Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Så här installerar du iOS 8.3-uppdateringen

Den här guiden visar hur du installerar iOS 8.3-uppdateringen på iPhone, iPad eller iPod touch på cirka 25 minuter och hjälper dig med vad du behöver göra innan du trycker på Ladda ner och installera på iOS 8.3-uppdateringen.

IOS 8.3-versionen levererar en otrolig lista med korrigeringar som löser många prestandaproblem, udda beteenden och appkrascher på iPhone och iPad. Kort sagt, om du har problem med din iPhone på iOS 8, iOS 8.1 eller iOS 8.2 lovar den här uppdateringen att rätta till dessa fel.

Vi visar dig hur du uppdaterar till iOS 8.3 så att du inte behöver se den irriterande röda aviseringen i Inställningar. Den här uppdateringsguiden för iOS 8.3 leder dig genom uppgraderingen på din iPhone eller iPad, på iTunes och vad du ska göra om du använder iOS 8.3 beta och vill uppgradera till den slutliga versionen.

Din guide om hur du installerar iOS 8.3.

Din guide om hur du installerar iOS 8.3.

IOS 8.3-uppdateringen är en gratis uppdatering tillgänglig för alla enheter som kör iOS 8. Du behöver inte så mycket ledigt utrymme som du gjorde vid tidigare uppdateringar, men du måste ha lite utrymme tillgängligt eller ansluta till en dator. Du behöver inte iOS 8.3 för att använda Apple Watch, men om du hoppade över iOS 8.2 måste du installera det här för att förbereda dig för Apple Watch-utgåvan senare i månaden.

Läs: 41 Siri Tips och tricks

Användare behöver minst 50% batteritid (eller laddas) för att installera uppdateringen och du måste ladda ner den nästan 300 MB uppdateringen på WiFi.

Här är de viktigaste installationstips och detaljer för iOS 8.3.

Uppdateringsguide för iOS 8.3

Innan du uppdaterar till iOS 8.3 bör du se till att din iPhone är säkerhetskopierad till iCloud eller till en lokal dator. Det finns alltid en liten chans att något kan gå fel, så det lönar sig att säkerhetskopiera din enhet. om du upplever iOS 8.3-problem kan du också använda den här säkerhetskopian om du nedgraderar från iOS 8.3 till iOS 8.2.

Läs: 10 saker att göra innan du installerar iOS 8.3

Vi föreslår att du installerar iOS 8.3 från ditt hem eller ditt kontor. Även om det är liten chans att något går sönder, bör du utföra uppdateringen när du har tid och där du har tillgång till ström, WiFi och en säkerhetskopia.

“Hur lång tid tar iOS 8.3-uppdateringen?” är en vanlig fråga redan. beroende på nedladdningshastighet och enhet kan det ta så lite som 10 minuter eller närmare 30 minuter. Se till att du har tillräckligt med tid.

Så här installerar du iOS 8.3

När du är redo att installera iOS 8.3-uppdateringen behöver du bara 50% batteritid och en WiFi-anslutning. Du behöver inte en dator, men om du inte har tillräckligt med ledigt lagringsutrymme kan vi hjälpa dig med den vägen.

En annan fråga vi har hört från betatestare är, “Hur uppgraderar jag från iOS 8.3 beta till iOS 8.3-uppdateringen?” Den goda nyheten är att Apple gjorde detta till en enkel process och du behöver bara följa samma anvisningar som vanliga användare, listade nedan.

Öppna appen Inställningar på iPhone eller iPad. Om du inte hittar det här kan du använda Spotlight genom att dra ner var som helst på startskärmen och skriva “Inställningar” i rutan. Knacka på Allmänt och tryck sedan på Programuppdatering.

Lär dig hur du installerar iOS 8.3.

Lär dig hur du installerar iOS 8.3.

På den här skärmen kan du tryck på Läs mer för att se alla iOS 8.3-korrigeringar och uppdateringsinformation eller så kan du tryck på Ladda ner och installera för att starta uppgraderingen. Du kommer behöva ange ditt lösenord på nästa skärm innan uppgraderingen startar.

Godkänn villkoren för att installera iOS 8.3-uppdateringen.

Godkänn villkoren för att installera iOS 8.3-uppdateringen.

Nu måste du godkänner uppdateringsvillkoren för iOS 8.3 två gånger och nedladdningen av iOS 8.3 startar. Medan iOS 8.3-nedladdningen är klar kan du använda iPhone eller iPad. När du är klar kommer iPhone att fråga om att starta om. Du kan välja att avbryta om du inte är redo att installera uppdateringen, annars låter telefonen starta om eller tryck på Installera.

Om du blir ombedd anger du ditt Apple-ID-lösenord och väljer att ställa in eller hoppa över Apple Pay.

Om du uppmanas ange ditt Apple-ID-lösenord och välj att ställa in eller hoppa över Apple Pay.

När iPhone startar om kommer den att göra be dig om ditt lösenord. Ange ditt Apple ID-lösenord på nästa skärm och sedan verifiera telefonnummer för FaceTime och iMessage. Du kan också se en uppmaning att ställa in Apple Pay, vilken du kan hoppa över om du inte vill använda Apple Pay nu.

Efter den skärmen är iPhone eller iPad redo att användas och iOS 8.3-uppdateringen är klar.

Så här installerar du iOS 8.3 från iTunes

om du inte har tillräckligt med utrymme på din iPhone eller iPad för att installera iOS 8.3-nedladdningen över luften kan du ansluta till en Mac eller Windows med iTunes installerat för att utföra uppdateringen.

När du ansluter iPhone till en dator med iTunes öppen kan du se ett meddelande om iOS 8.3-uppdateringen eller du kan behöva kontrollera manuellt. I iTunes klicka på enhetsikonen i det övre vänstra området och sedan vidare Sök efter uppdatering.

Så här installerar du iOS 8.3-uppdateringsformuläret iTunes.

Så här installerar du iOS 8.3-uppdateringsformuläret iTunes.

På pop-up, klicka på Ladda ner och uppdatera. Du ser en lista över vad som är nytt i iOS 8.3. Klicka på Nästa och sedan på Godkänn. Om du blir ombedd ange ditt lösenord på din enhet. Programvaran laddas ner och installeras. När detta är klart måste du följa anvisningarna och ange ditt lösenord, Apple ID-lösenord och du kan se en uppmaning att ställa in Apple Pay.

iOS 8.3 vs iOS 8.2: Nyheter i iOS 8.3

Ny iPhone Emoji i iOS 8.3

Ny iPhone Emoji i iOS 8.3

Apple lägger till över 300 nya iPhone-emoji i iOS 8.3. Det finns nya Emoji som Apple Watch och en ny Mac, men de flesta användare kommer att fokusera på tillägget av fler familjeval inklusive fler barn, familjer med två män eller två kvinnor och nu finns det ett alternativ att ändra hudtonen hos många emoji .

Läs: Hur man använder nya emojis

Med den här uppdateringen kan du hålla ned för att välja hudtonen på en emoji-ikon för många emoji-alternativ och sedan trycka på för att välja färgalternativ. Tryck och håll på ett nytt färgalternativ för att göra det till standard.

IOS 8.3 emoji-tangentbord för iPhone erbjuder nu kontinuerlig rullning så det är lättare att bläddra igenom emoji-alternativen och hitta de du vill ha.