Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Så här får du tillbaka YouTube på iPad i iOS 6

Med iOS 6 har den officiella YouTube -applikationen för iPhone och iPad försvunnit. Och medan Google släppte en officiell YouTube -app för iPhone, hade användare av Apples iPad inte så tur. Det vill säga, fram till december, då Google äntligen släppte iPad -stöd för den officiella YouTube -applikationen. Det finns också några bra alternativ som användarna också kan dra nytta av.

Läs: YouTube för iOS 6 stöder nu iPhone 5 och iPad.

Appels iOS 6 -uppdatering drog aktien YouTube från iPhone- och iPad -ägare. Appen har äntligen kommit tillbaka och den ansluter sig till en mängd alternativ som iPad -ägare kan använda för att komma åt YouTube -innehåll.

Här tar vi en titt på hur du får tillbaka YouTube på iPad i iOS 6.

Läs: Så här får du tillbaka YouTube på iOS 6.

YouTube på webben

Det första alternativet är ganska enkelt och allt som krävs är en webbläsare som Safari eller Google Chrome, den senare har just uppdaterats för att stödja Apples nya iOS 6.

foto

iPad -användare kan använda YouTube via webben.

I webbläsaren kan användare skriva in www.youtube.com och de kommer att tas till ett webbgränssnitt som erbjuder ett webbgränssnitt som tillåter användare att inte bara se YouTube -videor utan också hantera spellistor, prenumerationer, videor, meddelanden och mer.

Så även om det inte är en officiell applikation, erbjuder den fortfarande en hel del funktionalitet.

YouTube -appen för iOS

Den 4 december uppdaterade Google sin YouTube för iOS -applikation med stöd för både iPhone 5 och iPad. Detta innebär att ägare till iPad och iPad mini nu kan ladda ner och använda YouTube-applikationen som en fullvärdig YouTube-applikation. Dessutom uppdaterade den appen med videostöd för Apples AirPlay -funktion.

foto1

Programmet ger också en mängd andra funktioner till bordet, inklusive möjligheten att trycka på logotypen för att få fram en guide för en användares kanaler, ett alternativ för att lägga till och ta bort videor från spellistor, klickbara länkar i beskrivningarna av videor och förbättrad tillgänglighet med appens VoiceOver -funktion.

Denna app är gratis och är sannolikt den som iPad -ägare vill installera.

McTube – YouTube Client, Downloader & MP3 för iPad

Ett annat bra alternativ för dem som inte är kär i de officiella YouTube -programmen är en app som heter McTube. McTube är en välgjord YouTube-klient som erbjuder både en gratis och en $ 1,99 Pro-version som blir av med annonserna och lägger till möjligheten att ladda ner obegränsade videor.

youtube3-575x431

Dess fullständiga lista med funktioner inkluderar:

– Stödjer iPhone 5, iPad Retina
– Cacha videor och titta offline
– HD -stöd, upp till 1080p
– MP3 -spelare med bakgrundsläge
– Sök efter videor, kanaler, spellista
– Kategorier från YouTube
– Filtrera videor efter region
– Betygsätt, dela och kommentera videor
– Prenumeration, spellista, favorit, titta senare, historik

McTube har fyra och ett halvt stjärnbetyg efter att ha granskats nästan 17 000 gånger. Det är ett livskraftigt alternativ till den officiella YouTube -applikationen och en som iPad -ägare kommer att vilja titta på.

Jasmine YouTube Client för iPad

Jasmine YouTube -klient är fortfarande ett alternativ för dem som inte vill använda den officiella versionen av YouTube -appen som finns i Apples App Store. Jasmine är en gratis applikation som för närvarande är tillgänglig för iPad -ägare.

foto2

Jasmines gränssnitt är extremt enkelt och lätt att använda och det tillåter användare att göra många av samma saker som de kan göra med webbgränssnittet eller om de använde den officiella applikationen.

foto1

Detta innebär att det erbjuder möjligheten att söka och bläddra bland videor och det gör det också möjligt för användare att hantera favoriter, spellistor och prenumerationer. Den har också Retina -stöd för den nya iPad bland andra funktioner.

Den fullständiga listan innehåller:

– Smidigt och lyhörd gränssnitt
– Nattstema och dimningsstöd för surfning i svagt ljus
– Fullt stöd för hantering av spellistor
– Spela upp ljud/spellistor i bakgrunden medan du använder andra appar
– Kommer ihåg din position när du återvänder till långa videor
– Föräldrakontroll för att curera innehåll och begränsa video discovery (PRO)
– Bläddra och upptäck kanaler
– Lägg upp kommentarer och svar
– Aggressiv filtrering för kommentarspam och kanalkampanjer
– Stöder AirPlay
– Dela videor via Twitter och Facebook

AirPlay -stöd är enormt för iOS -användare som äger flera enheter.

Utvecklaren erbjuder också en Pro -version av Jasmine som erbjuder ett sätt för användare att bidra till utvecklaren. Jasmine har ingen reklam för närvarande och donationer kommer att gå långt för att förhindra att de dyker upp i framtiden.

photo3

Dessutom kommer den med omfattande föräldrakontroll som gör att föräldrar kan kontrollera vad deras barn tittar på iPad.

Jasmine har fyra stjärnor i App Store, av nästan 2000 recensioner, och vi rekommenderar det som ett YouTube -alternativ.