SÄ hÀr fixar du 0x000000000e Blue Screen-fel i Windows 10 (exempel)

0 Shares

Windows vanligtvis Àr det en mycket trevlig upplevelse. Eftersom det Àr ett av de mest anvÀnda operativsystemen i vÀrlden fokuserade dess utvecklare pÄ ett system som Àr sÄ enkelt, okomplicerat, bekvÀmt och sÀkert att anvÀnda. Och för det mesta lyckades de, för annars skulle han inte ha den status han har idag.

Det Àr dock sÀkert att sÀga att han inte har nÄtt perfektion. Förutom det faktum att vissa av dess versioner inte var lika populÀra som andra, var lite kÀnt om det datorer eller tillrÀckligt för att undvika besvÀr kan du fÄ mÄnga misstag.

Och Àven om det finns mÄnga av dem fel detta kan ses i Windows-versionens liv, till exempel vid uppdatering eller nÀr programmet inte kan öppnas. Tja, de Àr sÀkert farligare Àn de andra. Men det Àr nÀstan sÀkert att de fel du minst vill se i din Windows-version Àr de berömda blÄ skÀrmarna.

Det hĂ€r Ă€r ödesdigra misstag kan förekomma i alla versioner och Windows 10 Ă€r inget undantag. Även om detta vanligtvis Ă€r ett ganska bekvĂ€mt system att anvĂ€nda och ganska fritt frĂ„n nĂ„gra problem, Ă€r det möjligt att fĂ„ en blĂ„ skĂ€rm. Och det Ă€r rĂ€ttvist att sĂ€ga att dessa fel vanligtvis Ă€r ganska störande.

Den som berör Àr ett misstag blÄ skÀrm 0x000000000e, uFelet som kan dyka upp i Windows 10 av olika anledningar, men du kan fixa dess ursprung sÄ att det inte hÀnder igen och pÄ sÄ sÀtt skydda hela vÄr dator.

För i lÀngden kan en bugg av den hÀr typen Àventyra helheten mjukvarustruktur frÄn vÄr dator. Och om vi inte vill ha nÄgot sÄ Àr det lusten att köpa nÄgot annat eller behovet av att gÄ till en tekniker. SÄ om du har stött pÄ det hÀr felet, fortsÀtt bara att lÀsa för att ta reda pÄ hur du stoppar det.

Varför visas blÄskÀrmsfelet 0x000000000e?

Det Àr möjligt att vi blir rÀdda nÀr vi gör olika saker pÄ vÄr dator nÀr det plötsligt dyker upp en blÄ skÀrm med detta fel. MÄnga saker kan komma till oss huvudmen det viktigaste Àr att se till att det inte hÀnder igen.

För att sÀkerstÀlla att det inte hÀnder igen mÄste vi veta var problemet kommer ifrÄn. Och tyvÀrr kan orsaken till problemet vara vÀldigt olika. Men en av de vanligaste orsakerna Àr att en förare inte fungerar eller ett allmÀnt problem Windows-registret.

Hur ÄtgÀrdar man felet?

Om du installerade nÄgon hÄrdvara precis innan felet Àr det mycket möjligt att problemet uppstÄr. Detta blÄskÀrmsfel uppstÄr eftersom hÄrdvaran försöker komma Ät en drivrutin som inte finnseller att den helt enkelt Àr inkompatibel eller skadad.

Det finns sÀtt att fixa detta. Om du Àr en av dem som vanligtvis har ÄterstÀllningspunkter kan du anvÀnda dem för att se till att allt gÄr bra.

Men i sig mĂ„ste du ta bort hĂ„rdvaran och starta om din dator för att se till att problemet Ă€r dĂ€r, försök sedan ladda ner drivrutinen direkt frĂ„n webbplatsen producent. Å andra sidan kan du ocksĂ„ prova systemregistret. För att göra detta, öppna en kommandotolk med cmd i Windows startfĂ€lt.

I fönstret Systemsymbol, du mĂ„ste skriva”sfc / scannow“Att kunna analysera allt pĂ„ datorn. NĂ€r det Ă€r gjort, starta bara om ditt system.

Du har ocksÄ möjlighet att ladda ner och anvÀnda FixWindet efter ditt val Systemfilsgranskareger dig möjligheten att utföra mer eller mindre samma process utan att anvÀnda nÄgra kommandon pÄ din dator.

0 Shares