Så här fixar du Hulu som inte fungerar på Chromecast

Så här fixar du Hulu som inte fungerar på Chromecast

Finns det några problem med att streama Hulu på Chromecast? Fungerar inte Hulu-appen på Chromecast? Oroa dig inte, det finns många vanliga problem för många streamers. Hulu är en streamingplattform endast tillgänglig i USA. Hulu har kommit med en mängd olika filmer och TV-avsnitt för streaming med eller utan några kommersiella annonser. Du måste köpa ett abonnemang för att kunna streama Hulu. Hulu har live-tv-tjänster som erbjuder över 80+ kanaler. Om du redan är en Hulu-användare och du stöter på problem med appen som strömavbrott, frysning, inte laddas eller brist på svar, följ guiden för att fixa det.

Vanliga problem på Hulu fungerar inte på Chromecast

#1 Anslutningsproblem

#2 Dålig internethastighet

#3 Oönskade cachefiler på Hulu-appen

#4 Gammal version av Hulu-appen

#5 Dåliga enhetsuppdateringar

#6 Chromecast och webbläsaruppdateringar.

#7 Svartlistad VPN

#8 Cast-ikonen är inte synlig

#9 Hulu-servern nere

Fixar till att Hulu inte fungerar på Chromecast

Eftersom dessa är de vanligaste orsakerna är korrigeringar ganska enkla och lätta.

[1] Åtgärda anslutningsproblem

Dålig anslutning är ingenting men din Chromecast-enhet är inte korrekt ansluten till HDMI-porten. I vissa fall kan du behöva hålla enheten några meter bort från din TV med hjälp av en HDMI-förlängare. Det kommer att göra din anslutning ostörd och stabil. Se till att du har tillräckligt med strömförsörjning och att kablarna är ordentligt anslutna.

[2] Internethastighet

Dålig internetanslutning och otillräcklig internethastighet är några av de ledande hindren för de flesta streamers. Du behöver 3 Mbps för streaming på begäran, 8 Mbps för live-tv och 16 Mbps för 4K. För att åtgärda det här problemet, kontrollera nätverksstatusen på din enhet och kontakta internetleverantören för att byta till ett nätverk med snabb anslutning.

[3] Rensa oönskade cachefiler

Tillfälliga filer kommer att lagras i appen medan filer laddas ner på moln DVR-lagring. Ibland, även efter att du har raderat filerna, lagras data som oönskade cachefiler. Du måste rensa oönskade cachefiler för att åtgärda problemet. Se vår guide om hur du rensar cachen på Android och PC.

[4] Uppdatera Hulu-appen

För att lösa det här problemet måste du uppdatera den senaste versionen av Hulu-appen från App Store eller Play Store. Om du hittar några problem med att uppdatera, ta bort appen och installera om den. Du kan också ställa in automatisk uppdatering, den uppdaterar appen automatiskt.

[5] Programvara Uppdatera din enhet

Se till att din Android- eller iOS-enhet är uppdaterad med den senaste versionen som finns på marknaden. Oavsett om det är en Android- eller iOS-mobilenhet, eller Windows eller macOS, uppdatera programvaran för att få tillgång till de förbättrade funktionerna och faciliteterna.

[6] Uppdatera Chromecast-enhet och webbläsare

Att uppdatera firmwareversionen i Chromecast-enheten är också viktigt för att få en bättre streamingupplevelse och coola nya funktioner. Kontrollera också om du har den uppdaterade versionen av webbläsaren Chrome, om inte, uppdatera den från appavsnittet på din enhet.

[7] Inaktivera VPN

Om VPN är aktiverat i din enhet av någon anledning kan det också orsaka ett hinder för att streama Hulu. Koppla bort eller inaktivera VPN från inställningarna på din enhet. Fortfarande vill använda VPN, se till att VPN är kompatibelt med Hulu.

[8] Fixa Cast-knappen som inte visas

Om du inte hittar Cast-ikonen på enheten stänger du av Chromecast-enheten genom att koppla ur den och stänga av routern. Du kan också prova att starta om din smartphone eller dator. Se till att Chromecast och smartphone eller PC är anslutna till samma WiFi-nätverk. Plugga nu Chromecast och sätt på din router. Kontrollera sedan efter Cast-ikonen. När du har hittat den, casta Hulu-appen till din Chromecast.

[9] Serverproblem på Hulu

Om du inte kan åtgärda problemet genom att följa de ovan nämnda stegen, måste det vara ett serverproblem i appen. Ibland kan Hulu-servern vara nere och kommer att vara otillgänglig att streama under en kort period. I det här fallet kan du kontakta Hulu kundsupport.

Du kan lösa dessa grundläggande problem helt själv genom att följa de ovan nämnda metoderna. Vi hoppas att den här artikeln är informativ och användbar. Tack för att du läser. Om du har några tvivel, nämn dem i kommentarsfältet nedan.

Följ oss på Facebook och Twitter att hålla sig uppdaterad.

Relaterade Artiklar

Back to top button