SÄ hÀr installerar du iOS 8.4

0 Shares

Vi visar dig hur du installerar iOS 8.4 pÄ iPhone, iPad och iPod touch sÄ att du kan anvÀnda Apple Music och andra nya iOS 8.4 uppdateringsfunktioner. Planera att spendera minst 20 minuter pÄ att uppgradera frÄn iOS 8.3 till iOS 8.4 eller frÄn vilken version av iOS du Àn anvÀnder. Vi gÄr ocksÄ igenom vad du ska göra innan du klickar pÄ Ladda ner för att installera iOS 8.4-uppdateringen.

Apples iOS 8.4-utgÄva levererar Apple Music till massorna, men det Àr inte allt som denna nya version av iPhone- och iPad-programvaran erbjuder. Om du fortfarande har iOS 8.3-problem eller andra programvaruproblem för iPhone och iPad kan du hitta en lösning pÄ de olika förbÀttringarna som Apple innehÄller med den hÀr uppdateringen.

SÄ hÀr kan du uppdatera till iOS 8.4 sÄ att du inte behöver stirra pÄ ett rött uppdateringsmeddelande i appen InstÀllningar. Med den hÀr guiden kan du uppdatera till iOS 8.4 pÄ din tid, Àven om du inte ser uppdateringsmeddelandet Ànnu.

LÀs: 5 skÀl att inte installera iOS 8.4

Uppdateringen av iOS 8.4 Àr gratis att installera och inkluderar tillgÄng till gratis tre mÄnaders testversion av Apple Music. AnvÀndare behöver inte stora mÀngder ledigt utrymme för att installera iOS 8.4-uppdateringen pÄ iPhone och iPad. Om du vill testa Apple Music bör du installera iOS 8.4. Detta Àr tillgÀngligt för alla enheter som kör iOS 8, vilket innebÀr att iPhone 4 inte kan anvÀnda den hÀr nya appen.

LÀr dig vad du behöver veta om att utföra en iOS 8.4-installation pÄ iPhone eller iPad.

LÀr dig vad du behöver veta om att utföra en iOS 8.4-installation pÄ iPhone eller iPad.

Se till att din iPhone eller iPad Àr laddad till minst 50% och ansluten till WiFi eller till din dator om du föredrar att anvÀnda den metoden. Du kan inte ladda ner iOS-uppdateringar via en mobilanslutning.

IOS 8.4-uppdateringen anlÀnder klockan 11 pÄ östra och 8 pÄ morgonen i StillahavsomrÄdet idag. HÀr Àr stegen du mÄste ta för att installera iOS 8.4-uppdateringen.

Uppdateringsguide för iOS 8.4

Det Ă€r viktigt att du sĂ€kerhetskopierar din iPhone eller iPad innan du installerar iOS 8.4-uppdateringen. Detta kan vara till iCloud eller till en lokal dator. Även om chansen att nĂ„got gĂ„r fel Ă€r liten Ă€r det bĂ€ttre att ha en aktuell sĂ€kerhetskopia.

LÀs: 10 saker att göra innan du installerar iOS 8.4

Det Àr ocksÄ en bra idé att installera iOS 8.4-uppdateringen hemma eller pÄ jobbet, inte i en bil eller pÄ ett kafé. Installationen tar lite tid och om nÄgot gÄr fel Àr det mycket lÀttare att fixa det nÀr du befinner dig pÄ en dator eller hemma.

Hur lÄng tid tar iOS 8.4-uppdateringen?

En av de vanligaste frĂ„gorna vi hör Ă€r: “Hur lĂ„ng tid tar iOS 8.4-uppdateringen?” Det finns flera faktorer som spelas hĂ€r, men vi förvĂ€ntar oss att det tar 15 till 30 minuter för de flesta anvĂ€ndare.

Med den extra hype som omger Apple Music och den första Beats1-radiosÀndningen kommer en timme efter slÀpptiden för iOS 8.4 kan det hÀnda att fler mÀnniskor Àn normalt försöker ladda ner iOS 8.4 direkt.

Detta kan leda till lÄngsammare nedladdningstider som gör uppdateringsprocessen för iOS 8.4 lÀngre. Det kan ocksÄ leda till iOS 8.4 installationsproblem eller iOS 8.4 nedladdningsproblem, sÄ ha tÄlamod om du upplever nÄgra problem.

SÄ hÀr installerar du iOS 8.4

Uppdateringen av iOS 8.4 krÀver nÄgra kranar att installera och det Àr lika enkelt för iOS 8.4 beta-anvÀndare som vill uppgradera till den slutliga utgÄvan med Apple Music.

