SÄ hÀr fixar du fatalt systemfel c000021a pÄ Windows (exempel)

0 Shares

NÀr du har en dator har du filen toppmodern maskin som vi kan utföra mÄnga olika uppgifter och aktiviteter med. Trots det kan det vara lite kul för mÄnga att ha sÄ mycket teknik i hÀnderna och vi anvÀnder den ofta för att titta pÄ djurfria filmer i timmar.

Detta Àr dock en av de största sakerna vi behöver göra pÄ en dator: vila; Och precis sÄ finns det mycket mer att vÀlja pÄ nÀr det gÀller aktivitet. Massor av mÀnniskor jobbar, tittar pÄ program, designar, chattar med andra och mycket mer via datorn.

Det kommer faktiskt att gÄ lÄng tid datorer de har helt rÀknat ut nÀr det gÀller övergripande design, men det beror inte pÄ brist pÄ prov. Tidigare ville flera tillverkare göra nÄgot annorlunda och speciellt med en dator, ge den ett annat utseende.

MÄnga gÄnger har detta kommit i form av en Chromebook eller andra enheter, men det förbises ofta eftersom datorns nuvarande design och sÀttet den fungerar Àr bra och effektivt, men det skyddar den inte frÄn att misslyckas med tekniska frÄgor.

Persondatorer kan ha mĂ„nga olika problem som uppstĂ„r pĂ„ olika sĂ€tt. Och de mest kĂ€nda problemen inkluderar dödens blĂ„ skĂ€rmar, skĂ€rmar som dyker upp ovĂ€ntat med hot om meddelanden “kritiskt fel“.

I det hÀr fallet har vi inte sÄ mycket att göra, men vi försöker ÄtgÀrda problemet sÄ snart som möjligt sÄ att det inte upprepar sig och skadar datorn. DÀrför ska vi prata om filen specifikt fel, fil c000021aoch hur man fixar det.

Vad Àr orsaken till felet C000021a?

NÀr vi fÄr en blÄ skÀrm pÄ vÄr dator kan vi bli vÀldigt rÀdda dÄ de kan bli ganska allvarliga buggar som slÀnger datorn i papperskorgen eller Ätervinner delar som inte lÀngre fungerar. Men nÀr de gör det, fÄ inte panik och försök hitta en lösning sÄ snart som möjligt sÄ att de upprepar sig och inte hamnar i skadade processer.

Vid fel c000021a, Det Àr ingen skillnad i samma procedur eftersom vi behöver veta vad som gjorde att felet slutade. I det hÀr fallet orsakas felet av filen hÄrdvara eller programvara som du försökte installera pÄ din dator men det hÀnde inte kompatibel. HÀr Àr vikten av att upptÀcka problem med din dators hÄrdvara eller programvara.

Felsökningsfel c000021a

Eftersom c000021a-felet beror pÄ inkompatibilitet med hÄrdvara eller mjukvara, kommer det att bli nödvÀndigt att ÄterstÀlla datorn till ett sÄ kallat tidigare driftlÀge.

För att göra detta mĂ„ste du starta om datorn (stĂ€ng inte av och pĂ„ den). Och nĂ€r alternativet att trycka pĂ„ en tangent visas pĂ„ skĂ€rmen “F8” För fler alternativ, eller nĂ€r du uppmanas i startprocessen, mĂ„ste du trycka pĂ„ den.

Nu kommer du att kunna se olika alternativ pÄ skÀrmen som du enkelt kan navigera med med upp- och nedpiltangenterna.

Nu mĂ„ste du gĂ„ till platsen dĂ€r det stĂ„r “Senast kĂ€nda bra konfiguration“Eller”Senast kĂ€nda bra konfiguration”För att trycka pĂ„ Enter pĂ„ detta alternativ.

Följande, vÀlj systemversion du vill starta och tryck pÄ Enter igen, vilket kommer att starta om systemet med den version av operativsystemet du har angett.

Och detta kommer i sin tur att hamna i det ökÀnda misstaget c000021a. Men det Àr okej att ta bort eller avinstallera inkompatibel programvara eller hÄrdvara som du nyligen installerat.

0 Shares