Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Så här fixar du uppdateringsfelkoden “8024200D” i Windows 10, 8, 7

Läs guiden nedan för att ta reda på det Så här fixar du uppdateringsfelkoden “8024200D” i Windows 10, 8, 7. Det vanligaste felet är “8024200D” tillsammans med 0x800765e-felet i Windows Update, lyckligtvis finns det flera metoder för att fixa dem.

Orsaker till uppdateringsfelet “8024200D”

I de flesta fall orsakas det här felet av en misslyckad Windows-uppdatering. Faktum är att det ofta hänvisar till ett filproblem som uppstår när de blir skadade. Fil filkorruption Detta kan bero på olika orsaker, det kan vara ett fel på internetanslutningen, men även strömavbrott kan generera det.

I andra fall kan hårddiskproblem också skada filer. I alla fall kan felet “8024200D” i de flesta fall lösas utan större besvär, lika enkelt som med andra fel som Windows Update-fel 0xd0000034 och många andra.

Så här fixar du uppdateringsfelkoden “8024200D” i Windows 10, 8, 7

Det finns flera metoder för att åtgärda problemet med uppdateringen “8024200D” på Windows. Då visar vi dig det enklaste och mest grundläggande att det går att hitta en lösning på detta obehagliga problem många gånger.

Starta om datorn

Det här kan verka som en dum lösning, men ofta åtgärdas “8024200D”-felet med en fil enkel omstart av datorn. När du gör detta försöker datorn installera filerna som laddats ner från Windows Update och i de flesta fall, om det finns en skadad fil, kommer den att raderas.

När du tar bort det börjar Windows ladda ner det igen som standard, och när det laddas ner, nästa gång du startar om det, installeras det vanligtvis korrekt.

Frigör utrymme för att installera uppdateringar

En av anledningarna till filkorruption är det inte tillräckligt med utrymme för att ladda ner uppdateringar. Med detta sagt rekommenderar vi att du frigör en betydande mängd utrymme för att undvika detta problem.

Kontrollera därför att det finns lite utrymme kvar på systemets hårddisk, och gör i så fall vad som behövs för att frigöra utrymme för uppdateringen.

Använd felsökaren för Windows Update

Ett annat sätt att lösa problem när du uppdaterar Windows är att använda ett verktyg avsett för detta ändamål. För detta måste du komma åt systeminställningarna och köra programvaran. Gå bara till början och hitta alternativet “Konfiguration” / “datorkonfiguration”.

Hitta nu alternativet “Uppdatering och säkerhet” som du hittar i avsnittet “Felsökning”. Hitta alternativet “Windows Update”. Systemet kommer att börja skanna din dator efter problem med Windows-uppdateringar.

Vänta tills processen är klar och Windows kommer att berätta vad du ska göra härnäst. I de flesta fall bör du inte göra för mycket, och en enkel omstart räcker för att fixa “8024200D”-felet.

Använder PowerShell

Precis som PowerShell är effektiv för att fixa felkod 0x80072ee7, kan vi också använda den för att reparera uppdateringsinstallationsfel. Det är en väldigt enkel process, tryck bara på en knapp Windows + X. När det är klart kommer snabbmenyn att visas vid start av Windows, välj bara “Windows PowerShell (Administratör)”.

Om du gör ovanstående öppnas Powershell Admin-fliken, här anger du följande kod “DISM.exe / Online / Cleanup-image / Restorehealth” och tryck på ‘Enter’-tangenten. Systemet kommer att börja analysera och reparera, vänta tills det är klart.

Slutligen måste du skriva in följande kod i “sfc / scannow”-konsolen och trycka på “Enter”-tangenten igen. I många fall är denna lösning vanligtvis effektiv för att åtgärda problemet med uppdateringen “8024200D”.

Använd ett antivirusprogram

Medan antivirus Windows Defender som ingår i operativsystemet som standard är mycket bra, ibland kan skadliga filer komma in i det. Av denna anledning rekommenderas det att du installerar ett gratis antivirusprogram på Windows om du ständigt har dessa problem.