Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Så här får du navigeringsknappar på skärmen på kapacitiv knappsmartphone

Anledningen till att de flesta föredrar navigeringsknappar utanför skärmen eller kapacitiva framför skärmknapparna på sin smartphone är att den förstnämnda ger dig det extra användbara skärmutrymmet att använda.

Men knapparna utanför skärmen har sina nackdelar. De är utsatta för skador, och i så fall blir din navigationsupplevelse genom Android-gränssnittet en tråkig uppgift. Oroa dig inte! vi är här för att hjälpa dig. Om din mekaniska hemknapp eller kapacitiva navigeringstangenter är på fritz kan du använda det här alternativet för att navigera i din telefon.

Läs också: Hur man byter tema på navigationsfältet på skärmen på vilken telefon som helst

Så här får du navigeringsknappar på skärmen på de kapacitiva knapparna på vilken telefon som helst

Steg 1: För att ha skärmknappar, ladda ner och installera Virtual SoftKeys-appen (ingen root) från Google Play Butik. Appen är utformad för att aktivera knappfunktionen på skärmen som stängs av av OEM-tillverkare.

Hämta: Virtuella mjuka tangenter

Steg 2: När installationsdelen är över, öppna appen och bevilja appen “Tillgänglighet”. Klicka sedan på knappen “Gå till inställningar” i popup-fönstret som visas när du startar appen. Välj sedan och aktivera menyn Tillgänglighet i Virtual Sofrkeys. Slutligen, tryck på “OK” i popup-fönstret för att bekräfta ditt val.

Läs också: 12 Android-inställningar som du bör ändra just nu

Steg 3: Det är allt. Du ser ett halvtransparent rött navigeringsfält längst ner på skärmen. Tryck på det röda fältet och där har du det på navigeringsknapparna på skärmen i din telefon. Du kan till och med justera utseendet på dina skärmknappar från VirtualSoftKeys-appen.

Android 8.1 Oreo Vs Android 8.0 Oreo: 9 saker som har förändrats