Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Så här fixar du felkoden 0x800700AA i Windows Store (exempel)

Vi kommer att lära dig med guiden nedan Så här fixar du felkoden 0x800700AA i Windows Store. På så sätt kommer du att kunna använda denna mycket viktiga tillämpning av Windows-operativsystemet igen.

Windows Store

På senare år har köp av digital mjukvara blivit så vanligt att det är det vanligaste. Som sagt, de stora företagen lämnade sina förslag, och Microsoft är Windows Store. Du kan ladda ner och installera applikationer i Windows Store, och det är också väldigt enkelt att ladda ner de som är gratis.

Utan tvekan är det ett unikt verktyg som gradvis har blivit nödvändigt för att skaffa många program. Med det, åtgärder som att ladda ner den senaste versionen av Minecraft eller applikationer som behövs som ett paket Microsoft Office. Av denna anledning måste programvaran fungera korrekt.

Ändå, som alla andra applikationer, är det inte utan brister och buggar. Ett av de vanligaste felen som visas i Windows Store är fel 0x800700AA. Det här problemet kan hindra dig från att använda programmet, så se till att åtgärda det så snart som möjligt.

Så här fixar du felkoden 0x800700AA i Windows Store

Om du har felet 0x800700AA, oroa dig inte att de finns några mycket enkla metoder som kan hjälpa dig att lösa problemet. Se de rekommenderade metoderna för att fixa detta irriterande Windows-fel.

Använd WSReset för att fixa Windows Store-fel 0x800700AA

Den första lösningen är väldigt enkel, vi kommer att använda WSReset.exe för att återställa butiksinställningarna. Metoden för att komma åt det är mycket lätt, du behöver bara gå till Windows start och ange “Wsreset”. När du har gjort detta bör appen dyka upp på din skärm, du kommer att känna igen den eftersom den har en grön ikon.

När det visas på skärmen dubbelklickar du på programmet. Det kommer att hoppa över Windows-konsolen, oroa dig inte, det betyder att programmet gör sitt jobb. Vänta tills installationen är klar. Skärmen kan uppdateras.

När processen är klar kommer Windows Store-applikationen att börja öppnas. Om processen lyckas, kommer en fullt fungerande butik att visas med fixat fel 0x800700AA.

Å andra sidan, om det inte fungerade kan du prova att starta om datorn och om det inte löser problemet kan du prova andra metoder. Å andra sidan, om du har 0xd000000d-felet i Windows 10 Store, kom ihåg att det också är väldigt enkelt att fixa.

Systemfilsgranskare

En annan möjlig orsak till felet är korruption av en specifik operativsystemfil. Om så är fallet kommer det att bli nödvändigt att utföra en skanning, vi kommer att använda verktyget för det “System File Checker”. Ett kraftfullt Windows-verktyg som analyserar operativsystemfiler.

Det är väldigt enkelt att köra det här verktyget, allt du behöver göra är gå till startmenyn och sök “CMD”. Det är mycket viktigt att du öppnar programmet som administratör, för att göra detta högerklickar du på det och väljer “Kör som administratör”. Om en bekräftelse visas på skärmen, klicka bara på “Ja”.

På kommandoskärmen i Windows skriver du följande “sfc / scannow” och trycker på Retur. Som vi antytt tidigare, skanna skadade filer och kommer att försöka ersätta dem med systemsäkerhetskopieringen. Detta löser vanliga fel många gånger och kan hjälpa dig att fixa Windows Store-fel 0x800700AA.

Det är mycket viktigt att vänta tills processen är klar, det kan ta ett tag så ha tålamod. När du är klar, försök att starta om Windows Store och se om felet kvarstår. Slutligen skadar det inte att installera om din Store eller Microsoft Store om du fortfarande har problem.