Så här får du OS X 10.10 Yosemite Wallpaper på din iPhone och iPad

0 Shares

OS X 10.10 Yosemite tillkännagavs igår av Apple som nästa version av OS X, efterträdande OS X Mavericks. Medan Yosemite bara är i beta -form endast tillgänglig för ett utvalt antal utvecklare och betaprogramtestare, kan du faktiskt få OS X 10.10 Yosemite -tapeten just nu och rocka den på skrivbordet, och vi har till och med gjort speciella iPhone- och iPad -versioner att ta Yosemites ande med dig vart du än går.

Denna nya version av OS X kommer med några ganska söta funktioner, inklusive ett helt nytt utseende och känsla som äntligen sätter OS X i nivå med iOS 7, tack vare de genomskinliga fönstren och menyerna, samt en plattare design övergripande, med omdesignad ikoner som efterliknar iOS 7 -ikoner, men ändå innehåller lite djup så att det fortfarande finns lite av den klassiska OS X -känslan.

Dessutom kommer OS X 10.10 Yosemite också förbättringar som gjorts i Meddelanden, inklusive möjligheten att skicka och ta emot SMS -textmeddelanden (snarare än bara iMessages), samt ringa och ta emot telefonsamtal så länge din iPhone är i närheten och kan ansluta till din Mac.

OS X 10.10 Yosemite

OS X Yosemite inkluderar också Handoff, som är en funktion i AirDrop som äntligen lägger till plattformsstöd mellan iOS och OS X, så att användare kan skicka filer via AirDrop till antingen iOS- eller Mac-datorer.

Om du vill testa dessa funktioner just nu kan du registrera dig för OS X Beta -programmet och få tillgång till OS X 10.10 Yosemite någon gång i sommar innan det officiella höstsläppet, men om du inte är villig att prova beta -programvara (och vi kan inte skylla på dig), då kan åtminstone användningen av tapeten göra väntan lite mer uthärdlig.

Ladda ner Wallpaper för Mac

Om du vill använda OS X 10.10 Yosemite-tapeten på din egen Mac-dator kan du ladda ner en fullupplöst version av den. Det står på 5418 × 3048 med 300 pixlar per tum, så det kommer att se bra ut på Retina -skärmen på de nya MacBook -proffsen och ännu större Thunderbolt -skärmar.

Bakgrunden bör redan ha rätt bildförhållande för din Mac, och om du vill minska dess storlek lite för att spara på lagringsutrymme kan du importera tapeten till Photoshop eller annan fotoredigerare och sänka dess bredd och höjd till något mer lämplig för din Mac -skärm.

Ladda ner bakgrundsbilden för iPhone

Vi bestämde oss för att göra två olika versioner av OS X 10.10 Yosemite -tapeten för iPhone. En version är gjord för iPhone 4 och iPhone 4s med dess bildförhållande 3: 2. Vi gjorde också en för iPhone 5, iPhone 5c och iPhone 5s vid 16: 9. Vi var tvungna att krossa bilden lite för att få de bästa funktionerna i tapeten att visas i detta bildförhållande, men du märker knappt skillnaden, och det ser fortfarande bra ut.

Yosemite-iPhone-4

Ladda ner bakgrundsbilden för iPad

Om du vill ha Yosemite -tapeten till din iPad har vi det också. Vi beskär helt enkelt tapeten till en kvadrat och skär ner storleken till 2048 × 2048 för att rymma iPad: s Retina -skärm.

Om du har en äldre iPad 2 med skärm med lägre upplösning kan du fortfarande använda den här tapeten utan problem, men om det får dig att må bättre kan du storleksanpassa den till 1024 × 1024 i din favoritfotoredigerare.

Yosemite-iPad

OS X 10.10 Yosemite kommer att vara tillgängligt för allmänheten under hösten, men Apple lämnade inte ett fast utgivningsdatum ännu. Mer än troligt kommer vi att se nära samma utgivningsfönster som OS X Mavericks hade förra året. Det släpptes den 22 oktober, så OS X 10.10 Yosemite kommer sannolikt också att bli tillgängligt vid den tiden. Då borde iPhone 6 vara ute och gå, tillsammans med några nya iPads.

0 Shares