Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Så här fixar du att TextNow inte tar emot verifieringskod

Kan du inte få en verifieringskod i TextNow-appen? Får du inte meddelandet som innehåller verifieringskoden på TextNow när du försöker konfigurera ditt konto på en app?

TextNow är en mobilapplikation som tillhandahåller free SMS- (SMS) och samtalstjänster (VoIP) med hjälp av en internetanslutning. Användare kan skicka och ta emot multimediameddelanden, inklusive bilder och videor.

Appen tillåter användare att skicka och ta emot textmeddelanden, ringa telefonsamtal och till och med ta emot röstmeddelanden utan att kräva ett traditionellt mobiltelefonabonnemang.

Det förvandlar i huvudsak din smartphone eller surfplatta till en telefon som kan fungera via Wi-Fi eller en dataanslutning. Användare kan skicka och ta emot obegränsade textmeddelanden till och från andra TextNow-användare för free.

Många användare har ställts inför problemet med att inte få en verifieringskod på TextNow-appen när de ställer in ett konto på en app. Om du också står inför samma problem, oroa dig inte.

Den här artikeln hjälper dig att förstå varför du kanske inte får verifieringskoder i TextNow-appen och vilka steg du kan vidta för att åtgärda problemet.

Varför får TextNow inte verifieringskoder?

Om du inte får verifieringskoder på din TextNow-app kan det bero på att prenumerationen inte betalas för, appen kanske inte stöder TextNows VoIP-telefonnummer eller att prenumerationen har löpt ut.

1. Inte betalt för prenumerationen

Du kan bara få verifieringskoder på TextNow-appen om du har betalat för ett abonnemang på TextNow-appen. Om du inte har ett abonnemang, särskilt om du bor i USA, kommer du inte att få verifieringskoder.

2. Appen stöder inte TextNows VoIP-nummer

Det kan vara en möjlighet att appen som du försöker skapa ett konto på inte stöder TextNows VoIP-telefonnummer. I det här fallet kommer du inte att kunna ta emot verifieringskoder via textmeddelanden.

3. Prenumerationen har löpt ut

Om din prenumerationsplan på TextNow-appen har löpt ut kommer du inte att kunna använda TextNow-tjänster som att ta emot verifieringskoder på din telefon.

Hur fixar jag att TextNow inte tar emot verifieringskod?

För att fixa verifieringskoden får inte mottagninged på TextNow-appen, kontrollera din internetanslutning, köp en prenumerationsplan på TextNow och kontakta appens kundsupport om du försöker verifiera ditt konto.

1. Kontrollera din Internetanslutning

Om du inte kan ta emot verifieringskoder på din TextNow-app, se till att du har en stabil internetanslutning.

En stabil och aktiv internetanslutning är avgörande för att ta emot verifieringskodstextmeddelanden på TextNow-appen. Se till att du är ansluten till ett pålitligt och snabbt nätverk.

Du kan också använda din enhet för att utföra en hastighets test för att kontrollera om din internetanslutning är snabb och sömlös.

Om du har en dålig internetanslutning, försök att starta om din router.

Följ dessa steg för att starta om din router eller modem:

  • Koppla ur routern och modemet. Vänta i minst 30 sekunder och anslut sedan modemet. Sätt på den.
  • Vänta i minst 1 minut. Anslut sedan routern. Tryck på strömknappen för att slå på den.
  • Vänta minst 2 minuter innan du fortsätter att testa eller använda någon enhet.

Att flytta routern närmare enheterna kan också hjälpa till att öka din WiFi-anslutning.

På så sätt kan du stärka din WiFi-signal och se till att du kan ta emot textmeddelanden med verifieringskoden på TextNow-appen via din enhet.

2. Köp prenumerationsplan

Av säkerhetsskäl tillåter TextNow endast användare som har låst in sina telefonnummer att få verifieringskoden via SMS på sin TextNow-app.

Du kan låsa in ditt TextNow-telefonnummer genom att köpa någon av deras planer som:

  • Lås in nummer
  • Annons-Free+
  • Premiumnummer
  • Alla höghastighetsdataplaner

Följ dessa steg för att låsa in ditt TextNow-telefonnummer:

  • Öppna TextNow-appen på din enhet och logga in på ditt konto.
  • Gå till menyn på vänster sida och tryck sedan på Min affär.
  • Rulla ner genom listan med planer och gör ett val. Gör ett köp för att få en TextNow-prenumerationsplan.

Om du redan har köpt en prenumerationsplan, se till att den inte har löpt ut. Om den har det, förnya planen igen för att kunna ta emot verifieringskoder på TextNow-appen.

3. Slutför verifieringsprocessen genom ett telefonsamtal

Ring appens kundsupportteam där du försöker få ditt konto verifierat för att fråga om de stöder TextNows VoIP-telefonnummer. Om de inte stöder kommer du inte att kunna slutföra verifieringsprocessen via SMS.

Fråga supportteamet om de kan slutföra verifieringsprocessen genom ett telefonsamtal eller om det finns något annat alternativ för att göra jobbet.

4. Kontakta TextNow-appens kundsupport

Om ingen av korrigeringarna ovan fungerar för dig, kontakta TextNow kundsupport team för att lösa dina problem.

Det kan finnas några andra underliggande problem på grund av att du kanske inte kan ta emot verifieringskoderna via textmeddelanden i TextNow-appen.

Du kan också Skicka en förfrågan till TextNows supportteam. Ange detaljer som din e-postadress, ämne, beskrivning etc. Beskriv dina problem på ett detaljerat sätt.

Dessutom kan du också chatta med Textnow-boten. TextNow-teamet är tillgängligt från 10:00 till 17:30.