SÄ hÀr installerar du Instagram Lite pÄ Android: Spara utrymme pÄ din mobil

0 Shares

De sociala plattformar som finns i vÀrlden har varit en total kraft i samhÀllet och blivit vardagen för unga mÀnniskor, vuxna och Àven barn, sÄ de har en hög publik, de har förbÀttra livskvaliteten för anvÀndarnavilket sÀkerstÀller lÀtthet, komfort och sÀkerhet nÀr du interagerar med andra mÀnniskor.

Vi kan sÀga att 85% av befolkningen anvÀnder sociala nÀtverk som det huvudsakliga kommunikationsmediet, MÄnga av dem har liknande funktioner men Àr olika nÀr de anvÀnds, men ja, var och en har omedelbar hastighet och enkel anvÀndning.

De sparar oss tid, det gör vi hindra oss frÄn att lÀmna huset För att komma i kontakt med vÄra nÀra och kÀra eller familj omkring oss tillbringar de flesta mÄnga timmar bakom skÀrmen pÄ en telefon eller dator, och givetvis, om vi ger dem den nödvÀndiga och lÀmpliga anvÀndningen, kan vi fÄ mÄnga betydande fördelar av dem.

Den mest positiva delen av dessa plattformar Àr att de huvudsakligen Àr inköp de Àr helt gratispÄ sÄ sÀtt skulle vi ocksÄ spara pengar pÄ dess defekt.

DÀrför hÀr Vi kommer att förklara allt om Instagram Lite Lite-applikationen. PÄ sÄ sÀtt kommer du att kunna veta hur mycket utrymme som tar upp pÄ din enhet, vilket gör den till ett bra alternativ nÀr din telefon har lite lagringsutrymme.

Vad Àr Instagram Lite och hur mycket utrymme tar det upp?

Som vi vÀl vet finns det ett socialt nÀtverk som heter Instagram, men som om det inte vore nog har skaparna av denna plattform skapat en helt fantastisk innovation, Instagram Lite, Àr en del av samma omrÄde, men för göra det lÀttare för anvÀndarna olika saker.

Det Àr ett nÀtverk som bara har 2MB utrymme, vilket genererar stor tillfredsstÀllelse nÀr det skaffas eller laddas ner till vÄr mobiltelefon, pÄ grund av den lilla mÀngden utrymme som behövs att göra det genom att lÄta den gÄ lika snabbt nÀr du anvÀnder den.

PÄ grund av sin lÄga vikt, ger högre hastighet nÀr du anvÀnder dess funktionerÀn den ursprungliga versionen av Instagram, vilket Àr anledningen till att det har blivit en favoritapplikation för mÄnga anvÀndare, med tusentals dagliga nedladdningar över hela vÀrlden.

Det finns andra liknande applikationer som föreslog att slÀppa samma version, mindre tunga, och det hÀnde totalt acceptans av fansen.

Vad Àr skillnaden mellan Instagram och Instagram Lite?

Varelse Instagram Lite Àr en mindre tung version av plattformen, betyder det att du kan mÀrka vissa skillnader nÀr du jÀmför anvÀndningen av bÄda. Dessa Àndringar har gjorts pÄ ett sÄdant sÀtt att Lite tar upp mindre lagringsutrymme; Men vad mÄnga anvÀndare inte vet Àr att de mÄste offra nÄgra av funktionerna som vi kommer att beskriva i detalj.

Även om du mĂ€rker i ett flöde att det inte finns nĂ„gon plötslig förĂ€ndring, betyder det inte att det inte finns nĂ„gon plötslig förĂ€ndring. Du kommer att se en av dessa mods nĂ€r du laddar ner din start frĂ„n Instagram, du kan inte se IGTV direkt men med förhandsvisning; Det Ă€r inte heller möjligt att se hjulen hĂ€rifrĂ„n, men det kommer att vara ett alternativ vĂ€ldigt nĂ€ra att Ă€ga.

Rullar och köp i appen Àr inte tillgÀngliga pÄ Lite-versionen; Precis som konserter eller livesÀndningar kommer du inte att kunna se dem om du anvÀnder den hÀr versionen.

NÀr det kommer till berÀttelser, kommer du att vara begrÀnsad till de mÄnga alternativen som den normala Instagram-versionen erbjuder; det betyder att i Lite-versionen Àr anvÀndningen av GIFS eller filter inte tillgÀnglig för anvÀndare, liksom alla uttryckssymboler och andra verktyg som vanligtvis anvÀnds för att göra berÀttelsen mer intressant; i det hÀr sammanhanget Du kan bara ladda upp foton eller korta videor, men inte anvÀnda nÄgot annat Àn traditionella eller Àldre Instagram-element.

Å andra sidan, om du har laddat ner den ursprungliga Instagram till din enhet; du kommer att se att i chatten kan du skicka ljud, bilder, ringa samtal och videosamtal; aspekter som i Lites fall Ă€r helt begrĂ€nsade. HĂ€r kan du bara skicka vanliga skriftliga meddelanden, som nĂ€r det hĂ€r alternativet bara var tillgĂ€ngligt pĂ„ huvudplattformen.

