Så här får du OS X 10.10 Yosemite just nu

0 Shares

Apple tillkännagav nästa version av OS X idag och presenterade officiellt OS X 10.10 Yosemite. Det släpps inte för allmänheten förrän till hösten, med ett officiellt släppdatum fortfarande i luften, men det betyder inte att du inte kan prova det just nu.

Apples OS X Betaprogram är tekniskt sett endast avsett för utvecklare som ett sätt att få programentusiaster att hitta eventuella buggar eller lämna feedback på vissa funktioner, men vem som helst kan registrera sig och testa OS X 10.10 Yosemite beta, och Apple gör det väldigt enkelt att göra så.

Denna nya version av OS X kommer med några ganska söta funktioner, inklusive ett helt nytt utseende och känsla som äntligen sätter OS X i nivå med iOS 7, tack vare de genomskinliga fönstren och menyerna, samt en plattare design övergripande, med omdesignad ikoner som efterliknar iOS 7 -ikoner, men ändå innehåller lite djup så att det fortfarande finns lite av den klassiska OS X -känslan.

Skärmdump 2014-06-02 kl 17.16.53

Dessutom kommer OS X 10.10 Yosemite också förbättringar som gjorts i Meddelanden, inklusive möjligheten att skicka och ta emot SMS -textmeddelanden (snarare än bara iMessages), samt ringa och ta emot telefonsamtal så länge din iPhone är i närheten och kan ansluta till din Mac.

OS X Yosemite inkluderar också Handoff, som är en funktion i AirDrop som äntligen lägger till plattformsstöd mellan iOS och OS X, så att användare kan skicka filer via AirDrop till antingen iOS- eller Mac-datorer.

Om du vill testa dessa funktioner just nu, var bara medveten om att det är i beta, så det kommer sannolikt att vara buggar och vissa program kanske inte fungerar korrekt, men om du fortfarande är sugen på att testa, här är hur man registrerar sig för OS X Beta Program.

Instruktioner

Det är faktiskt ganska enkelt att registrera sig, och du behöver dina Apple ID-uppgifter för att bli medlem. Du måste också köra OS X Mavericks först för att få OS X Yosemite beta.

Skärmdump 2014-06-02 kl 17.16.25

Apple säger också att detta offentliga betaprogram är begränsat till de första miljoner användare som registrerar sig. Vi är inte säkra på hur många Mac -användare som flockas för att registrera sig för OS X Yosemite -beta, men vi skulle vara säkra på att bli registrerade så snabbt som möjligt.

För att komma igång, besök den här länken, som tar dig till en inloggningssida där du anger din Apple ID -inloggningsinformation. Detta är vanligtvis bara din e -post som du har kopplat till ditt Apple -ID och lösenordet du använder för att logga in på App Store och så.

Screen Shot 2014-06-02 kl 17.17.18

När du har loggat in får du ett OS X Beta Programavtal som du måste godkänna. Det viktigaste här är att Apple varnar dig för att en beta inte är den slutliga programvaran och att du mest kommer att stöta på buggar och fel under din upplevelse. Klicka på om du fortfarande vill fortsätta Acceptera.

Skärmdump 2014-06-02 kl 17.14.44

När du har klickat på Godkänn registreras du nu för OS X Beta -programmet. Du kommer dock inte att kunna ladda ner OS X Yosemite direkt, eftersom nästa skärm kommer att berätta att Apple skickar dig ett e -postmeddelande när betaversionen är tillgänglig för nedladdning.

Skärmdump 06-06-2014 kl.17.27.58

Detta är olyckligt med tanke på att nuvarande registrerade utvecklare kan ladda ner beta direkt, men det beror troligtvis på att Apple vill ge dessa personer prioriterad åtkomst och sedan dela ut en offentlig beta strax efteråt, och vi klandrar dem verkligen inte. för det.

Apple säger att en offentlig beta kommer att komma någon gång under sommaren, men inget fast datum gavs. Det är troligt att vi kommer att se det komma i juli möjligen, men vi får i slutändan vänta och se. För närvarande, håll ett öga på inkorgen för det e -postmeddelandet.

0 Shares