Så här fixar du Microsoft Teams Meeting-tillägget för Outlook

Så här fixar du Microsoft Teams Meeting-tillägget för Outlook

I ett uttalande som släpptes av Microsoft denna vecka tog företaget upp problemet och erkände att Teams-tilläggsknappen för Outlook var inaktiverad, vilket gjorde att knappen för att skapa möte togs bort från menyn.

“Produktteamen för Outlook och Teams undersöker det här problemet ytterligare för att avgöra varför Teams Meeting-tillägget inaktiveras. Vi kommer att uppdatera detta ämne när vi vet den slutliga lösningen.” – Microsofts uttalande

Inte alla organisationer kommer dock att kunna använda tillägget. I en artikel som publicerades på sin supportwebbplats, sa Microsoft att organisationer som använder en Office Outlook-installation från Microsoft Store inte skulle ha tillgång till tilläggsfunktionen, eftersom Teams Meeting-tillägget inte stöds. Microsoft föreslog också att organisationer som kör både Teams och Skype for Business kunde stöta på vissa problem, och att Teams-tillägget i vissa fall inte skulle vara tillgängligt i Outlook. Ändå, för de som är berättigade finns det äntligen ett sätt att få det att fungera.

Relaterade Artiklar

Back to top button