Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Så här fixar du iOS 7.1.2-problem

Apples iOS 7.1.2-uppdatering släpptes för att fixa långvariga iOS 7.1-problem och problem som iOS 7.1.1-uppdateringen förde med sig. Men under dagarna sedan det släpptes har vi hört många iPhone- och iPad-användare klaga på iOS 7.1.2-problem och här vill vi berätta för dig hur du åtgärdar några av de vanligaste problemen.

I mars tog Apple äntligen iOS 7.1-uppdateringen ur sitt betaprogram och levererade den till allmänheten. IOS 7.1-uppdateringen, som många iPhone- och iPad-ägare vet, var en mycket större uppdatering än de flesta. Även om det inte var i nivå med iOS 7, levererade det nya funktioner, designjusteringar och prestandaförbättringar utöver massor av buggfixar.

Och medan iOS 7.1 drevs ut för att lösa iOS 7-problem, fick vi snart veta att iOS 7.1-uppdateringen medförde några egna problem. iPhone- och iPad-ägare stötte på ett sortiment av problem efter iOS 7.1-uppdateringen inklusive batterilivslider, Wi-Fi-problem, problem med iMessage, slumpmässiga omstart och mer. De kliar bara på ytan.

I ett försök att dämpa dessa problem rullade Apple ut iOS 7.1.1. Uppdateringen rullade ut i april med flera korrigeringar ombord. Tyvärr tog iOS 7.1.1 några egna problem och kunde inte fixa kvarvarande iOS 7.1-problem. Vi hörde massor av klagomål under veckorna fram till juli och det verkar nu som om Apple lyssnade på dessa grunder.

iOS 7.1.2 på iPhone 5s

Förra veckan lanserade Apple iOS 7.1.2, en annan uppdatering av bug fix för iOS 7.1 och en uppdatering som erbjuder en trio av bug fix för iPhone, iPad och iPod touch-användare. Du kan förmodligen se vart det går.

Ja, iOS 7.1.2-uppdateringen gav också problem för ägare av iPhone, iPad och iPod touch. Vi har berört ett antal av dessa problem som sträcker sig från onormalt batteriladdning till problem med mobildata.

Med en iOS 7.1.3-uppdatering ur bilden och en iOS 8-utgåva planerad för hösten måste de som kämpar med iOS 7.1.2-problem spela på tillfälliga korrigeringar för att lindra några av dessa problem. Även om vi inte har botemedel mot varje enskilt iOS 7.1.2-problem har vi några potentiella korrigeringar för vanliga iOS 7.1.2-problem.

Tänk på att dessa korrigeringar inte garanteras att fungera, men de är verkligen värda ett skott om din prestation har slagit efter installationen av iOS 7.1.2-uppdateringen på din iPhone, iPad eller iPod touch.

Så här fixar du iOS 7.1.2 installationsproblem

iPhone- och iPad-användare var extremt högljudda om iOS 7.1.2-installationsproblem på släppdagen och dagarna efter uppdateringens ankomst. Frågorna är likartade. Under installationen läggs iOS 7.1.2-uppdateringen på och vägrar att slutföra. Vi har redan påpekat den här lösningen flera gånger men det finns fortfarande många människor som ännu inte har uppgraderat till iOS 7.1.2 så låt oss påpeka det igen.

Tips och tricks för iPad - iPad mini

Om du inte kan installera iOS 7.1.2 är allt du behöver göra en hård återställning. För att göra detta, håll ner strömbrytaren och hemknappen i cirka 10 sekunder tills Apple-logotypen dyker upp och telefonen startar om. Detta bör undanröja problemet och bör låta dig fortsätta i iOS 7.1.2-installationsprocessen.

Vi har fått massor av positiv feedback om den här lösningen så vi är övertygade om att detta kommer att lösa de flesta, om inte alla, iOS 7.1.2-installationsproblemen. Som vi påpekade i våra recensioner installerade vi iOS 7.1.2 utan problem.

Så här blir du bättre iOS 7.1.2 Batterilivslängd

iPhone- och iPad-ägare klagar konsekvent över den negativa inverkan som iOS-uppdateringar har på batteriets livslängd och iOS 7.1.2 undkom inte sin vrede. Det finns ingen garanterad lösning för dessa problem men det finns några saker som vi rekommenderar att du försöker lugna dessa problem.

iphone-5s-1

Det finns några saker att prova men den första är en snabb och enkel lösning. Här är vad du behöver göra:

  1. Tryck på Inställningar.
  2. Tryck på Allmänt.
  3. Bläddra ner och tryck på Återställ.
  4. Tryck på Återställ alla inställningar.
  5. Ange lösenord om du uppmanas till det.

