Så här fixar du felet “Det här programmet kan inte startas på din dator” (exempel)

Meddelandet “Denna applikation kan inte startas på min dator” förekommer oftare än du kanske tror, ​​men ska inte behandlas som ett standardsystemfel Windows 10-stöd.

Den nya versionen av Microsofts mjukvara känns igen på grund av nya säkerhetsmetoder som förbättrar bekvämligheten med att använda datorn.

Eftersom felet orsakas av vanliga orsaker, lösningarna är ganska enkla och lätt att göra, även för dem som inte är datorvana.

Tack vare de enkla metoderna som kommer att förklaras nedan kommer du att kunna starta programmet med fullständig komfort, och se till att felet inte dyker upp på skärmen igen.

Anledningarna till att meddelandet “Det här programmet kan inte köras på datorn” visas på datorn

Problemet kan spåras tillbaka till filen kompatibilitetsfel med operativsystemet eller datorns driftsmetod. Därför beslutades det att blockera den automatiskt.

Detta bör dock inte vara en anledning till oro. Tja, en av fördelarna med Windows är enkelheten med vilken alla problem kan lösas.

Så det finns ett sätt i varje situation Jag kommer tillbakar stöder det givna programmet. På så sätt uppnås en uppgift som varje person vill utföra.

Därför rekommenderar vi att du noggrant följer alla indikationer i den här artikeln. För att fortsätta använda Windows 10.

Lista över lösningar för felet “Det här programmet kan inte startas på datorn”

Naturligtvis finns det många anledningar till varför detta meddelande kan visas på din skärm och därför är det viktigt identifiera orsaken som passar bäst för den situation du befinner dig i. Eftersom applikationen precis har installerats på datorn måste ändringarna göras direkt på enheten.

Kontrollera mjukvaruversionen

Vi vet alla att de program som är installerade på enheterna har versioner. Som används för att erbjuda förbättringar till dem som väljer att använda dem.

Av denna anledning är det möjligt att uppdateringsnumret du har installerat på din dator inte är det senaste, vilket orsakar kompatibilitetsproblem. Därför är det lämpligt att se till ladda ner den senaste versionen som släppts av utvecklarna. För att undvika den här typen av situationer.

Kontrollera systemkompatibilitet

Fortsätter versionens tema, men denna gång i bitar. Det finns program som bara fungerar för den som äger datorn.

Om du får meddelandet “Det här programmet kan inte köras på din dator” kan det bero på att du har installerat fel version för ditt system.

Det är rådbart kolla vilken arkitektur datorn fungerar med Genom dess egenskaper (32-bitars eller 64-bitars). För att ladda ner lämplig och kompatibel med hårdvaran, och därmed undvika denna typ av fel.

Direkta applikationsproblem

En situation som direkt påverkar det nedladdade programmet kan också orsaka dessa typer av fel. Så du kan prova följande lösningar:

Att försöka ladda ner filen igen om ett anslutningsproblem orsakade felet. Du kan också försöka köra programmet från disksystemet genom att direkt köra filen med tillägget EXE.

Det kan också fungera på liknande sätt kör genvägen som administratör. Om det är relaterat till de rättigheter som beviljas av ansökningssystemet.

För att sammanfatta, du bör inte oroa dig för att ha en bugg från “Jag kan inte köra det här programmet på min dator”. Vad som än visas istället för programmets driftsfönster.

Oavsett om det är systemskydd eller ett enkelt programvarufel finns det många sätt att fixa den här typen av situationer. Därför behöver du bara följa alla instruktioner som nämns här för att kunna använda funktionerna som tillhandahålls av Windows.

Relaterade Artiklar

Back to top button