Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Så här installerar du Instagram på Huawei-telefoner utan Google Play-tjänster

Denna handledningslista visar kompletta steg för att installera Instagram på Huawei-telefoner som levereras utan Google Play Store och Play Services. Instagram är plattformen för delning av foto- och videoinnehåll, det är ett måste i dessa dagar för nästan alla. Tyvärr har Huaweis AppGallery-tjänst som den skickas på telefoner utan Play Store inte Instagram. För att installera den måste du ladda ner APK manuellt och sedan fortsätta att installera den. Icke desto mindre har vi den kompletta proceduren som nämns framåt tillsammans med nedladdningslänken till senaste Instagram APK.

I grund och botten kör Huawei-telefoner fortfarande Android, därmed kan användare installera Android APK-filer manuellt. Med hjälp av detta koncept installerar vi Instagram-appen på Huawei-telefoner manuellt. Efter installationen skulle användarna kunna bläddra bland foton, visa videoinnehåll och använda alla andra funktioner precis som på en telefon med Play Store.

Installera Instagram på Huawei-telefoner

Så här installerar du Instagram på Huawei-telefoner utan Google Play Butik / tjänster

Instagram är inte värd för en officiell APK på sin webbplats. Snarare, vad Huawei föreslår är att du använder webbläsaren för att komma åt plattformen. Även om det kan fungera för vissa, blir det fortfarande tråkigt att ange en URL varje gång du vill surfa på Instagram. Inte bara det, du kommer inte att få aviseringar i realtid.

En mer elegant lösning är att ladda ner Instagram APK och använda proceduren som anges ovan för att installera den manuellt. På det här sättet får du fullständig Instagram-appfunktionalitet.

Steg 1 – Ladda ner Instagram APK för din telefon från länken nedan:

Steg 2 – När det är klart, gå till din Filer-app och sedan Nedladdningar och tryck sedan på Instagram APK. Ge nödvändiga behörigheter.

Så här installerar du Instagram på Huawei-telefoner utan Google Play Services 11

Steg 3 – Nu kör systemet en säkerhetskontroll. När det är klart, tryck bara på Installera.

Så här installerar du Instagram på Huawei-telefoner utan Google Play Services 12

Steg 4 – Appguiden bör nu börja installera. När det är klart låter det dig öppna appen eller så kan du helt enkelt installera genom att trycka på gjort och sedan starta appen från genvägen på startskärmen.

Det är allt som finns! Din telefon ska nu köra fullfjädrad Instagram-app, komplett med alla funktioner. Läs vidare för att ta reda på hur du kan uppdatera appen efter installationen.

Hur man uppdaterar Instagram på Huawei-telefoner

Googles Play Store erbjuder applistor och är verktyget för att installera appar. En stor funktion som dock mest tas för givet är auto-uppdateringar. Medan AppGallery – Huaweis alternativ – stöder autouppdateringar, kan det inte garantera dem för APK-installationer från tredje part som Instagram.

För att köra den senaste Instagram-versionen måste du upprepa ovan nämnda procedur men med en nyare APK (när den är ute). Det är det enda sättet, vid tidpunkten för publicering, att uppdatera Instagram på Huawei-telefoner.

Vi antar att våra läsare framgångsrikt har kunnat installera Instagram på Huawei-telefoner. Om problemen kvarstår eller nedladdningslänken är trasig, låt oss veta i kommentarerna, vi kommer att nå tillbaka omedelbart.