Detta kommer att återställa alla dina inställningar så att processen tar några minuter att slutföra. Och även om det inte garanteras att lösa dina problem med batterilivslängden, finns det en chans att saker kommer att förbättras.

Om det inte fungerar, kolla in vår omfattande lista med iOS 7.1-batteritidstips. De kan hjälpa till att lösa dina problem och vem vet, de kan bara hjälpa dig att formulera några bättre vanor.

Så här fixar du iMessage-problem i iOS 7.1.2

iMessage-problem har dykt upp efter varje iOS 7-uppdatering. Vissa användare kan ta emot iMessages men inte skicka dem och andra kan inte ta emot dem eller skicka dem. Vi har stött på iMessage-problem i iOS 7.1.2 själva. Meddelanden, oavsett anledning, levereras timmar senare eller inte alls. Lyckligtvis finns det några korrigeringar att prova.

bild

Det första du ska försöka är att slå på iMessage. Om det inte fungerar, försök starta om telefonen. Om inget av dessa fungerar är det dags att återställa enhetens nätverksinställningar. (Båda dessa har fungerat för oss tidigare.)

För att göra det, gå in i Inställningar> Allmänt> Återställ> Återställ nätverksinställningar. Telefonen startas om, och medan du förlorar dina lagrade Wi-Fi-nätverk är det ett litet pris att betala för att arbeta iMessages om du anger ett Wi-Fi-lösenord.

Så här fixar du iOS 7.1.2 Wi-Fi-problem

Under de senaste två åren har Apples diskussionsforum varit full av klagomål om Wi-Fi-problem. iPhone- och iPad-användare har klagat på ett brett utbud av problem, från nedtonade Wi-Fi till instabila anslutningar. Från saker ser det ut som att många av dessa problem kvarstår i iOS 7.1.2.

Det finns en chans att korrigeringarna som fungerade i iOS 6 fungerar med iOS 7.1.2. Användare såg framgång med dessa korrigeringar förra året och de är värda ett skott också den här gången.

Vi föreslår också att du försöker återställa nätverksinställningarna på iPhone eller iPad. Att göra det huvudet till Inställningar> Allmänt> Återställ> Återställ nätverksinställningar. Detta är inte en garanterad lösning men det är verkligen en att försöka om Wi-Fi inte spelar bra.

Om det inte fungerar kan det vara ett problem med en router. Vi föreslår att du ser till att routerns firmware är uppdaterad. Om det är så, försök återställa det. Vissa människor har haft framgång med det. Äldre routrar verkar ha problem med nyare iOS-uppdateringar så det är möjligt att en router, inte iOS 7, är skyldig.

Så här åtgärdar du problem med appar i iOS 7.1.2

Vi har inte hört massor av klagomål om appprestanda i iOS 7.1.2, men det finns tillräckligt för att nämna ett omnämnande här. Appinstabilitet är vanligt efter iOS-uppdateringar och det finns några saker som iPhone- och iPad-ägare kan försöka i ett försök att lindra dem.

Tips och tricks för iPad - nya användare

Kontrollera först att dina applikationer är uppdaterade. Utvecklare som Facebook blir bättre på att hålla sina appar uppdaterade med buggfixar och förbättringar och du vill se till att dina appar har de senaste korrigeringarna. Du kan helt enkelt aktivera automatiska App Store-uppdateringar om du inte vill göra det själv. Detta kommer att uppdatera dina appar automatiskt och se till att de alltid finns i den senaste versionen med de senaste buggfixarna.

Vi har också hört att det har gett positiva resultat att bläddra i bakgrunden App Refresh. För att göra det, gå till Inställningar> Allmänt> Uppdatera bakgrundsapp och slå av den. Detta kan faktiskt hjälpa din batteritid att slå sig ner också.

Andra lösningar

Om inget av detta fungerar och du inte hittar en lösning på Apples diskussionsforum har vi två rekommendationer. Ta först iPhone eller iPad till Genius Bar på din lokala Apple Store. De hjälper dig att diagnostisera problemet.

iPad mini Retina 6-månaders recension

Om du inte vill göra det kan det vara värt att utföra en fabriksåterställning. Fabriksåterställningar rensar enheten.

För att göra det väljer du Inställningar> Allmänt> Återställ> Radera allt innehåll och inställningar. Detta rensar allt från iPhone eller iPad, så säkerhetskopiera innan du gör det, även om vi rekommenderar att du inte utför från en återställning. Att konfigurera alla dina konton och appar är tidskrävande, men det kan vara det snabbaste sättet att åtgärda dåliga iOS 7.1.2-problem.