Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Så här inaktiverar du Windows Defender-meddelanden i Windows 10 (exempel)

Vi har ett bra verktyg i vår Windows 10 PC, som skyddar vår information mot datorhot som kallas Windows Defender, som kan laddas ner även offline. Det skickar ut meddelanden för att hålla oss informerade, men det kan bli lite irriterande att bombardera dina meddelanden ibland. Hur kan vi stänga av Windows Defender-meddelanden i Windows 10? Vi kommer att kommentera det snart.

Windows Defender: Windows 10:s inbyggda antivirusprogram

Windows Defender är ett antivirusprogram som levereras med Windows 10 som standard, du kan skydda mot skadlig kod, virus och skadlig programvara. Att ha det är obligatoriskt eftersom ny skadlig programvara cirkulerar varje dag som kan göra våra liv jämna.

Vi vill inte vara oerfarna att inte ta förebyggande åtgärder medan vi laddar ner eller installerar viss programvara.

Med en bra konfiguration är Windows Defender mycket funktionellt antivirusprogram och även om det inte skyddar 100 %, tillsammans med ett annat antivirus hjälper det till att hålla oss rena, vissa är gratis och mycket effektiva. Det rekommenderas att uppdatera den varje vecka så att dess databas är optimerad och kan upptäcka de senaste hoten som attackerar vår dator. För att göra detta, skriv in Windows Defender och du kommer att se uppdateringsfliken.

Om du trycker på den visas om det finns en ny version tillgänglig. De av oss som använder detta antivirus kan inte ignorera aktiveringen av realtidsskydd och molnskydd på detta system. Detta gör det möjligt för datorn att analysera de anslutningar vi gör och de program och filer vi laddar ner.

Allt detta kommer att ske i realtid. Din uppsättning aviseringar är också till hjälp, men vi kan välja vilka meddelanden vi vill ta emot.

Hur inaktiverar jag Windows Defender-meddelanden i Windows 10?

Faktum är att programmet kan bli väldigt tungt och mätta oss med aviseringar. När du meddelar oss om viruset är detta idealiskt, men vi vill inte att du skickar irrelevanta meddelanden till oss. För att undvika dessa olägenheter öppnar vi programmet genom att trycka på sköldikonen som finns i avsnittet Windows-meddelanden. Vi kommer att observera i fönstret som öppnar den skyddsstatus vi har för närvarande.

Klicka nu på konfigurationsikonen i den nedre vänstra delen av fönstret. Vi kommer att ha skärmen där avsnittet “Skydd av meddelanden mot virus och hot” tillsammans med de olika valbara växlarna som vi avser att inaktivera.

Dessa kan vara de första att göra med virusskydd, den andra relaterad till kontoskydd och för det tredje, Windows-brandväggen.

Den första serien erbjuder avaktivering av meddelanden om senaste åtgärder och testresultat när den upptäcker hot men eliminerar dem omedelbart och när filer eller åtgärder blockeras.

När vi scrollar ner ser vi också två knappar för att avaktivera sällsynta aviseringar. Det blir vårt beslut välj inaktivera några av dessa meddelanden eller sluta ta emot dem helt och hållet.

Du kanske tror att det är omöjligt att sluta ta emot dessa ständiga meddelanden från ditt antivirusprogram. Tja, du har redan lärt dig hur man blir av med dem. Även om du när som helst vill inaktivera Windows Defender helt, kan du enkelt göra det. Detta försäkringsinnehåll har hjälpt dig att lära dig det snabbaste sättet stäng av Windows Defender-meddelanden i Windows 10.

Följ dessa enkla steg och du kommer definitivt att lyckas. Innan du går, glöm inte att lämna oss din kommentar, på detta sätt kan vi bedöma att vi gör det också; den kommer att vara mycket värdefull för oss och vi skulle älska att läsa den.