjorda med tanke på de olika strukturerna för uttryckssymbolerna. Dessutom har återinförandet av den äldre Clippy-emojien påverkat användarna positivt. Därför, om du vill byta till den nyare versionen av uttryckssymbolerna, måste du följa stegen som förklaras ovan, och du kommer att kunna ladda ner och aktivera den nya uppsättningen emojis i ditt system.

Relaterade Artiklar

Back to top button