Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Så här inaktiverar du meddelandet “Dessa filer kan vara skadliga för din dator”

Elektronisk utrustning bär med sig förmågan att göra många saker med dem. Därför finns det flera inställningar och verktyg för att skydda ditt system från eventuella virus eller korrupta filer som kan påverka direkt till datorn. På samma sätt har inte alla filer med en varning en högre risk, så om du laddar ner en fil som inte kan öppnas på grund av varningsmeddelandet kan det orsaka problem.

Om det här meddelandet verkar vara ett problem när du ständigt arbetar med filöverföringar från din dator och lokala nätverk, är det bäst att inaktivera denna varning för att göra ditt arbete mycket enklare. I den här artikeln kommer vi att lära oss hur du inaktiverar “Dessa filer kan vara skadliga för din dator.” Dessutom kommer vi att lära oss om spionprogram, vilka typer som finns och hur man eliminerar dem.

Vad är anledningen till att det här meddelandet visas när du öppnar filer på datorn?

Denna varning verkar vara anledningen till att Windows ansåg det viktigt för ditt system. Datorn kan vara ansluten och registrerad med din IP-adress, men du kan visa en säkerhetsvarning när du använder andra lokala nätverk. Vilket säger vissa kan vara skadligt för din dator.

Även om det är sant, klickar det “Acceptera” eller “avvisa”men om du fortsätter att använda lokala nätverk konsekvent kan det här meddelandet vara jobbigt. Observera att Windows-operativsystemet inte tar hänsyn till att dina filer kan innehålla något misstänkt, så varningen visas bara om den kommer någon annanstans ifrån. Huvudsyftet med Windows är att ta bort all skadlig programvara från din dator för att skydda dess filer.

Vad ska jag göra för att stänga av statusmeddelandet på min dator?

Former för inaktivera tillståndsmeddelande inuti datorn som försöker analysera webbplatsen för att upptäcka det potentiella hotet om infektion, på datorn som kan vara skadlig för datorn, finns följande:

för Windows

För att avaktivera varningen på systemet Windows operativsystem och ta bort dessa varningar, som verkligen är onödiga, eftersom de också utförs som ett förebyggande och inte som ett verkligt hot. I många fall kommer följande steg att utföras:

 1. Du måste klicka på alternativet “Kontrollpanelen” i internetalternativen.
 2. Du kan klicka på “Internetalternativ” i Start-menyn.
 3. När du har gått in i panelen går du till alternativet “Nätverk och Internet”.
 4. Klicka sedan på “Internetalternativ”.
 5. Fönstret “Egenskaper” visas och fliken “Säkerhet” i den övre delen av fönstret kommer att väljas där.
 6. Klicka på “Lokalt Internet”.
 7. Där kommer det att anges i “Sites” och IP-adresserna för datorn och lokala nätverksenheter kommer att läggas till där.
 8. När du har lagt till adressen i det övre fältet klickar du på “Lägg till”
 9. Windows-indikeringar om enhetsförtroende för enhetslicensen visas.
 10. Klicka på Trust Network Devices och det är allt.
 11. Ändringar måste sparas och stängas.
 12. Med dessa steg kan du överföra önskade filer från vilken dator som helst eller lokalt nätverk utan förvarning på dem alla.

Hur fixar jag internetanslutningssäkerhet med påstådda skadade filer?

om du vill fixa säkerheten för internetanslutningen För de filer som påstås vara skadade kan du vidta följande steg för att återställa tidigare versioner, med idealiska program för att skydda din dator från virus eller skadade filer.

 1. Du bör använda alternativet “Återställ tidigare versioner”.
 2. Om alternativet “Föregående version” är aktiveratdu måste välja filen du vill återställa.
 3. Där högerklickar du och skriver “Återställ tidigare versioner”.
 4. Skärmen “Tidigare versioner av återställningspunkter” visas.
 5. En lista över tidigare versioner visas på skärmen, klicka på “Återställ”.
 6. Systemåterställning kommer att användas.
 7. Med Systemåterställning kan alla skadade filer enkelt återställas för användning.
 8. Observera att Systemåterställning inte har några automatiska inställningar för att aktivera dem.

Det rekommenderas att analysera webbplatsen eller tjänsten för att upptäcka hot på frivillig basis. Äntligen måste du har en toalettÖverväg varje aspekt innan du avaktiverar eller aktivera alternativet för att varna om systemskydd vid överföring av filer.