Ladda ner Instagram Lite frÄn Play Butik till din Android-enhet

MÄnga mÀnniskor föredrar nuförtiden den hÀr versionen av Instagram Lite eftersom den förbÀttrar dess omedelbarhet och, har de flesta funktionerna Àn i den tidigare versionen, men att fÄ det Àr extremt enkelt.

Först och frĂ€mst mĂ„ste vi ta vĂ„r Android-telefon, gĂ„ in i Play ButikOm vi ​​inte har ett konto dĂ€r kan vi stĂ€lla in vĂ„rt Google Play-konto, sedan efter att ha gjort detta i verktygets sökmotor infogar vi “Instagram Lite”, det Ă€r vĂ€rt att nĂ€mna att applikationslogotypen Ă€r densamma, bara att den har en vit bakgrund, för att inte förvirra oss eftersom det kan finnas liknande logotyper med andra namn.

“Klicka” sedan pĂ„ lĂ€mplig logotyp, och alternativet “installera” visas, tryck dĂ€r och nedladdningen av applikationen till vĂ„r telefon startar automatiskt, det tar inte mer Ă€n 5 minutereftersom plattformen inte Ă€r tung.

Sedan gÄr vi till menyn för vÄra applikationer och vi kommer att se hur ikonen ser ut, det vill sÀga den Àr redan nedladdad om vi vill skapa ett konto omedelbart, vi gÄr bara in och fyller i formulÀret. Det Àr sÄ enkelt!

Installera en lÀtt version av Instagram för att spara diskutrymme

Instagram Lite lÄter mÄnga anvÀndare spara utrymme pÄ sina enheter eftersom den, som nÀmnt, inte har alla avancerade funktioner som originalet erbjuder. Installationen Àr mycket enkelFölj bara instruktionerna i föregÄende Àmne; som anvÀnds pÄ Android och liknande pÄ iOS, skillnaden Àr att det görs frÄn App Store; resten Àr exakt likadant.

Du kan ocksĂ„ ladda ner den i APK-format; du bara söker efter det i Chrome under “APK”, klickar pĂ„ lĂ€nken och laddar sedan ned; Ă€ven dĂ€r mĂ„ste du vĂ€nta pĂ„ att den ska installeras och det Ă€r det.

Logga in pÄ Instagram Lite

Lite-versionen av Instagram Àr vÀldigt praktisk. Först kommer du att öppna appen pÄ din mobiltelefon, det kommer att finnas tvÄ alternativ hÀr; en för direkt inloggning (om du redan har ett konto skapat) och en för att skapa ett nytt (det hÀr alternativet visas lÀngst ner).

Om du ska skapa ett konto, tryck pÄ detta alternativ och fyll sedan i formulÀret med den efterfrÄgade informationen. I slutet du behöver ett anvÀndarnamn och lösenord för detta. Du gÄr tillbaka till början och skriver in dessa tvÄ data, trycker pÄ enter och det Àr klart, du kan anvÀnda Instagram Lite.

Hur man stÀller in mörkt lÀge pÄ Instagram Lite

Som med Facebook och WhatsApp kan du stÀlla in mörkt lÀge, Instagram erbjuder ocksÄ denna nya instÀllning. Aktivering med Lite Àr snabb och enkel; för detta har du tvÄ alternativ, det första Àr detta aktivera mörkt lÀge i enhetsinstÀllningarna (Android eller iOS) och alla applikationer kommer att anpassa sig till det.

Det andra alternativet kommer frĂ„n Instagram Lite; du öppnar applikationen, gĂ„r till din profil och klickar pĂ„ menyn (tre horisontella linjer i det övre högra hörnet). DĂ€r kommer du att se instĂ€llningarna, och hĂ€r kommer du att se “mörkt lĂ€ge”; tryck bara pĂ„ spaken som visar skĂ€rmen och voila, Ă€ndringen görs automatiskt.

Instagram Lite funktioner och begrÀnsningar

Den har nÄgra av samma funktioner som den andra versionenHur man spÄrar anvÀndare och fÄr dem att följa dig och Àven för att kunna redigera och Àndra vÄr profilbild, pÄ samma sÀtt lÀgga upp bilder och sjÀlvklart storys, pÄ samma sÀtt för att se vÀntande förfrÄgningar frÄn följare.

En av de största fördelarna Àr att vi kan se sidan Jag börjar pÄ samma sÀtt som pÄ Instagram original, lÄter oss se publikationerna frÄn de personer vi följer, gillar, kommenterar och modifierar vÄr biografi pÄ samma sÀtt som den tidigare versionen.

Inom de begrĂ€nsningar som vi har att vi inte kan svara pĂ„ andras berĂ€ttelser eller dela videopublikationer, Ă€r “liv” inte tillgĂ€ngliga och slutligeneller sĂ„ har du flera alternativ nĂ€r det kommer till klistermĂ€rken som vi kan anvĂ€nda i vĂ„ra berĂ€ttelser.

0 Shares