Du behöver inte en dator för att installera iOS 8.4-uppdateringen, men du mÄste se till att du Àr ansluten till WiFi. Om du inte Àr hemma eller jobbar och fortfarande kÀnner att du mÄste installera kan du ansluta till en personlig hotspot pÄ en annan telefon och iPhone anvÀnder den WiFi-anslutningen för att ladda ner uppdateringen.

SÄ hÀr installerar du iOS 8.4 frÄn din iPhone eller iPad.

SÄ hÀr installerar du iOS 8.4 frÄn din iPhone eller iPad.

Även om du inte ser det lilla röda meddelandet i instĂ€llningsappen kan du anvĂ€nda dessa instruktioner för att uppgradera till iOS 8.4 sĂ„ snart det Ă€r tillgĂ€ngligt. Återigen kommer detta inte att hĂ€nda förrĂ€n 11:00 Eastern, 08:00 Pacific.

 1. Tryck pÄ InstÀllningar pÄ iPhone eller iPad.
 2. Tryck pÄ AllmÀnt.
 3. Tryck pÄ Programuppdatering.
 4. Klicka pÄ LÀs mer för att se mer om den hÀr uppdateringen.
 5. Eller tryck pÄ Ladda ner och installera för att starta.
 6. Ange ditt lösenord.
 7. GodkÀnn villkoren tvÄ gÄnger.
 8. VÀnta tills nedladdningen av iOS 8.4 Àr klar.
 9. Tryck pÄ Installera nÀr du uppmanas till det.

Under denna process startas iPhone om tvÄ gÄnger för att installera iOS 8.4-uppdateringen. NÀr det Àr klart mÄste du ange ditt lösenord igen. GÄ nu igenom resten av installationen som kan uppmana dig att bekrÀfta FaceTime- och iMessage-nummer, stÀlla in Apple Pay eller registrera dig för en Apple Music-testversion.

NÀr detta Àr klart tar iPhone dig till din startskÀrm och uppdateringen av iOS 8.4 Àr klar och redo att anvÀndas.

SÄ hÀr installerar du iOS 8.4 pÄ iTunes

AnvÀndare som inte kan uppgradera med en iOS 8.4-nedladdning kan vÀlja att anvÀnda iTunes pÄ Mac eller PC för att uppgradera till iOS 8.4. Det hÀr Àr praktiskt om du har lite ledigt utrymme pÄ din iPhone eller iPad.

För att göra detta behöver du en USB-kabel för att ansluta din iPhone eller iPad till datorn och en internetanslutning. IPhone behöver fortfarande en anstÀndig avgift för att detta ska fungera.

Anslut din iPhone till datorn och öppna sedan iTunes om den inte redan Àr öppen. I iTunes kan du fÄ ett meddelande om iOS 8.4-uppdateringen som innehÄller en nedladdnings- och uppdateringsknapp. Om inte mÄste du följa dessa anvisningar.

 1. Klicka pÄ iPhone- eller iPad-ikonen lÀngst upp till vÀnster.
 2. Klicka pÄ Sök efter uppdatering.
 3. Klicka pÄ Ladda ner och uppdatera.
 4. GodkÀnn villkoren.
 5. Ange ditt lösenord vid behov.

VÀnta pÄ att iOS 8.4-uppdateringen laddas ner och installeras pÄ din iPhone eller iPad. Du mÄste dÄ ange ditt lösenord och fortsÀtta med de installationsalternativ som nÀmns ovan.

Nyheter i iOS 8.4

Apple Music Streaming

Apple Music Streaming

Den nya Apple Music-appen innehÄller den nya Apple Music-streamingtjÀnsten som Àr utformad för att ta emot Spotify, Pandora och andra tjÀnster. Uppdateringen av iOS 8.4 möjliggör den hÀr nya appen och inkluderar en gratis tre mÄnaders testversion av Apple Music-tjÀnsten.

Med Apple Music kan du betala $ 9,99 per mÄnad för en individ eller $ 14,99 per mÄnad för en familj pÄ upp till sex medlemmar och njuta av hela album pÄ begÀran och spara musik för offlineuppspelning.

Apple Music anvÀnder din musiksmak för att vÀlja ny musik som du kanske tycker om att lyssna pÄ i en ny For You-sektion i musikappen som hjÀlper dig att hitta ny musik att lyssna pÄ. Videon ovan visar hur detta fungerar.

Den hÀr nya appen ersÀtter Music-appen frÄn iOS 8 och tidigare. Apple lÀgger inte till en annan app som du inte kan installera frÄn iPhone eller iPad, utan uppdaterar bara en som redan finns pÄ din enhet.

0 Shares