Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Så här fixar du att Meta Business Suite inte fungerar

Meta Business Suite är ett populärt verktyg för företag att hantera sina Facebook- och Instagram-konton på ett ställe.

Användare kan dock ibland uppleva problem med att sviten inte fungerar korrekt. Dessa problem kan sträcka sig från långsamma laddningstider till felmeddelanden som hindrar användare från att komma åt sviten helt och hållet.

I den här artikeln kommer vi att ge dig steg som hjälper dig att fixa Meta Business Suite om det inte fungerar.

Hur fixar jag att Meta Business Suite inte fungerar?

För att fixa att Meta Busines Suite inte fungerar, kontrollera din internetanslutning, rensa webbläsarens cache och uppdatera den. Dessutom kan du rensa din app-cache och data för att se om det löser problemet.

1. Kontrollera din Internetanslutning

Det första steget för att fixa Meta Business Suite är att kontrollera din internetanslutning. Se till att du har en stabil internetanslutning och att din enhet är ansluten till den. Om din internetanslutning är svag eller instabil kan det orsaka problem med sviten.

2. Rensa webbläsarens cacheminne

Om du använder Meta Business Suite i en webbläsare kan det hjälpa att lösa eventuella problem som du upplever genom att rensa webbläsarens cache. För att rensa webbläsarens cacheminne, följ dessa steg:

 • För Chrome: Klicka på de tre prickarna i det övre högra hörnet av webbläsarfönstret, välj “Fler verktyg” och sedan “Rensa webbinformation.” Markera rutan bredvid “Cachade bilder och filer” och klicka sedan på “Rensa data.”
 • För Firefox: Klicka på de tre raderna i det övre högra hörnet av webbläsarfönstret, välj “Alternativ” och sedan “Sekretess och säkerhet.” Under “Cookies och webbplatsdata” klickar du på “Rensa data”. Markera rutan bredvid “Cachat webbinnehåll” och klicka sedan på “Rensa”.
 • För Safari: Klicka på “Safari” i det övre vänstra hörnet av skärmen, välj “Inställningar” och sedan “Sekretess”. Klicka på “Hantera webbplatsdata” och välj sedan “Ta bort alla.”

3. Uppdatera din webbläsare

Om du använder en föråldrad version av din webbläsare kan det orsaka problem med Meta Business Suite. Se till att du använder den senaste versionen av din webbläsare genom att söka efter uppdateringar. Följ dessa steg för att söka efter uppdateringar:

 • För Chrome: Klicka på de tre prickarna i det övre högra hörnet av webbläsarfönstret, välj “Hjälp” och sedan “Om Google Chrome”. Om en uppdatering är tillgänglig börjar den laddas ned automatiskt.
 • För Firefox: Klicka på de tre raderna i det övre högra hörnet av webbläsarfönstret, välj “Hjälp” och sedan “Om Firefox.” Om en uppdatering är tillgänglig börjar den laddas ned automatiskt.
 • För Safari: Klicka på “Safari” i det övre vänstra hörnet av skärmen, välj “Om Safari.” Om en uppdatering är tillgänglig kommer den att uppmana dig att ladda ner och installera den.

4. Rensa Meta Business Suite App-cache och data

Om inget av stegen ovan fungerar, försök att rensa cacheminnet och data för Meta Business Suite-appen. Detta kan hjälpa till att lösa eventuella programvarubuggar eller fel som kan orsaka felmeddelandet.

 • Gå till inställningar på din enhet.
 • Öppen Appar.
 • Välj Hantera appar.
 • Navigera till Meta Business Suite och tryck på den.
 • Knacka på Radera data eller Rensa cache.

 • Gå till iPhone-inställningar.
 • Gå till Allmän.
 • Hitta Meta Business Suite App och klicka på det.
 • Tryck på Ladda ner appen knapp.
 • Återinstallera om Meta Business Suite app.

5. Kontrollera inställningarna för Meta Business Suite

Om inget av stegen ovan har fungerat, är det möjligt att det kan vara ett problem med dina Meta Business Suite-inställningar. Kontrollera dina inställningar för att se till att allt är korrekt inställt. Här är några specifika inställningar att kontrollera:

 • Se till att dina Facebook- och Instagram-konton är anslutna till Meta Business Suite. För att kontrollera detta, gå till “Konton” fliken i Meta Business Suite och se till att dina konton är listade.
 • Se till att du har rätt behörigheter för att komma åt dina Facebook- och Instagram-konton. För att kontrollera detta, gå till “Människor” fliken i Meta Business Suite och se till att du har nödvändiga behörigheter.
 • Se till att din betalningsinformation är uppdaterad. För att kontrollera detta, gå till “Fakturering” fliken i Meta Business Suite och se till att din betalningsinformation är korrekt.

6. Avinstallera och installera om Meta Business Suite-appen

Om det inte fungerar att rensa cache och data, försök att avinstallera och installera om Zelle-appen.

Detta kan hjälpa till att lösa eventuella problem med appens programvara eller konfiguration.

För att avinstallera appen kan du trycka länge på den och välja Avinstallera eller X (för iPhone) och sedan installera om den igen från App Store eller Play Store.

7. Kontakta supporten för Meta Business Suite

Om inget av stegen ovan har fungerat, är det möjligt att det kan finnas ett större problem med Meta Business Suite.
Kontakta supporten för Meta Business Suite för ytterligare hjälp. Du kan kontakta dem via “Hjälp” fliken i Meta Business Suite eller genom att besöka Facebook Business Hjälpcenter.