Så här installerar du Runkeeper på Apple Watch & amp; Spåra din aktivitet

0 Shares

Många fitnessfreaks föredrar Apple Watch eftersom det ger mest hälsoinsikter direkt på handleden. Det håller reda på dina träningsaktiviteter hemma och hemifrån. watchOS har öppnat nya sätt att hålla ett öga på din hälsa med ett brett utbud av appar för hälsa och fitness Stöd. Om du använder Runkeeper på iPhone kan du också använda dess dedikerade app på watchOS också. Bär bara din Apple Watch med Runkeeper och släpp din iPhone hemma. Tryck för att starta Runkeeper på watchOS, pausa, återuppta och avsluta din träning när som helst. Runkeeper på Apple Watch spårar enkelt din promenad, löpning, vandring eller någon annan fysisk aktivitet.

Skaffa sig realtidsstatistik som tempo, avstånd, hjärtfrekvens, tid och mer på din watchOS. Följ en personlig plan för att nå dina mål samtidigt som du är motiverad med utmaningar och belöningar. Med Spotify och iTunes-integrationkan du fortsätta att röra dig med musiken du älskar att lyssna på.

Hur installerar jag Runkeeper på Apple Watch?

Runkeeper kan installeras på watchOS med Apple Watch eller med hjälp av iPhone. Lär känna stegen för att installera den med någon av metoderna nedan.

Hur installerar jag Runkeeper på Apple Watch med watchOS App Store?

watchOS har inbyggt support i App Store och du kan installera Runkeeper direkt.

(1) tryck på digital krona för att väcka din Apple Watch.

(2) Leta efter App Store appikonen för att klicka på den.

(3) Klicka på Sökruta och använd Dictation eller Scribbler för att ange appnamnet som Runkeeper.

(4) Klicka på Skaffa sig knappen för att få Runkeeper på watchOS.

Använda iPhone

Om du har Runkeeper-appen installerad på din iPhone som är ihopkopplad med din Apple Watch kan du automatiskt göra den tillgänglig på watchOS. Här är proceduren.

Notera: Se till att du har installerat Runkeeper på iPhone. Annars kan du hämta det från App Store.

(1) Öppna på din iPhone Apple Watch-appen.

(2) Klicka på App Store från botten.

(3) Använd Sök ikon att leta efter Runkeeper.

(4) Välj Runkeeper och klicka på Skaffa sig för att installera den på watchOS.

Alternativ: Klick Min klocka > bläddra ner till Tillgängliga appar > klicka Installera bredvid Runkeeper-appen.

Proffstips! Gör ändringar i Apple Watch App för att automatiskt ladda ner alla watchOS-appar som är kompatibla appar så fort du laddar ner på iPhone. På Apple Watch App > Min klocka > Allmän > slå på Automatisk appinstallation.

Vårt yttrande

Med Runkeeper på watchOS behöver du inte bära din iPhone medan du går, joggar eller tränar. Med GPS-anslutningen kommer watchOS att spåra din statistik och hålla dig informerad om dina framsteg. De aktiva mätvärdena låter dig se din pulsdiagram, din målhastighet och mer.

Ger den här artikeln användbar information? Låt oss höra din feedback och dina förslag som kommentarer. Håll dig uppdaterad med vår Facebook och Twitter sidor för omedelbara uppdateringar.

0 Shares